Dodaj do ulubionych

Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzisiaj

11.07.07, 19:17
Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzisiaj

jak macie pytania piszcie
Obserwuj wątek
    • Gość: gulietta Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi IP: *.stk.vectranet.pl 11.07.07, 20:36
      czy na kasie przy barku siedzi taki wysoki szczupły turek??:) mozesz mi
      powiedziec??:) pozdrawiam
      • turek8 Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi 11.07.07, 20:39
        Na kasie przy barku siedziala niewysoka szczupla Turczynka :P
        • Gość: gulietta Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi IP: *.stk.vectranet.pl 11.07.07, 20:52
          a turka nie widziałes wieczorami?? bo do 04,07 jeszcze pracował a teraz napisał
          ze go zwolnili i zastanawiam sie czy kłamie:)
          pozdrawiam

a w ogóle jakie wrazenie z hotelu i wakacji????
          • Gość: zaneta Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi IP: *.gprspla.plusgsm.pl 11.07.07, 21:14
            hej ja tez dzisiaj wrocilam i widzialam wieczorami tego chlopaka.Nazywa sie
            UGOR.Playboy ale fajny.
            • turek8 Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi 11.07.07, 21:19
              moze po prostu nie kojarze rysopisu ;-) to ze playboy hmmm kazdy Turek to
              Playboy :))

ciekawe jak wygladasz, pewnie sie kojarzymy z widzenia :D
              • Gość: zaneta do turka IP: *.gprspla.plusgsm.pl 11.07.07, 21:23
                napewno widzielismy sie,ale ja bylam z siostra i raczej nie spedzalam czasu w
                hotelu.Plaza i dyskoteki.Pozdrawiam
                • turek8 Re: do turka 11.07.07, 21:24
                  aha ;) ja w zasadzie troche tu troche tam czyli wszedzie go pelno ;-)
            • Gość: gulietta Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi IP: *.stk.vectranet.pl 11.07.07, 23:19
              zaneta mozesz cos więcej napisac o tym pleyboju??:) miał jaka laske??:)i kiedy
              go widziałas ostatni raz??:)
              dziękuje:)
          • turek8 Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi 11.07.07, 21:33
            Gość portalu: gulietta napisał(a):

> a turka nie widziałes wieczorami?? bo do 04,07 jeszcze pracował a teraz napisał
            >
            > ze go zwolnili i zastanawiam sie czy kłamie:)
            > pozdrawiam
            >
            > a w ogóle jakie wrazenie z hotelu i wakacji????

co do Turka to juz napisalem ;-)

wrazenia? wracam tam za rok :)
            • magdalena_gk Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi 13.07.07, 13:31
              jedziemy tam w 11 osób 1 sierpnia, wylot z Gdańska, jedziemy z małymi dziećmi,
              może jakieś wskazówki? czy to prawda, że lepiej zabrać dolary? czy tam jest
              czysto? jak wygląda sprawa z basenem? można zrobić blisko i tanio zakupy? jak
              to jest z tym all inclusive - rzeczywiscie duzo i dobrze? acha no i czy ktos
              chorowal na niestrawnosc pokarmowa? i czy tam naprawde jest tak goraco?
              przepraszam za natłok pytań ale to nasze pierwsze wczasy zagraniczne
    • Gość: dorulka Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi IP: *.olsztyn.mm.pl 13.07.07, 21:52
      Witam. Mam putanie o plaze? Tzn jaka jest, piaszczystka, jakie zejscie do morza, od razu gleboko czy moze lagodnie???
      • Gość: aa Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 22:05
        Plaża po prawej stronie żwirowa a po lewej - im dalej tym piasek bardziej
        miałki. Dno morksie to jeden kamień sze szczelinami także trezba uważać.
        Płyciny za daleko w morze to nie ma.
        Hotel jak byłam na przełomie maj/czerwiec to było ok Jedzenia dużo i
        urozmaicone lecz o jednolitej nucie smakowej.
        Z problemami żołądkowymi nie ma problemu jeśli dużo książęk się czyta :-) a
        zwłaszca przy barze basenowym :-) bedziecie zadowoleni ! Zabierzcie mnie ze
        sobą :-)
        • Gość: mati Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi IP: *.chello.pl 15.07.07, 11:56
          Czy możecie napisać jak rozróżnić Hotel Sultan Sipahi od Hotel Sultan Sipahi
          Resort (wygląd- ilość pięter, ew. cecha charakterystyczna). Mam wykupiony Resort
          i nie chciałbym żeby ktoś "przez przypadek" zakwaterował mnie w Hotel Sultan
          Sipahi.
          • Gość: do mati Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.07.07, 12:04
            hehe od razu zorientujesz sie :))poza tym napewno nie zakwateruja cie w 3*
            jezeli masz 5*.Roznica w pokojach jest przeogromna.Udanych wakacji.
            • Gość: mati Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi IP: *.chello.pl 15.07.07, 12:24
              Oki, dzięki za wyjaśnienia. Oglądałem hotel na stronie
              www.sultansipahiresort.com/toplaeng.html# poprzez 360° VIRTUAL TOUR.
              Mam nadzieję, że te zdjęcia zgadzają się z tym co zastanę na miejscu ? :-)
              • Gość: do mati Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.07.07, 12:43
                troszke upiekszyli to wszystko,ale pokoje faktycznie tak wygladaja.Jezeli
                chodzi o 5 * to pokoje sa faktycznie o dobrym standardzie i nie masz sie o co
                marwic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka