turek8 11.07.07, 19:17 Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzisiaj jak macie pytania piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gulietta Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi IP: *.stk.vectranet.pl 11.07.07, 20:36 czy na kasie przy barku siedzi taki wysoki szczupły turek??:) mozesz mi powiedziec??:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
turek8 Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi 11.07.07, 20:39 Na kasie przy barku siedziala niewysoka szczupla Turczynka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulietta Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi IP: *.stk.vectranet.pl 11.07.07, 20:52 a turka nie widziałes wieczorami?? bo do 04,07 jeszcze pracował a teraz napisał ze go zwolnili i zastanawiam sie czy kłamie:) pozdrawiam a w ogóle jakie wrazenie z hotelu i wakacji???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaneta Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi IP: *.gprspla.plusgsm.pl 11.07.07, 21:14 hej ja tez dzisiaj wrocilam i widzialam wieczorami tego chlopaka.Nazywa sie UGOR.Playboy ale fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
turek8 Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi 11.07.07, 21:19 moze po prostu nie kojarze rysopisu ;-) to ze playboy hmmm kazdy Turek to Playboy :)) ciekawe jak wygladasz, pewnie sie kojarzymy z widzenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaneta do turka IP: *.gprspla.plusgsm.pl 11.07.07, 21:23 napewno widzielismy sie,ale ja bylam z siostra i raczej nie spedzalam czasu w hotelu.Plaza i dyskoteki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
turek8 Re: do turka 11.07.07, 21:24 aha ;) ja w zasadzie troche tu troche tam czyli wszedzie go pelno ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulietta Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi IP: *.stk.vectranet.pl 11.07.07, 23:19 zaneta mozesz cos więcej napisac o tym pleyboju??:) miał jaka laske??:)i kiedy go widziałas ostatni raz??:) dziękuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
turek8 Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi 11.07.07, 21:33 Gość portalu: gulietta napisał(a): > a turka nie widziałes wieczorami?? bo do 04,07 jeszcze pracował a teraz napisał > > ze go zwolnili i zastanawiam sie czy kłamie:) > pozdrawiam > > a w ogóle jakie wrazenie z hotelu i wakacji???? co do Turka to juz napisalem ;-) wrazenia? wracam tam za rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_gk Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi 13.07.07, 13:31 jedziemy tam w 11 osób 1 sierpnia, wylot z Gdańska, jedziemy z małymi dziećmi, może jakieś wskazówki? czy to prawda, że lepiej zabrać dolary? czy tam jest czysto? jak wygląda sprawa z basenem? można zrobić blisko i tanio zakupy? jak to jest z tym all inclusive - rzeczywiscie duzo i dobrze? acha no i czy ktos chorowal na niestrawnosc pokarmowa? i czy tam naprawde jest tak goraco? przepraszam za natłok pytań ale to nasze pierwsze wczasy zagraniczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorulka Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi IP: *.olsztyn.mm.pl 13.07.07, 21:52 Witam. Mam putanie o plaze? Tzn jaka jest, piaszczystka, jakie zejscie do morza, od razu gleboko czy moze lagodnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 22:05 Plaża po prawej stronie żwirowa a po lewej - im dalej tym piasek bardziej miałki. Dno morksie to jeden kamień sze szczelinami także trezba uważać. Płyciny za daleko w morze to nie ma. Hotel jak byłam na przełomie maj/czerwiec to było ok Jedzenia dużo i urozmaicone lecz o jednolitej nucie smakowej. Z problemami żołądkowymi nie ma problemu jeśli dużo książęk się czyta :-) a zwłaszca przy barze basenowym :-) bedziecie zadowoleni ! Zabierzcie mnie ze sobą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi IP: *.chello.pl 15.07.07, 11:56 Czy możecie napisać jak rozróżnić Hotel Sultan Sipahi od Hotel Sultan Sipahi Resort (wygląd- ilość pięter, ew. cecha charakterystyczna). Mam wykupiony Resort i nie chciałbym żeby ktoś "przez przypadek" zakwaterował mnie w Hotel Sultan Sipahi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mati Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.07.07, 12:04 hehe od razu zorientujesz sie :))poza tym napewno nie zakwateruja cie w 3* jezeli masz 5*.Roznica w pokojach jest przeogromna.Udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi IP: *.chello.pl 15.07.07, 12:24 Oki, dzięki za wyjaśnienia. Oglądałem hotel na stronie www.sultansipahiresort.com/toplaeng.html# poprzez 360° VIRTUAL TOUR. Mam nadzieję, że te zdjęcia zgadzają się z tym co zastanę na miejscu ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mati Re: Alanya Sultan Sipahi Resort***** wrocilem dzi IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.07.07, 12:43 troszke upiekszyli to wszystko,ale pokoje faktycznie tak wygladaja.Jezeli chodzi o 5 * to pokoje sa faktycznie o dobrym standardzie i nie masz sie o co marwic. Odpowiedz Link Zgłoś