Dodaj do ulubionych

light house Marmaris

IP: *.olsztyn.mm.pl 28.07.07, 23:16
Czy ktoś z Was był w w/w hotelu ? Jakie wrażenia ?
Obserwuj wątek
    • Gość: beata Re: light house Marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 12:42
      własciwie to podciągam ,bo tez jestem ciekawa.lecę 13.08 na tydzien,jesli
      lecicie pózniej ,to po powrocie mogę odpowiedziec na pytania.
      • Gość: gregory Re: light house Marmaris IP: *.olsztyn.mm.pl 29.07.07, 18:49
        to bede pierwszy, bo lece jutro z alfa star
        • Gość: beata Re: light house Marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 18:55
          to w takim razie ,ja ciebie prosze o info po powrocie,a na ile lecisz 7 czy 14?
          • Gość: gregory Re: light house Marmaris IP: *.olsztyn.mm.pl 29.07.07, 21:07
            na 7

Trochę martwią mnie niektóre opinie na stronach agencji tur. Mam nadzieje że
            nie wszystko się potwierdzi.
            • Gość: beata Re: light house Marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 12:10
              i jak wrażenia?
              • Gość: beata Re: light house Marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 14:58
                czy ktos był,jestem ciekawa opinii,bo są bardzo sprzeczne,wiem,ze
                hotel niespecjalny,ale juz "musztarda po obiedzie",lecę w
                poniedziałek.mimo wsZystko chętnie się przygotuję psychicznie na
                pobyt w tym hotelu.pozdrawiam wszystkich i czekam na opinie
                • Gość: ania w. Re: light house Marmaris IP: *.gdynia.mm.pl 10.08.07, 15:06
                  Na lotnisku w Dalamanie w czerwcu spotkałam ludzi z tego hotelu byli
                  zadowoleni bo płacili 1200zł za all/2tyg - nie narzekali . Jedno co
                  wiem to do Marmaris jeżdzili dolmuszami bo piechotką się nie dało.
                  • Gość: beata Re: light house Marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 15:42
                    dzieki za info,troszke mnie pocieszyłas.niestety tak mało jak
                    oni ,to nie zapłaciłam :( 1600 za tydzien,mimo tego,cudów nie
                    oczekuje,byle było znosnie
                    odległosc mnie nie przeraza,marzę tylko o spokoju i leniuchowaniu na
                    plazy.w turcji juz byłam i podstawowe wycieczki "zaliczyłam",a pare
                    razy przejechac sie do centrum,to nie problem.
                    • Gość: ania w. Re: light house Marmaris IP: *.gdynia.mm.pl 10.08.07, 16:17
                      wakacje.pl/hotele/turcja/hotel-light-house-11165.html oczywiście z
                      przeodu www
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka