Gość: Bartek IP: 85.110.235.* 28.07.07, 17:30 Czy piloci Triady na objazdy sa OK? Jakie macie doswiadczenia? Bardzo mnie to interesuje bo tez jedziemy na wakacje z tym bıurem za miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fert Re: piloci Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 17:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=15230997 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: piloci Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 21:57 BYŁAM Z TRIADA 7 RAZY -NA POBYCIE I NA 7+7 .PILOCI I REZYDENCI BYLI OK. W TYM ROKU TEŻ JADĘ NA 7+7 ,MAM NADZIJĘ ,ŻE TEŻ BĘDZIE OK . Odpowiedz Link Zgłoś
sana Re: piloci Triady 30.07.07, 00:30 Moją pilotką była Mariola Wieczorek. Fantastyczna osoba z pasją. Nie klepie banałów ale opowiada ciekawie o kraju, który ją fascynuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deo Re: piloci Triady IP: *.smrw.lodz.pl 30.07.07, 19:53 popieram .. moją też była - pilotką oczywiście ... Ciekawe czy nadal pilotuje Turcję jak w ub.roku . Odpowiedz Link Zgłoś
martunia19811 Re: piloci Triady 31.07.07, 11:59 Też byłam z Mariolką w Turcji i Syrii w tym roku. Co do Turcji to się zgadza- na prawdę OK. Niestety o Syrii mało miała do powiedzenia. Był tez syryjski przewodnik ale bariera językowa między nimi była spora i merytorycznie nie byłam zbyt zadowolona. Całoś i tak na +. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: piloci Triady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 11:41 Byłam na objeździe 7+7 (od 4 lipca) z Triady, podczas której pilotem był pan Wojtek Tyndorf. Pełen profesjonalizm, wysoka kultura, ogromna wiedza! Życzę Triadzie więcej takich pracowników, a reklamacji wówczas byłoby mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luca Re: piloci Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:44 Byłam w zeszłym roku (lipiec/sierpień) na 7+7 z Triadą. Naszym pilotem był Marcin Stolarski. Naprawdę rewelacyjny. Ma ogromną wiedzę na temat Turcji, świetnie ją przekazuje, niezłe poczucie humoru, pasjonat. Na pobycie poznaliśmy ludzi którzy byli na objeździe z pilotem Marcinem (chyba) Stołowskim. I też wyrażali się o nim bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kavainca Re: piloci Triady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 20:03 Wczoraj wróciliśmy z 7+7, w częsci objazdowej pilotowł nam w/w Marcin Stolarski. REWELACJA - dawno nie spotkaliśmy pilota z taką pasją i ogromem wiedzy. Nie tylko o kulturze, historii i geografii kraju ale też geologii, fizyki i kupy innych rzeczy. Byliśmy pod wrażeniem. Do tego potrafił nas zmotywować żebyśmy sie nie spóżniali i karnie, nie tylko o 5 rano ale i kiedy obiad trzeba było zaliczyć w 25 min, byli w autokarze. Wystarczyło kilka słów pierwszego dnia i było wiadomo ze facet ma haryzmę i nie do sobie w kaszę dmuchać. Do tego miał poczucie humoru - któregoś poranka (a była to kolejna pobudka o 3.30) powitał nas w recepcji z opaską z różkami na głowie - niby nic, niby głupie ale naprawde rozsmieszyło nas w tych nie fajnych okolicznościach przyrody. Polecamy Wszystkim Marcina S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amin Re: piloci Triady IP: *.chello.pl 30.07.07, 17:55 prawie wszyscy piloci triady są bardzo dobrzy... czasem może być wyjątek ale najczęściej zbierają oni zasłużone pochwały (chociaż wszyscy klepią to samo;-) nieraz można nawet zwiedzić coś nadprogramowo albo pójść z takim pilotem np na fajkę wodną... Odpowiedz Link Zgłoś
nowickigrzegorz Re: piloci Triady 18.09.07, 15:01 Potwierdzam!!! Mariola Wieczorek jest REWELACYJNA!!! Była naszą pilotką w 2005 roku, wspominamy ją do dziś! Pozdrowienia, jeżeli to czytasz Mariolko! Odpowiedz Link Zgłoś
nieobojetna Re: piloci Triady 18.09.07, 18:21 Wyrazy uznania dla Marioli Wieczorek. Wróciłam z Turcji bogatsza o wiedzę, którą nam przekazała. Wiele ciekawostek o których nie miałabym pojecia gdybym tylko leżała na którejś z Tureckich plaż. Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: piloci Triady 18.09.07, 21:32 Ja też dodam, ze na objazdowce w Turcji w 2004 r. mialam super pilotke Wiolę Potęgę, ktora jezdzi z Alim. w tym roku spotkalam ich na objezdzie w drodze do Syrii. W Syrii mialam pilotkę o imieniu Zosia, ktora też duzo wiedzialam o obydwu krajach, bardzo dobrze znalam angielski i dobrze tlumaczyla pilota syryjskiego. Bylam rowniez na objezdzie z Triada w Egipcie na rejsie i tam pilot Maciek Malczewski też mowil na temat. W Tunezji i Libii niestety pilot nawalil - Grzegorz Gwiazda :( cale sczescie ze w autokarze obok byla super pilotka Agnieszka (niestety tez nie pamietam nazwiska). Ogolnie w Triadzie piloci sa naprawde na wysokim poziomie i nie slyszalam, zeby ktos specjalnie na nich narzekal. Odpowiedz Link Zgłoś
js771 Re: piloci Triady 19.09.07, 19:09 BYŁAM NA OBJEŻDZIE PO TURCJI Z PANIĄ EMĄ CHMIELĄ - BYŁO SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ane Re: piloci Triady IP: 88.252.24.* 23.09.07, 09:49 kto może z Was wie jakie pilotki z Triady pracują w Bodrum czy Marmaris?Szukam pilotki o imieniu Anna chyba Wiślińska mam dla niej zdjęcia do przekazania i szukam kontaktu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: piloci Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 18:13 w marmaris jest pani Ania Wislinska, kurcze ale nie odpisalam sobie jej numeru:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: piloci Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 18:14 nasza pilotka była Ewa Chmiel i bylismy z niej zadowoleni,jeszcze Asia jakastam i Wojtek sa ponoc spoko Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: piloci Triady 25.09.07, 20:02 Prawdopodobnie chodzi o p. Agnieszke Sierakowską 60 raz prowadzi objazd Tunezja - Libia ... fachowo i kompetentnie ... potrafi pieknie opowiadac o Libii i Tunezji i również co już trudniejsze załatwić w kilka godzin wymiane standartowego autokaru w którym popsuła sie klima na drugi sprawny ... pilot drugiej grupy pan Jacek tez bez zastrzeżeń .. pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy96 Re: piloci Triady 25.09.07, 22:44 Viola Potęga jest super.Niestety, jeśli dobrze wiem awansowała i już chyba nie pilotuje.Poza tym wyszła za mąż za Turka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: piloci Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 23:07 U nad byla p Agata Kopfler . Spoko :) Niestety sie pochorowala, mielismy wiec okazje poznac innych pilotow . Pania Anie - tez byla OK< pana Marcina - nie znam nazwiska , ale tez fajny gosc, i na koncu p Wojtek - b duza wiedza o Turcji . :) Genralnei wszyscy b. fajni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja;) Re: piloci Triady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 23:49 Bylismy na objazdówce z Triadą we wrześniu i nasza pilotka była Ania Kot i turecki przewodnik - Utku:)) Pilotka z dużą wiedzą, całą droge opowiadała nam o Turcji, zwyczajach i histori. W czasie rejsu po bosforze opowieściami raczyli nas: Ania, Zosia, Marcin i jeszcze jedna dziewczyna. Naprawde maja mnóstwo wiedzy i potrafia zainteresować tym, co chcą przekazać. Więc chyba przyłącze się do głosów, że przewodnicy w Triadzie są naprawdę dobrze przygotowani i świetnie się z nimi odkrywa nieznane... Pozdrowienia dla Ani i Utku oczywiście;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: piloci Triady 06.10.07, 19:38 Wiola jeździ cały czas z Alim czyli ze swoim mężem ;) Bynajmniej tak było w maju jak ich spotkałam przed objazdem do Syrii. Wtedy na początku sezoni jeździli jeden tydzień do Syrii drugi do Turcji. Ali mowi juz super po polsku. Ja bylam z nimi w 2004 r i nas pamietali. Do Deo---> trafilo się Tobie z ta Agnieszka, ja niestety w Libii mialam G. Gwiazde i gdyby nie Aga to do dzisiaj wiedzialabym NIC o Libii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaaaaa Re: piloci Triady IP: 195.205.147.* 05.10.07, 10:29 EWA CHMIEL!!!!!!!!!!!! REWELACYJNA KOBIETA SUPERRRRRRRRRRR WYCIECZKA.Wiedza naprawde ogronma. Mielismy okazje porównać podczas rejsu po Bosforze kiedy to inni przewodnicy Triady równiez opowiadali historię mista. Odpowiedz Link Zgłoś
programistajava Re: piloci Triady 09.10.07, 15:42 Wlasnie wrocilem, nasza pilotka byla Ewa Chmiel. 10/10. Duza wiedza merytoryczna o Turcji i historii (z punktu widzenia laika takiego jak ja). Pozdrawiam pania Ewe i Fathiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
au.chocolat Re: piloci Triady 07.11.07, 13:12 Najlepszym przewodnikiem, z jakim kiedykolwiek dane mi było się zetknąć, jest Pan Wojtek Jaszczak. Wróciłam kilka tygodni temu z Turcji z wycieczki 7+7. Mimo kilku jej mankamentów, wszystkie niedogodności zostały przesłonięte przez wspomnienia ze wspaniałego oprowadzania po Turcji. Takiej pasji, zaangażowania, chęci podzielenia się swoją wiedzą, doskonałej organizacji, jakie ma Pan Wojtek, nie spotyka się na co dzień. Zaraża on swoją miłością do Turcji. Przy tym jest bardzo ciepłą osobą, cierpliwą, inteligentną i błyskotliwą. Można by go chwalić godzinami. :-) A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turystka Re: piloci Triady IP: *.e-wro.net.pl 11.11.07, 08:05 Ja byłam w Turcji 7+7 w październiku a pilotką była Pani Zosia. Polecam duża wiedza i profesjonalizm. Turystka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigrunia87 Re: piloci Triady IP: 82.146.248.* 13.11.07, 21:29 Mariola Wieczorek!! Polecam ją z czystym sumieniem! W tym roku jeździła z Alim (przynajmniej w lipcu) . Bardzo zgrany duet :) Mariola ma bardzo dużą wiedzę na temat turcji i co najważniejsze bardzo ciekawie ją przekazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: piloci Triady 13.11.07, 23:20 Całkowicie popieram Mariola Wieczorek ale kobieta zmienna jest i w 2006 jadący z nami Turek / przystojny był / jakieś jednak inne imie miał pzdr deo pania Mariole oczywiscie tez jeśli wchodzi na te strone .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowak Re: piloci Triady IP: 195.94.208.* 02.04.08, 17:44 My tez byliśmy z Mariolą. Jest niesamowita. Zaliczylismy z nią Turcję i Syrię. Duża wiedza, profesjonalizm, uśmiech na twarzy, zawsze gotowa żeby pomóc. To jest pilotka na medal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: piloci Triady 03.04.08, 11:24 A oto i sama Pani Mariola - serdeczne pozdrowienia fotoforum.gazeta.pl/3,0,1139901,2,1.html Gwoli sprawiedliwości dziejowej pasażerowie pozistałych pięciu autokarów Triady twierdzili , że ich piloci są również wspaniali ale MARIOLA IS THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: piloci Triady 05.04.08, 21:34 To nie można pokazać zdjęcia ?? to napiszcie notke administratora ... nie mozna trudno !!! ale treśc jak wyżej !!! Odpowiedz Link Zgłoś