Dodaj do ulubionych

Bodrum - Comca Manzara

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 14:26
Witam wszystkich,
Czy był ktoś w hotelu Comca Manzara w Bodrum?
Będę wdzięczny za każdą informację o hotelu, plażach jak i samej
miejscowości.
pozdrawiam! :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Bodrum - Comca Manzara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 11:15
      hotel Comca Manzara ma bardzo dobre opinie na forach zagranicznych. Wybierałam
      pomiędzy tym hotelem a hotelem AZKA w Bodrum. Wybrałam Azkę ze względu na
      prywatną plażę i widok z pokoju na morze, ale opinie lepsze ma comca manzara.
      Teraz sama nie wiem, czy dobrze wybrałam.
      • Gość: hermenegilda_zenia Re: Bodrum - Comca Manzara IP: *.crowley.pl 20.06.07, 10:20
        Comca Manzara jest uroczym hotelem o rodzinnej atmosferze i świetnym, bardzo
        sympatycznym kierownictwie . Minus - położenie , bo brak dostępu do plaży ,
        hotel znajduje się dosłownie w centrum miasta i ktoś, kto wyjeżdża tylko dla
        plaży może nie być w pełni usatysfakcjonowany. Z Comcy jest blisko do rozrywek
        i dyskoteli Halikarnass, z plaży polecam plażę publiczną ( 5 minut jazdy
        dolmusem w kierunku na Icmeler).
        Azka też jest fajnym hotelem ( ma jedną gwiazdkę więcej, wg lokalnych kategorii
        5 gwiazdek) , uprzejma obsługa, dobry standard ale tu już ma się wrażenie
        trochę masówki, bo jest to hotel o wiele większy niż Comca. Plus to
        rzeczywiście położenie nad samym morzem i taksówki wodne kursujące między
        portem w Bodrum a zatoczką, nad którą położony jest hotel Azka. Uważam, że
        obydwa hotele są świetne - Comca tańsza i bardziej ustronna, Azka ma własną
        plażę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka