aligator2019 26.07.07, 14:46 wróciłam z hotelu venus w titreyengol.osobom wybierającym sie tam -odpowiem na pytania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P>A Re: hotel venus IP: *.ssnet.pl 26.07.07, 15:32 Witam napisz coś więcej o tym hotelu,okolicy,pokojach,wyżywieniu i rezydentach.Jeżeli masz jakieś zdjęcia to jak chcesz możesz wysłać podam ci póżniej adres mailowy.Z jakim biurem byłeś.My lecimy 22.08 z Katowic z BP.Itaka.Czekam na wiadomości.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligator2019 Re: hotel venus IP: *.aster.pl 26.07.07, 16:16 witam hotel rozni sie niewiele od zdjec zamieszczonych na stronie.basen jest troche mniejszy ale poza tym nie mozna sie czepic.moze jeszcze to,ze hotel jest odrobine dalej od plazy niz pisano w folderze.dla mnie jednak kilka minut spacerkiem do plazy nie bylo problemem. pokoje sa czyste i nienajgorsze choc niektore rozna sie standardem ( nasz byl ok,poza wanna niepasujaca do reszty-stara,zolta i nienajlepiej dzialajacy prysznic).znajomi trofili na duzo mniejszy pokoj, z balkonem metr na metr i wykonczeniami z poznych lat 80-tych).nie wiem od czego to zalezalo.pewnie przypadek. zdjecia samego hotelu mam i moge wyslac na maila jak tylko rozpakuje sie i troche ogarne. okolica jest przyjemna.typowe miasteczko wypoczynkowe.do side jest kilka minut drogi dolmuszem.cena- 1 euro.dolmusze jezdza co kilka minut wiec z dojazdem nie ma problemu.podobnie do manavgatu za ta sama cene. jedzenie w hotelu bylo b. dobre.wybor bardzo duzy, wiec kazdy znajdzie cos dla siebie.lunch wydawany jest w hotelu i na plazy, choc ten na plazy jest skromniejszy i raczej monotonny( dominowalo spagetti,frytki, mieso mielone i surowki). bar na plazy jest czynny tylko do 16.00.w itace informowali mnie,ze dluzej. rezydentki...........temat rzeka. nasza rezydentka- niejaka pani ULA, nazwiska nie raczyla podac, reprezentowala bardzo niski poziom zainteresowania.mozna wrecz powiedziec,ze zaden.spotkala sie z nami dnia nastepnego po przyjezdzie i czas spedzony na tym spotkaniu to czas stracony.na temat wycieczek fakultatywnych czytala z kartki i to bardzo pobierznie,inne podane przez nia informacje byly albo bledne albo nie bylo ich wcale.wdg niej wszystko bylo na tablicy informacyjnej.najwazniejsze oczywiscie bylo- ceny wycieczek...... w hotelu byla dwa razy w tygodniu przez okolo 1- 1,5 ale nikt nie korzystal z jej rad.jak dla mnie typowy przyklad ignoranta. poza tym jest tam bardzo duzo rosjan i niemcow.wszystkie imprezy w hotelu odbywaja sie w tych jezykach.zreszta,na wiekszosci ulotkach itd napisy sa rowniez w tych jezykach.angielski jest ale nie az tak popularny i raczej w dosc ograniczonej formie. napisz maila to wysle zdjecia i inne pomocne informacje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
glaz.ren Re: hotel venus 23.08.07, 19:11 Bardzo proszę o zdjęcia hotelu venus na santa1982@wp.pl Wybieram się tam 19.09 - ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: hotel venus IP: *.aster.pl 28.07.07, 10:50 jesli ktos leci z trada to niech nie nastawia sie na hotel venus, bedzie zmieniony na dosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marteczkaw Re: do goski IP: *.wavenet.pl 30.07.07, 00:09 Skąd masz ta informację? Ja mam lecieć z Triadą we wrześniu do Venus i ta zamiana mi się bardzo nie podoba. Hotel wybierałam pod kątem mojego małego dziecka i dosi nie spełnia moich wymagań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P>A Re: hotel venus IP: *.ssnet.pl 26.07.07, 16:50 Cześć.Dzięki za