colin1974 28.06.07, 08:53 Macie jakieś pytania ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: welma Re: Wróciliśmy z Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 09:18 witaj Mam nadzieje że odpoczeliście i wszystko było ok . Napisz coś na temat pobytu , hotelu i rozwiej nasze watpliwości ;-) Jaka pogoda i wilgotność ? Pozdrawiam Welma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Wróciliśmy z Club Side Coast IP: *.ameripol.com.pl 28.06.07, 09:20 Daj znać jak z tymi nieszczęsnymi pokojami dla rodzin 2+2 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Wróciliśmy z Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 10:54 Jeśli jedziecie z Itaki to mają wykupione pokoje tylko na poddaszu 2 os bardzo małe do tego 2 dostawki i sie nie da ruszyć .My daliśmy 15 euro i dostaliśmy pokój dwa razy większy 3 osobowy ale to już indywidualnie bo rezydentka nic nie pomoże tak jakby jej nie było.Hotel OK plaża super szeroka jedzenie pyszne.Pogoda ostatni tydzień ponad 40 stopni w cieniu ale spoko jest klima.Goście w Cesarsie mieli klime po 2-3 godz dziennie np od 18 do 21 hehe . Itaka dała dupy bo ostatni dzień jesteśmy bez świadczeń od 12 godz.Zapłacili za 13 dni a nas turystów kasują za 14-oszuści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: welma Re: Wróciliśmy z Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 10:59 powiedz o której mieliście wylot z Katowic do Turcji i z Turcji do katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Wróciliśmy z Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:29 Wylot z Katowic 23:10 a z Antalyi 20:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wróciliśmy z Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:09 cos mi sie widzi ,że to bedzie mój pierwszy i ostatni wyjazd z Itaką . Colin komu dałeś te 15 eurosów w recepcji ?? Bo tez będę musiał zmienić pokój na wiekszy na to wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowiczka_2 Re: Wróciliśmy z Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:17 Te pokoje na poddaszu to nie reguła. My nie dawalismy nic nikomu. Od poczatku dostalismy pokoje które sa umieszczone w katalogu. Było nas kilka rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Wróciliśmy z Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:28 Teraz to już reguła pokoje na poddaszu bo jest sezon .Kase dajcie na recepcji najlepiej jak nikt nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: welma Re: Wróciliśmy z Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 12:46 hmhm ale ogólnie było ok ? nie ma sie co martwić byle wypocząć ;-) z gołebnikamy damy sobie rade mysle :-) byliscie gdzies na wycieczce ? jesli tak to na jakiej i jak wrazenia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Wróciliśmy z Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:01 Byliśmy tylko w Alanyi bo z dzieckiem 21 m-cy dalej nie da rady ale dostaliśmy wycieczke gratis za pokoje .Sam hotel bardzo fajny więc urlop udany gdyby jeszcze nie ta stuknięta rezydentka Ela Kochanek ale złożymy na nią oficjalną skarge w Itace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beag Re: Wróciliśmy z Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:12 hej Colin, my mielismy jeszcze to szczęscie ze była poprzednia rezydentka pani Beata. Bardzo rzeczowa i konkretna. Taka z prawdziwego zdarzenia. Ale niestety tuż przed waszym przyjazdem zmieniła całkowicie swój obszar działalnosci swojej pracy(Norwegia). Za to z pokojami nie mieliśmy wiekszych problemów. Poczatkowo wprawdzie 3 osoby dostały pokój z dwoma łózkami ale zaraz dokonano zamiany. Bylismy w dwie rodziny i mielismy pokoje na 2 i 3 pietrze mniej więcej takie jak w katalogu (jeden dokładnie taki sam). A tak wogóle to szukałam cie w środe tydzien temu, aby dac wam te lekastwa o których rozmawialismy :) A wy zapadliście się chyba pod ziemię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re:do Beag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:06 Przecież byłem z wami do samego autokaru jeśli chodzi o leki wszystko było OK - chyba mam wasze koło do pływania więc chętnie zwróce-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: welma Re: Wróciliśmy z Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 17:36 Colin dostaliście wycieczke wszyscy , czy tylko osby które wykrzyczały sobie za małe pokoje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Wróciliśmy z Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:11 Wszyscy dostali wycieczke gratis bo wszyscy dostali pokoje na poddaszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Wróciliśmy z Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 19:34 cześć tu edyta - czasami gwarzyłyśmy na forum...czyli jednak nie do końca udany pobyt. są tu bardzo podzielone opinie. i liczyłam na twój głos na plus:) z czym ta rezydentka was wkurzyła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Wróciliśmy z Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:13 Sam pobyt i hotel jak najbardziej polecam na plus a rezydentka to już osobna historia tylko szkoda że to my turyści ją opłacamy ale nie wiem za co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Wróciliśmy z Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:04 Wszyscy dostają pokoje na 3 piętrze bo jest full. Rezydentka (jeśli tak to coś można nazwać )była nie uchwytna pod tel i umawiając się nie przyjeżdzała wcale nie miała żadnej siły przebicia w przeciwieństwie od koleżanek po fachu z Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Wróciliśmy z Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:11 a co ci sie najbardziej podobało? Odpowiedz Link Zgłoś