Gość: gregory IP: *.olsztyn.mm.pl 28.07.07, 23:16 Czy ktoś z Was był w w/w hotelu ? Jakie wrażenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: light house Marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 12:42 własciwie to podciągam ,bo tez jestem ciekawa.lecę 13.08 na tydzien,jesli lecicie pózniej ,to po powrocie mogę odpowiedziec na pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregory Re: light house Marmaris IP: *.olsztyn.mm.pl 29.07.07, 18:49 to bede pierwszy, bo lece jutro z alfa star Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: light house Marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 18:55 to w takim razie ,ja ciebie prosze o info po powrocie,a na ile lecisz 7 czy 14? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregory Re: light house Marmaris IP: *.olsztyn.mm.pl 29.07.07, 21:07 na 7 Trochę martwią mnie niektóre opinie na stronach agencji tur. Mam nadzieje że nie wszystko się potwierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: light house Marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 12:10 i jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: light house Marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 14:58 czy ktos był,jestem ciekawa opinii,bo są bardzo sprzeczne,wiem,ze hotel niespecjalny,ale juz "musztarda po obiedzie",lecę w poniedziałek.mimo wsZystko chętnie się przygotuję psychicznie na pobyt w tym hotelu.pozdrawiam wszystkich i czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: light house Marmaris IP: *.gdynia.mm.pl 10.08.07, 15:06 Na lotnisku w Dalamanie w czerwcu spotkałam ludzi z tego hotelu byli zadowoleni bo płacili 1200zł za all/2tyg - nie narzekali . Jedno co wiem to do Marmaris jeżdzili dolmuszami bo piechotką się nie dało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: light house Marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 15:42 dzieki za info,troszke mnie pocieszyłas.niestety tak mało jak oni ,to nie zapłaciłam :( 1600 za tydzien,mimo tego,cudów nie oczekuje,byle było znosnie odległosc mnie nie przeraza,marzę tylko o spokoju i leniuchowaniu na plazy.w turcji juz byłam i podstawowe wycieczki "zaliczyłam",a pare razy przejechac sie do centrum,to nie problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: light house Marmaris IP: *.gdynia.mm.pl 10.08.07, 16:17 wakacje.pl/hotele/turcja/hotel-light-house-11165.html oczywiście z przeodu www Odpowiedz Link Zgłoś