Dodaj do ulubionych

Kluby Fan Scan w Turcji.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:49
Planuję w tym roku urlop w Turcji i mam zamiar wybrać taki gdzie będą nasi
animatorzy.Po przeczytaniu uwag na temat klubu Fan Scan w Incekum Beach,
jestem trochę przestraszona czy w pozostałych hotelach scana w Turcji też są
takie słabe animacje. Może ktoś już był w pozostałych (Nena i Holiday Park) w
tym roku albo wcześniej?
Obserwuj wątek
    • Gość: grażka Re: Kluby Fan Scan w Turcji. IP: *.terminus.pl 25.06.07, 18:20
      byłam zeszlego roku w holiday parku i tam byla super animatorka dla dzieci
      rosjanka, maluchy za nia przepadaly, jak przyjechala polka na poczatku czerwca
      to mialam wrazenie że ona jest z łapanki,przestraszona zero inwencji patrzyla co
      robi rosjanka jak zaczarowana ,mialam wrazenie ze ona nie miala nigdy kontaktu z
      dziecmi, moze sie pozniej wyrobila w co watpie ale miala byc do konca wrzesnia a
      animacje dla doroslych tak jak i w incekum beach po angielsku i niemiecku po
      polsku tylko pojedyncze slowka,ale jak na poczatek dnia wołali-hende ho-to
      troszke bylo nam nieswojo przez moment, przepraszam za pisownie ale nie znam
      niemieckiego, pozdrawiam
    • Gość: zuzu Re: Kluby Fan Scan w Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 13:33
      Słyszałam,że jest słabo. Prowadzące z łapanki.
      • Gość: monia Re: Kluby Fan Scan w Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:19
        Czy,że Scana wszyscy jadą tylko do Incekum?, a może w pozostałych hotelach
        animacja jest ok.
        • Gość: Obaś Re: Kluby Fan Scan w Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 15:58
          Są jeszcze animacje w Holiday Park i Club Nena. Moi znajomi lecą do tego
          drugiego. Jak wrócimy, to dam znać jak było w Nenie i jak w Incekum.
    • Gość: niko Re: Kluby Fan Scan w Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 00:18
      Jak animacje w Nenie?
      • nikita2608 Re: Kluby Fan Scan w Turcji. 03.07.07, 22:47
        Gość portalu: niko napisał(a):

> Jak animacje w Nenie?
        Hej...dziewczyny mile,ale jedna z nich na pewno nie nadawala sie,a
        druga...przemila,ale sama nie daje rady ...pozdrawiam
    • Gość: magda Re: Kluby Fan Scan w Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 15:02
      Witam,
      W ubiegłym roku byłam w Holiday Park i rzeczywiście jeśli chodzi o animacje to
      rosjanka była nie do przebicia, ale Polki bo były dwie bardzo sympatyczne
      dziewczyny też fajnie zajmowały sie dziecmi .Mój wtedy 10 letni syn był bardzo
      zadowolony.
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka