gl16 17.07.07, 17:12 Gdzie jest ładniejsza plaża?A może ktoś zna hotele:Bitez Garden Life lub Seketur?Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nechka Re: Bodrum Bitez czy Fethiye-Calis??? IP: 217.67.195.* 25.07.07, 16:36 dołączam do pytania! zaproponowano mi hotele w Calis lub właśnie Bitez Garden Life. Opisy hoteli różne, najbardziej mi się spodobał ten ostatni, ale nie ma na jego temat zbyt wielu opinii jeszcze. No i okolica ważna - gdzie lepiej jechać, jeśli wypoczynek nie ma ograniczać się do pobytu w hotelu? Bardzo proszę o podpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
gl16 Re: Bodrum Bitez czy Fethiye-Calis??? 25.07.07, 21:27 ja już podjęłam decyzje , lece do Bitez Garden Life ,mam zamiar odwiedzic Kos no i okolice Bodrum,7 dni to nie wiele,reszta pełen relaks ,plaża ,woda,masaże itp.itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nechka Re: Bodrum Bitez czy Fethiye-Calis??? IP: 217.67.195.* 26.07.07, 11:02 mnie tez hotel zachecil i, jesli nie dojdzie do jakiegos cudu ofertowego, to wybiore ten hotel, tyle, ze na 2 tygodnie. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe garden life 04.09.07, 11:40 gl16 napisała: > ja już podjęłam decyzje , lece do Bitez Garden Life ,mam zamiar odwiedzic Kos > no i okolice Bodrum,7 dni hej a kiedy lecicie? ja dopiero zaczynam czytać internecie na temat wycieczek, ale KOS chetnie bysmy odwiedzili - orientujesz sie ile taka przyjemnosc kosztuje?? Odpowiedz Link Zgłoś