Gość: wodnik IP: *.pzuzycie.pl 25.06.07, 14:43 chetnie odpowiem na wszystkie pytania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goro23 Re: Alanya Sultan Sipahi Triada wróciłem IP: *.chello.pl 27.06.07, 15:52 Witam! Ja wybieram sie w sierpniu do sultana ale do tej części 3 gwiazkowej! Chcialam sie dowiedziec cos na ten temat. Czy standard 3 gwiazdkowy jest bardzo kiepski ( glównie chodzi mi o pokoje). I wogole w Sultanie wypoczywa duzo mlodych czy przewaznie starszych ludzi. Jade z chlopalkiem i kolega wiec boje sie ze bedą marudzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: Alanya Sultan Sipahi Triada wróciłem IP: *.autocom.pl 05.07.07, 17:17 Witam.Byłam od 20.06 przez tydzień w Sultan Sipahi,własnie w tej trzy- gwiazdkowej częsci tańszej.Pokoje w zasadzie nie różnią sie w porównaniu z 5 gwiazdkami.Sprzątanie co 2 dni i wymiana ręczniów też.To jest starsza część hotelowa,póżniej dobudowano resztę.Recepcja,jadalnia,baseny,wszystko jest wspólne dla obydwu hoteli.W związku z tym że w pokoju spędza sie naprawdę niewiele czasu,nie ma sensu przepłacać.Nam dostał sie jeszcze pokój z widokiem na morrze.Zycze miłego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_123 Re: Alanya Sultan Sipahi Triada wróciłem 09.07.07, 14:37 Ja 27.06 wróciłam po dwutygodniowym pobycie w trzygwiazdkowej części Sultana, powiem tak różnica jest w pokojach sporawa, bo miałam okazję oglądać pokój *****, różnica ta polega jedynie w "wiekowości" wyposażenia, wróciliśmy oczarowani Turcją, Alanią i gościnnością Turków, a w hotelu świetnie się bawiliśmy, jest tam dużo młodych i starszych, my mieliśmy świetną ekipę "mieszaną", a co najważniejsze poznalismy się juz na miejscu, a do joasi: pewnie nas skojarzysz, synek naszych znajomych to tzw. Problemowicz, jeżeli bywałaś na mini disco to pewnie wiesz o co mi chodzi:-) hotel naprawdę polecam, jest świetnie położony, wszędzie blisko, obsługa przemiła, czysto, jedzenie przepyszne i ogólnie super!!! może nie opływa się tam w luksusy ale wszystko to co potrzebne jest, a jak ma się super towarzystwo to już nie wiele do szczęścia potrzeba:-) Odpowiedz Link Zgłoś