niezbędne informacje.Napisz z jekiego lotniska wylatywaliście z Polski i z jakiego BP.Jak piszesz to rezydentka była do bani,ciekaw jestem czy była przy waszym zakwaterowaniu w hotelu bo to przecież jest jej obowiązek.A jak się zaaklimatyzujesz to napisz coś jeszce co byłoby pomocne w czasie pobytu i coś na tema wycieczek i ich cenach.I wyślij pare fotek jak możesz na adres. pawlik47@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marteczkaw Re: hotel venus IP: *.171.104.78.crowley.pl 27.07.07, 08:58 Witam, Ja tez bardzo poproszę o parę fotek na maila. My wyjeżdżamy do Venus dopiero w sierpniu z Triady. Lecimy razem z małą córka - 1 rok. Czy jest jakis sposób, aby wyprosić ten lepszy standard pokoi? marcia@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligator Re: hotel venus IP: *.aster.pl 27.07.07, 16:06 zdjecia zostaly wyslane na maila. na cale szczescie w tym hotelu nie bylo wydzielonej czesci dla polakow i innych.wszyscy bylismy porozrzucani po roznych pietrach i roznych czesciach.jestem wiec w stanie uwierzyc w przypadkowosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: hotel venus IP: *.comarch.com 30.07.07, 17:56 Napisz proszę coś o wycieczkach, czy byłaś na któryś od kogo kupowałaś i czy byłaś zadowolona ;)) Będę również wdzięczna za fotki, bo wybieramy się tam 15 sierpnia ;) Mój mail: nadushkin@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: hotel venus IP: *.aster.pl 30.07.07, 22:56 lece z triada na poczatku sierpnia, dzwonilam do triady i poinformowali mnie ze zerwali umowe z triada i zmieniaja wszystkim hotel na dosi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marteczkaw Re: hotel venus IP: *.171.104.78.crowley.pl 01.08.07, 08:54 Tez zadzwoniłam do Triady. Powiedzieli, że nie mogą mi zagwarantować, że hotel podtrzyma rezerwację. Nie weim od czego to zależy. Powiedzieli, że w tym sezonie tylko 2 razy im się to udało. Pani powiedziała, żebym sie dowiedziała na 2 tygodnie przed terminem wylotu. Wtedy mi zaproponują ewentualnie inny hotel. Wspomniała właśnie o DOSI, ale tez o jakis innych w Alanyi. Czy Tobie też proponowali inne hotele? Czy od razu zgodziłaś się na Dosi? W ogóle mi ten hotel nie pasuje, mam roczną córcię a na plażę trzeba dojeżdżać. Do tego plaża jest żwirowa:( A może można ew. zmienić kierunek wylotu na inny kraj? Może orientujesz się, czy w przypadku odmowy zmiany hotelu oddaja 100% kasy od reki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: hotel venus IP: *.aster.pl 15.08.07, 23:39 hejka dzis wroiclam z Trucji Triada zmienilam mi rzeczywiscie venus na Blue Diamont w alani, i jestem z tej zamiany bardzo zadowolona. hotel jest bardzo ladny, oddany do uzytku w kwetniu tego roku, wszytko nowiutenkie. do plazy jest 50 metrow, przejscie tunelem pod ulica. w hotelu 2 baseny,zjezdzalnie wodne, pokoje super.hotel posiada prywana plaze darmowe lezaki i parasole, barek na plazy.goraco polecam wszytskim zmiane na ten hotel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marteczkaw Re: hotel venus IP: *.wavenet.pl 21.08.07, 22:47 A mogłabyś mi przesłać jakies zdjęcia tego hotelu na maila marcia@poczta.onet.pl? Czy hotel znajduje się w spokojnej dzielnicy czy raczej jest blisko centrum miasta i rozrywek? Napisz też cos o wyżywieniu. Z góry dziękuję za więcej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santa Re: hotel venus IP: *.broker.com.pl 23.08.07, 20:24 Bardzo proszę o zdjęcia hotelu venus na santa1982@wp.pl Wybieram się tam 19.09 - ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś