gosiulka01 19.06.07, 20:03 Szukam opinii na temat wyjazdów do Turcji z Travel Planet napiszcie jak było, jakie warunki i czy warto im zaufać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka5661 Re: Turcja z Travel Planet?? 19.06.07, 22:09 też będę wdzięczna za opinie Odpowiedz Link Zgłoś
bozena61k Re: Turcja z Travel Planet?? 28.04.16, 14:22 Travel Planet to nie biuro a pośrednik internetowy biur podróży.To o danym biurze a którego usług się korzysta należy szukać opinii.Ja teraz za ich pośrenictwem lecę z biura Wezyr Coral o którym zbyt póżno zaczęłam szukać informacji,niestety,i które według opinii innych forumowiczów nie reaguje na ewentualne reklamacje.Jednal Pani z Travel Planet poinformowała mnie że należy mieć umowę-zgłoszenie(ksero?) i w razie czego to oni właśnie (Trawel-Planet) będą reklamować(czego oczywiscie nikomu nie życzę).Warunkiem jest posiadanie i odesłanie do Travel-Planet Umowy-zgłoszenia uczestnictwa w wycieczce Odpowiedz Link Zgłoś
83aniulka83 Re: Turcja z Travel Planet?? 29.04.16, 23:04 bo Travel ma teraz gwarancje jakieś, że jak biuro upadnie to oni zajmują się kosztami. Ja ogólnie latam z nimi już któryś raz. Do Turcji akurat pierwszy - też z Wezyra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Turcja z Travel Planet?? IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.16, 12:20 Wakacje.pl też są pośrednikiem i też mają gwarancje/ubezpieczenie na wypadek upadłości BP Odpowiedz Link Zgłoś
bozena61k Re: Turcja z Travel Planet?? 02.05.16, 00:23 Nie tyle chodziło mi o ubezpieczenie na wypadek upadłości biura z usług którego za pośrednictwem Travel Planet korzystamy co o reklamacje turysty wobec niewywiązania się tegoż biura podróży z warunków umowy.Na przykład zakwaterowanie w innym hotelu o niższym standardzie aniżeli opłacony,tłumaczone tym że w danym hotelu aktualnie brak miejsc???!!! Odpowiedz Link Zgłoś