Gość: colin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 15:29 Byłem w BP i dowiedziałem się że tylko Prima Charter dawny Fisher nie ma bezpłatnego cateringu na przelotach a inne linie mają np Sun Express Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ka Re: Tylko Prima Charter bez cateringu IP: *.wroclaw.mm.pl 30.05.07, 16:28 a wcale nie prawda ja tez byłam w BP i Sun express nie ma tez kateringu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Tylko Prima Charter bez cateringu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 16:50 Teraz byłem w Itace i powiedzieli że mają catering na 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka30 Re: Tylko Prima Charter bez cateringu IP: *.icpnet.pl 30.05.07, 17:06 lece 13 czerwca na 2tyg sunn expresem i jesli zalezy wam na odpowiedzi to wam moge napisac po powrocie. Dla mnie jest to malo istotne, bo zawsze cos do przegryzienia mozna zabrac ze soba a te 3 godz mozna wytrzymac ,nikt z glodu nie umrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Tylko Prima Charter bez cateringu IP: *.wroclaw.mm.pl 30.05.07, 17:30 to powiem tak mają bałagan w tej itace i zaczyna mnie to wnerwiać, dopłaty ok ale czemu ja aurat miałam 80zł do doplaty a nie 60zł tak jak tu niektórzy pisali, co do kateringu to moja informacja tez pochodzi z bp jednym słowem BURDEL informacyjny i wybaczcie za słowa ale poziom adrenaliny sie podnosi przy czymś takim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Tylko Prima Charter bez cateringu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 18:46 My też lecimy 13 .06 a dopłaty nie mieliśmy wcale-ciekawe że jedni mają a inni nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniczek75 Re: Tylko Prima Charter bez cateringu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:19 Ja tez lece z Itaka, tylko 16.07 i u nas nie ma doplat (narazie ) i cateringutez nie, jest tylko bezplatna kawa i herbata lecimy Sun Express Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala.j. Re: Tylko Prima Charter bez cateringu IP: *.bph.pl 31.05.07, 08:51 Jak byłam u agenta po zwrot dopłaty paliwowej, którą wcześniej zapłaciłam, a potem się okazało, że jednak jej nie ma, to pytałam dlaczego Itaka robi takie zamieszanie. Pani mi odpowiedziała, że to nie tylko Itaka, ale inne biura też. Powiedziała, że zamieszania narobili przewoźnicy. Nie wiem czy to prawda, ale takie wyjaśnienie usłyszałam. Pozdrawiam wszystkich wyjeżdżających do Turcji, szczególnie tych 20 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś