Gość: Kamil IP: 195.117.230.* 12.07.07, 17:41 Czy warto wybrać się z tym biurem do Turcji? Ktos był i moze coś doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Objazdówka z Rainbow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 15:46 Też jadę z tym biurem ale nie mogę nigdzie znaleźć opini? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Objazdówka z Rainbow IP: *.tktelekom.pl 25.07.07, 09:37 I co ? Nikt nie jeździ z tym biurem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eser Re: Objazdówka z Rainbow IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.07, 14:19 Dużo się pisze o Rainbow w dziale "turystyka zorganizowana" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Objazdówka z Rainbow IP: *.debica197.tnp.pl 26.07.07, 17:32 Cześć! Właśnie wróciłam z objazdówki z Rainbow. rewelcja. Mało o tym onformacji, bo wystartowali z tą ofertą od kwietnia. Pilot- Kasia Ignaszewska! obyś na nią trafił świetna babka. Hotele podczas objazdu ok, tylko podczas nocle4gów w Kapadocji nie ma klimy, wiec dobrze jest mieć pokój od strony basenu. Poza tym świetnie. Jeśli zostajesz na pobyt i wybrałeś Lonicera Resort 4* all inc. nie pozałujesz.Jedyny mamkament to "Rusy" w ilościach hurtowych, którzy pamiętając czasy świetności ZSRR panoszą się wszędzie i dla nich przeważnie organizuje sie animacje. Ale mimo wszystko polecam! Kate Odpowiedz Link Zgłoś
amelia00 Re: Objazdówka z Rainbow 02.08.07, 16:08 Ja też wróciłam właśnie dziś nad ranem z objazdówki z Rainbow, co do braku klimy w pokoljach w Kapadocji, gdzie śpi się 2 noce, nie jest to odczuwalne i uciążliwe, ponieważ klimat jest tam inny niż w innych częściach Turcji i napewno w nocy nie będzie duszno w pokoju. My trafiliśmy na super pilota, Panią Beatą Rowińską, była poprostu reeeewelacyjna!!! Nie dość, że miała ogromną wiedzę, to jeszcze była ogólnie bardzo miła i dowcipna, a przede wszystkim pomocna podczas całej wycieczki. My akurat nie zostawalismy na dodatkowe 7 dni, ale te 7 dni objazdówki z Rainbow naprawdę polecam. Dużym plusem był tez autobus z rewelacyjnie działającą klimatyzacją, co przy temperaturach pow. 40 st. poprostu było rewelacyjne, fajny kierowca-Turek i fajny dodatkowy turecki "pomocnik". POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś