bargor951 03.08.07, 22:25 Chiałabym wybrać się do hotelu Joy Munamar,ale po opiniach przeczytanych na forum boje się jechać z Itaką.Czy może ktoś był w tym hotelu z innym biurem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lwica Re: Joy Munamar IP: *.as.kn.pl 04.08.07, 01:29 ja wrócilam16.07 z Munamarimoge go szczerze polecic.Akurat ja nie mialam zadnych problemow z zakwaterowaniem,moze nie bylo sprawnie i szybko bo wpokoju bylam o5 rano<wroclaw.>ale nie moge narzekac.Nie przeszkadzał mi nawet brak balkonuno moze klimatyzatory ,bo spalalam przy otwartym oknie.Za to jedzonko...mniam mniam,animacje super.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellea Re: Joy Munamar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 20:32 My też polecamy ten hotel. Bylismy po koniec czerwca, było super, pokój z widokiem na morze, czysto i przytulnie, sympatyczna obsługa, jedzenie rewelacja, raz poszliśmy na obiad do jakiejś knajpki nie w hotelu i to była totalna porażka. Nie dość że drogo to i niesamowicie niesmaczne. A hotelowa restauracja serwuje bardzo różnorodne posiłki. Warto pojechac do Munamar, ale do Joy Club Marmaris - to drugi hotel z Itaki w Marmaris zdecydowanie nie. To hotel polozony po drugiej stronie Marmaris niż Munamar. Z niesamowicie małą plażą do ktorej trzeba dojsc przez ulice. Ale Munamar polecam jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś