Dodaj do ulubionych

Tylko Prima Charter bez cateringu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 15:29
Byłem w BP i dowiedziałem się że tylko Prima Charter dawny Fisher nie ma
bezpłatnego cateringu na przelotach a inne linie mają np Sun Express
Obserwuj wątek
    • Gość: ka Re: Tylko Prima Charter bez cateringu IP: *.wroclaw.mm.pl 30.05.07, 16:28
      a wcale nie prawda ja tez byłam w BP i Sun express nie ma tez kateringu :(
      • Gość: colin Re: Tylko Prima Charter bez cateringu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 16:50
        Teraz byłem w Itace i powiedzieli że mają catering na 100 %
        • Gość: mikka30 Re: Tylko Prima Charter bez cateringu IP: *.icpnet.pl 30.05.07, 17:06
          lece 13 czerwca na 2tyg sunn expresem i jesli zalezy wam na odpowiedzi to wam
          moge napisac po powrocie. Dla mnie jest to malo istotne, bo zawsze cos do
          przegryzienia mozna zabrac ze soba a te 3 godz mozna wytrzymac ,nikt z glodu
          nie umrze
        • Gość: ka Re: Tylko Prima Charter bez cateringu IP: *.wroclaw.mm.pl 30.05.07, 17:30
          to powiem tak mają bałagan w tej itace i zaczyna mnie to wnerwiać, dopłaty ok ale czemu ja aurat miałam 80zł do doplaty a nie 60zł tak jak tu niektórzy pisali, co do kateringu to moja informacja tez pochodzi z bp
          jednym słowem BURDEL informacyjny i wybaczcie za słowa ale poziom adrenaliny sie podnosi przy czymś takim
          • Gość: colin Re: Tylko Prima Charter bez cateringu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 18:46
            My też lecimy 13 .06 a dopłaty nie mieliśmy wcale-ciekawe że jedni mają a inni
            nie ?
            • Gość: moniczek75 Re: Tylko Prima Charter bez cateringu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:19
              Ja tez lece z Itaka, tylko 16.07 i u nas nie ma doplat (narazie ) i cateringutez
              nie,
              jest tylko bezplatna kawa i herbata
              lecimy Sun Express
            • Gość: mala.j. Re: Tylko Prima Charter bez cateringu IP: *.bph.pl 31.05.07, 08:51
              Jak byłam u agenta po zwrot dopłaty paliwowej, którą wcześniej zapłaciłam, a
              potem się okazało, że jednak jej nie ma, to pytałam dlaczego Itaka robi takie
              zamieszanie. Pani mi odpowiedziała, że to nie tylko Itaka, ale inne biura też.
              Powiedziała, że zamieszania narobili przewoźnicy. Nie wiem czy to prawda, ale
              takie wyjaśnienie usłyszałam. Pozdrawiam wszystkich wyjeżdżających do Turcji,
              szczególnie tych 20 czerwca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka