Dodaj do ulubionych

hotel venus

26.07.07, 14:46
wróciłam z hotelu venus w titreyengol.osobom wybierającym sie tam -odpowiem
na pytania.
Obserwuj wątek
    • Gość: P>A Re: hotel venus IP: *.ssnet.pl 26.07.07, 15:32
      Witam napisz coś więcej o tym hotelu,okolicy,pokojach,wyżywieniu i
      rezydentach.Jeżeli masz jakieś zdjęcia to jak chcesz możesz wysłać podam ci
      póżniej adres mailowy.Z jakim biurem byłeś.My lecimy 22.08 z Katowic z
      BP.Itaka.Czekam na wiadomości.Pozdrowienia
      • Gość: aligator2019 Re: hotel venus IP: *.aster.pl 26.07.07, 16:16
        witam
        hotel rozni sie niewiele od zdjec zamieszczonych na stronie.basen jest troche
        mniejszy ale poza tym nie mozna sie czepic.moze jeszcze to,ze hotel jest
        odrobine dalej od plazy niz pisano w folderze.dla mnie jednak kilka minut
        spacerkiem do plazy nie bylo problemem.
        pokoje sa czyste i nienajgorsze choc niektore rozna sie standardem ( nasz byl
        ok,poza wanna niepasujaca do reszty-stara,zolta i nienajlepiej dzialajacy
        prysznic).znajomi trofili na duzo mniejszy pokoj, z balkonem metr na metr i
        wykonczeniami z poznych lat 80-tych).nie wiem od czego to zalezalo.pewnie
        przypadek.
        zdjecia samego hotelu mam i moge wyslac na maila jak tylko rozpakuje sie i
        troche ogarne.
        okolica jest przyjemna.typowe miasteczko wypoczynkowe.do side jest kilka minut
        drogi dolmuszem.cena- 1 euro.dolmusze jezdza co kilka minut wiec z dojazdem nie
        ma problemu.podobnie do manavgatu za ta sama cene.
        jedzenie w hotelu bylo b. dobre.wybor bardzo duzy, wiec kazdy znajdzie cos dla
        siebie.lunch wydawany jest w hotelu i na plazy, choc ten na plazy jest
        skromniejszy i raczej monotonny( dominowalo spagetti,frytki, mieso mielone i
        surowki).
        bar na plazy jest czynny tylko do 16.00.w itace informowali mnie,ze dluzej.
        rezydentki...........temat rzeka.
        nasza rezydentka- niejaka pani ULA, nazwiska nie raczyla podac, reprezentowala
        bardzo niski poziom zainteresowania.mozna wrecz powiedziec,ze zaden.spotkala
        sie z nami dnia nastepnego po przyjezdzie i czas spedzony na tym spotkaniu to
        czas stracony.na temat wycieczek fakultatywnych czytala z kartki i to bardzo
        pobierznie,inne podane przez nia informacje byly albo bledne albo nie bylo ich
        wcale.wdg niej wszystko bylo na tablicy informacyjnej.najwazniejsze oczywiscie
        bylo- ceny wycieczek......
        w hotelu byla dwa razy w tygodniu przez okolo 1- 1,5 ale nikt nie korzystal z
        jej rad.jak dla mnie typowy przyklad ignoranta.
        poza tym jest tam bardzo duzo rosjan i niemcow.wszystkie imprezy w hotelu
        odbywaja sie w tych jezykach.zreszta,na wiekszosci ulotkach itd napisy sa
        rowniez w tych jezykach.angielski jest ale nie az tak popularny i raczej w dosc
        ograniczonej formie.
        napisz maila to wysle zdjecia i inne pomocne informacje.
        pozdrawiam
        • glaz.ren Re: hotel venus 23.08.07, 19:11
          Bardzo proszę o zdjęcia hotelu venus na santa1982@wp.pl
          Wybieram się tam 19.09 - ktoś jeszcze?
      • Gość: goska Re: hotel venus IP: *.aster.pl 28.07.07, 10:50
        jesli ktos leci z trada to niech nie nastawia sie na hotel venus, bedzie
        zmieniony na dosi.
        • Gość: marteczkaw Re: do goski IP: *.wavenet.pl 30.07.07, 00:09
          Skąd masz ta informację? Ja mam lecieć z Triadą we wrześniu do Venus i ta zamiana
          mi się bardzo nie podoba. Hotel wybierałam pod kątem mojego małego dziecka i
          dosi nie spełnia moich wymagań.
    • Gość: P>A Re: hotel venus IP: *.ssnet.pl 26.07.07, 16:50
      Cześć.Dzięki za niezbędne informacje.Napisz z jekiego lotniska wylatywaliście z
      Polski i z jakiego BP.Jak piszesz to rezydentka była do bani,ciekaw jestem czy
      była przy waszym zakwaterowaniu w hotelu bo to przecież jest jej obowiązek.A
      jak się zaaklimatyzujesz to napisz coś jeszce co byłoby pomocne w czasie pobytu
      i coś na tema wycieczek i ich cenach.I wyślij pare fotek jak możesz na
      adres. pawlik47@o2.pl
      • Gość: marteczkaw Re: hotel venus IP: *.171.104.78.crowley.pl 27.07.07, 08:58
        Witam,
        Ja tez bardzo poproszę o parę fotek na maila. My wyjeżdżamy do Venus dopiero w
        sierpniu z Triady. Lecimy razem z małą córka - 1 rok.
        Czy jest jakis sposób, aby wyprosić ten lepszy standard pokoi?
        marcia@poczta.onet.pl
        • Gość: aligator Re: hotel venus IP: *.aster.pl 27.07.07, 16:06
          zdjecia zostaly wyslane na maila.
          na cale szczescie w tym hotelu nie bylo wydzielonej czesci dla polakow i
          innych.wszyscy bylismy porozrzucani po roznych pietrach i roznych
          czesciach.jestem wiec w stanie uwierzyc w przypadkowosc.
          • Gość: Nadia Re: hotel venus IP: *.comarch.com 30.07.07, 17:56
            Napisz proszę coś o wycieczkach, czy byłaś na któryś od kogo kupowałaś i czy
            byłaś zadowolona ;)) Będę również wdzięczna za fotki, bo wybieramy się tam 15
            sierpnia ;) Mój mail: nadushkin@wp.pl
            • Gość: goska Re: hotel venus IP: *.aster.pl 30.07.07, 22:56
              lece z triada na poczatku sierpnia, dzwonilam do triady i poinformowali mnie ze
              zerwali umowe z triada i zmieniaja wszystkim hotel na dosi.
              pozdrawiam
              • Gość: marteczkaw Re: hotel venus IP: *.171.104.78.crowley.pl 01.08.07, 08:54
                Tez zadzwoniłam do Triady. Powiedzieli, że nie mogą mi zagwarantować, że hotel
                podtrzyma rezerwację. Nie weim od czego to zależy. Powiedzieli, że w tym
                sezonie tylko 2 razy im się to udało.
                Pani powiedziała, żebym sie dowiedziała na 2 tygodnie przed terminem wylotu.
                Wtedy mi zaproponują ewentualnie inny hotel. Wspomniała właśnie o DOSI, ale tez
                o jakis innych w Alanyi. Czy Tobie też proponowali inne hotele? Czy od razu
                zgodziłaś się na Dosi? W ogóle mi ten hotel nie pasuje, mam roczną córcię a na
                plażę trzeba dojeżdżać. Do tego plaża jest żwirowa:(
                A może można ew. zmienić kierunek wylotu na inny kraj?
                Może orientujesz się, czy w przypadku odmowy zmiany hotelu oddaja 100% kasy od
                reki?
                • Gość: a Re: hotel venus IP: *.aster.pl 15.08.07, 23:39
                  hejka
                  dzis wroiclam z Trucji Triada zmienilam mi rzeczywiscie venus na
                  Blue Diamont w alani, i jestem z tej zamiany bardzo zadowolona.
                  hotel jest bardzo ladny, oddany do uzytku w kwetniu tego roku,
                  wszytko nowiutenkie. do plazy jest 50 metrow, przejscie tunelem pod
                  ulica. w hotelu 2 baseny,zjezdzalnie wodne, pokoje super.hotel
                  posiada prywana plaze darmowe lezaki i parasole, barek na
                  plazy.goraco polecam wszytskim zmiane na ten hotel
                  • Gość: marteczkaw Re: hotel venus IP: *.wavenet.pl 21.08.07, 22:47
                    A mogłabyś mi przesłać jakies zdjęcia tego hotelu na maila
                    marcia@poczta.onet.pl? Czy hotel znajduje się w spokojnej dzielnicy czy raczej
                    jest blisko centrum miasta i rozrywek? Napisz też cos o wyżywieniu. Z góry
                    dziękuję za więcej informacji
                    • Gość: santa Re: hotel venus IP: *.broker.com.pl 23.08.07, 20:24
                      Bardzo proszę o zdjęcia hotelu venus na santa1982@wp.pl
                      Wybieram się tam 19.09 - ktoś jeszcze?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka