a.dka 16.01.08, 11:58 Jak wyzej. (nie wiem czy dobrze napisalam nazwe biura) Zadowoleni jestescie z ich uslug? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania w. Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.gdynia.mm.pl 16.01.08, 13:10 jesli wybierzesz dobry hotel to będziesz zadowolona,ja byłam z nimi 4 razy wszystko było ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxiu Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 13:29 Ja osobiście nie jadę z Jettouristic lecz przeczytaj opinię wpisując w wyszukiwarkę nazwę tego Biura. Na tych forach jest wiele opinii na temat przymusowej zmany wykupionego Hotelu na Santanę. Mój kolega w tamtym roku był z nimi i sobie chwalił pobyt. Więc decyzja należy do ciebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.gdynia.mm.pl 16.01.08, 13:35 jadąc z nimi do hotelu 3* w okolice Side ,Alanya trzeba się liczyć,że moga próbować wpakować Ciebie do Santany - jedyny sposób nie dac się i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.gdynia.mm.pl 16.01.08, 13:38 w tym roku będzie to dotyczyło hoteli Plaza i Club Verano, innych nie będą zamieniać na Santanę Odpowiedz Link Zgłoś
a.dka Re: polecacie biuro jettouristic? 16.01.08, 14:04 No a skad ta zamiana, nie maja chetnych na ta Santanę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.gdynia.mm.pl 16.01.08, 14:15 Santana jest własnoscią jettouristic i najchętniej ją obsadzaja- poczytaj opinię o tym hotelu to sie dowiesz dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.gdynia.mm.pl 16.01.08, 14:31 napisz do jakiego hotelu chcesz jechać to skrobnę parę słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.08, 15:28 a Club Verano jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp2007 Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.net81.citysat.com.pl 16.01.08, 17:06 A Kleopatra Savk jest O.K. ? WP2007 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.gdynia.mm.pl 16.01.08, 21:05 ja nie jestem znawcą hoteli,chociaż parę zwiedziłam (tak z ciekawości)nie znam tego hotelu,ale myslę,że jak na portalu wakacje w ocenach hoteli dają mu 4,2 pkt w skali do 5 to można śmiało brać - tym bardziej że leży przy plazy Kleopatry (mogło by być bliżej centrum)- kto sprzedaje ten hotel i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp2007 Re: do ania IP: *.net81.citysat.com.pl 16.01.08, 21:25 Hotel jest w ofercie Rainbow w wersji 7+7/ ta opcja mnie interesuje/ i kosztuje w wersji HB ok. 500 zł w wersji pobytowej .wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: do ania IP: *.gdynia.mm.pl 16.01.08, 21:39 jesli zdecydujesz się na Alanye postaram sie wytłumaczyć Tobie jak trafic na super kebap (za 3lira adana kebap na talerzu różnego zielska typu mięta , rukola + kilka małych żółtych papryczek + ayran (taki ichni kefir)(jesli dobrze pamiętam z forum egipskiego lubisz smaczne żarełko na mieście)- a znajduje się w centrum w zacisznej uliczce w totalizatorze sportowym ,gdzie pełno tutejszych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp2007 Re: do ania IP: *.net81.citysat.com.pl 16.01.08, 22:28 Tak , to prawda . Jeśli chodzi o mnie to najchętniej jeździłbym na imprezy bez wyżywienia.W każdym zakątku świata można zjeść i napić sie lepiej i taniej niz w hotelu.Z Twojej porady oczywiście skorzystam a przy okazji może POSTAWIE NA JAKIEGOŚ KONIA.Dzięki - wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: do ania IP: *.gdynia.mm.pl 17.01.08, 09:25 Sprawdziłam położenie hotelu - jest więcej niz dobre (myslałam,że znacznie dalej od centrum)w zeszłym roku przechodziłam koło niego idąc na plażę - poczytaj o nim na holidaychek (jest nawet krótki filmik widoku na ulicę w nawiasie b. głośną 24 na dobę)- jeśli zdecydujesz się na Alanye to bierz bez zastanowieni (ewentualnie pomysl jak zdobyc pokój od strony morza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: do ania IP: *.gdynia.mm.pl 17.01.08, 09:32 Najblizsza okolica hotelu jest ładna,zagospodarowana (nie ma tureckiego dziadostwa- hoteli w budowie,braku chodników itd itp)i co bardzo miłe hotel jest przy plaży (w centrum Alanyi jest ich kilka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: do wp2007 IP: *.gdynia.mm.pl 17.01.08, 09:57 mam do Ciebie prośbę bo widzę że jesteś ,,swój człowiek,,- jak znajdziesz chwilę czasu napisz który hotel w Hurgadzie 3* jest ok (ma byc tani blisko centrum i żeby robali nie było - to raczej wymóg) i gdzie ewentualnie mozna się na mieście stołować - tanio i smacznie i bezpiecznie) alciawisnia@o2.pl - pytam się bo na forum mozna czasem głupot się naczytać,a o jedzeniu poza hotelem to tylko w Mc Donaldzie (nie jadam w Polsce to chyba na głowę bym upadła,żeby tam jadać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp2007 Re: do ania IP: *.net81.citysat.com.pl 17.01.08, 10:45 Godnym polecenie jest hotel Empire3*/ forum hotele egipt/. Hotel znajduje się w centrum dzielnicy Dahar. Należy do kompleksu hoteli Empire i możesz korzystac z ich dobrodziejstw.Pokoje duze , czyste , sprzątane codziennie/ 1 dolar bakszyszu/. Staraj sie / bakszysz/ o pokój od strony morza ,0d 4 piętra wzwyz/ gdyż hotel znajduje sie przy ruchliwej ulucy/ W pokoju jest telewizor, lodówka , klima , sejf. W hotelu jest też ichniejszy kantor wymiany walut.Kursy z 2007. 1 dol-5,8 EF 1 euro-7,8 EF. Wymieniając pieniądze uwazaj na banknoty 50 funtowe i 50 piastrowe. Czesto dochodzi do nieporozumień i będą chcieli wmówić ,że wydali albo dostali jeden lub drugi .50 piastrówka to nominał praktycznie bezwartosciowy.Wychodzac z hotelu / w prawo/ za 300 m znajduje sie bazar a w środku bazaru ryneczek . Trudno mi polecać jakieś żarełka/ knajpek co niemiara/. Jedzenie w hotelu czy na mieści NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z ZEMSTA FARAONA. Jest to zmiana flory bakteryjnej i moze dopaść każdego. Na przeciw hotelu Empire 3* jest apteka i w razie ''w'' kup lek o nazwie Antinal/ kosztuje chyba 5 EF/ powinien pomóc.Co do jedzenia to bedąc na objeżdzie byliśmy w ichniejszej Pizzy Hut / znajdowała sie niedaleko naszego hotelu/ . Pizze fajne , ale w polskiej cenie - co jak na egipskie warunki to kosmos.Tak dla orientacji podam kilka cen- cola-1,5l- 5EF. mineralka1,5l 2EF, pizza 10 EF,piwo/ w knajpie/ 4-12 EF. Mozesz równiez poruszac sie miejskimi środkami likomocji. Busiki za 1EF/ nie polecam/ taxi 5 EF- ceną ustal przed wejściem do taxi - targuj sie. I jeszcze - jeżeli będziesz Miała jakiekolwiek problemy to używając zielonych banknotów Taki to kraj - najpierw Waszyngton a potem Allah. Jeżeli cos pominąlem to pytaj - wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: do ania 10.04.08, 21:01 Gość portalu: wp2007 napisał(a): > Godnym polecenie jest hotel Empire3*/ forum hotele egipt/. Hotel > znajduje się w centrum dzielnicy Dahar. Należy do kompleksu hoteli > Empire i możesz korzystac z ich dobrodziejstw.Pokoje duze , czyste , > sprzątane codziennie/ 1 dolar bakszyszu/. Staraj sie / bakszysz/ o Te znawca Egiptu byłeś tam raz i tylko w tym hotelu więc polecasz tak ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: do ania IP: *.gdynia.mm.pl 17.01.08, 10:13 jesli chodzi o ceny,Alanya nie jest bardzo tania(niestety),ale i tak najtańsza ze wszystkich kurortów i trzeba się nachodzić i popróbować ,żeby znależć knajpkę z regionalnym jedzeniem. Ja zawsze biorę all jak na tydzień kosztuje extra 100 zł (oczywiście na lasta w maju)ale nie odmawiam sobie obiadków i soków poza hotelem - nie ma co gadać są po prostu lepsze, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.gdynia.mm.pl 16.01.08, 21:13 club verano jest na pewno połozony lepiej od Vegi (bo przy plaży i bliżej centrum plażą piechotką 1 h)ale standard usług w Vedze (głównie pokoje na pewno wyższy - w zeszłym roku rozmawiałam z ludzmi którzy w nim byli). Do Verano nie mozna jechać w scisłym sezonie - lipiec sierpień - bo tłok tam jest niesamowity (ktoś naliczył 1200 osób) i pakują wtedy do masakrycznych pokoi . W maju i 1 poł czerwca myślę,że można spokojnie pojechać. Zreszta z mojego doświadczenia wynika,że im pózniej to w prawie każdych hotelach standard się pogarsza - pisze o tych 3 * Odpowiedz Link Zgłoś
a.dka Re: polecacie biuro jettouristic? 16.01.08, 17:41 Aniu, a orientujesz sie tylko w ofercie Jettouristic? Bo ja chyba wybiore sie do hotelu Vega (Kumkoy k/ Side), oferta GTI. Jesli cos wiesz o tym hotelu to bardzo prosze o opinie. Dowiedzialam sie ze Jettouristic nie wylatuje z mojego lokalnego lotniska, a lece z malym dzieckiem wiec chce miec jak najblizej do lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giga Re: polecacie biuro jettouristic? IP: 217.153.187.* 16.01.08, 17:53 Vegę to lepiej z Wezyra, ja tez tam jade i sprawdzałam cena jest lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aishe1 Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.chello.pl 16.01.08, 18:05 Nie polecam tego biura,poniewaz z sezona na sezon jest z nimi coraz gorzej... Robia w konia swoich klientow. A tym bardziej jak jediesz z malym dzieckiem to nie ryzykuj,bo na miejscu nie masz opieki z ich strony. Wybierz raczej wezyr lub gti.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
a.dka do Giga 16.01.08, 20:21 Giga, napisalas ze wybierasz sie do hotelu Vega z Wezyrem. Wreszcie znalazlam kogos kto wybiera sie do tego hotelu!!! Prosze napisz mi czy cos wiesz wiecej o tym hotelu poza opiniami ktore przeczytalam na portalu wakacje .pl. Chce sie tam wybrac z 2 letnim dzieckiem i chce wiedziec czy sa tam odpowiednie warunki, czysto, swieze jedzenie itp. Jesli masz jakies informacje to odezwij sie, dzieki. A moge wieziec kiedy lecisz i ile ta wycieczka kosztuje z wezyrem? Bo ja znalazlam ja w GTI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giga Re: do Giga IP: *.gprs.plus.pl 17.01.08, 10:36 moi znajomi w zeszlym roku byli w vedze z wezyrem, potem natepna grupa pojechala za nimi (15 osob) wszyscy wrocili zadowoleni. hotel ma 3*, wiadomo ze nie jest to uch i ach, ale polozony jest blisko miejscowosci wiec jest gdzie wyjsc, jedzenie jest dobre, pokoje ok, widzialam mnostwo zdjec z Side i jest bardzo ladnie i sympatycznie. Ogolnie Wezyr bardzo dobrze sie sprawdzil jako organizator i ich linie lotnicze freebird sa uwazane przez moich znajomych jako najlepsze tanie linie lotnicze i jest catering na pokladzie a to przeciez tez jest wazne. Poza tym dla mnie jest tez wazne ze widze reklamy Wezyra na okladce Podrozy i Money.pl. Co do hotelu jestem przekonana i do firmy tez. Ja lece do Vegi w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
a.dka Re: polecacie biuro jettouristic? 17.01.08, 07:44 Aniu, a hotel Vega polozony jest daleko od plazy?? Bo czytalam ze trzeba przejsc przez ruchliwa ulice. Okolica jest ok? Wiem ze do Side jest pare kilometrów. Odpowiedz Link Zgłoś
a.dka Re: polecacie biuro jettouristic? 17.01.08, 07:48 Aha, a propos sezonu, ja sie chyba wybiore w pierwszej polowie wrzesnia, to bedzie jeszcze sezon i masa ludzi, tak? Czy juz troche mniej, bo to przeciez po wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
a.dka Re: polecacie biuro jettouristic? 17.01.08, 08:01 A o hotelu Sunberk ktos slyszal?? Znalazlam go w ofercie wezyra, 3*, polozony 150 m od plazy. Odpowiedz Link Zgłoś
a.dka Re: polecacie biuro jettouristic? 17.01.08, 08:01 Oczywiscie ten hotel Sunberk to w Side. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirat Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 12:13 Bylem z tym biurem w ub roku i nie ma sie do czego przyczepic mam na mysli Jetta.Zalezy pewnie jak sie trafi nam sie udalo hotelu nam nie zmienili aczkolwiek byly osoby ktorym hotel juz na miejscu zmieniono...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 13:27 verano zmieniali z rznych powodów ponoc verano w polowie sezonu podniosło cene za dobe co by wychodziło ok 200 zł wiecej za tydzien i nie interesowąłi ich nic wiec jet wysyła wszystkich do santany zeby ludzi nie musieli dopłacac.... ponoc . kij ich wie ale jedno wiem jak ktoś z nimi jedzie to duzo ryzykuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahir Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.chello.pl 01.05.08, 18:45 Niestety to stała praktyka tego biura. Za wszelką cenę zapełnić Santanę bo właścicielem tego hotelu jest właściciel tego biura. Jak widzę zmienili powód zamiany /cena/ kiedyś było to masowe zatrucie, braki prądu. Właśnie ze względu na zmiany hotelu, o których dowiadujemy się po wylądowaniu - nie polecam tego biura! zahir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 08:51 hej bylam z jetturistic w turcji na majówke - porażka zero zorganizowania! Wprawdzie calkiem inne hotele wchodzily w gre niż opisujecie...ale zmiana to juz norma. Totalny brak profesjonalizmu!! SZCZERZE ODRADZAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robek Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.skynet.net.pl 08.05.08, 20:42 bylem w turcji 2x raz z wezyrem - wszystko ok drugi, tydzien temu z Jet turistic - kompletna klapa, w pelnym zakresie brak profesjonalizmu, zmiany hotelu to rutyna, ew. mozna dostac hotel, ktory jest w remoncie. Zastanowcie sie kilka razy zanim wybierzecie Jet turistic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.aster.pl 14.05.08, 11:49 absolutnie nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: polecacie biuro jettouristic? IP: 217.153.242.* 14.05.08, 13:20 poczytajcie tu o Jet forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=660&w=79254159 Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: polecacie biuro jettouristic? 14.05.08, 14:25 A jak z zamianami w części egejskiej? też są? Kto był? Intereseuje mnie hotel Sunmaris to dawne Dolphina Beach prawdopodobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: polecacie biuro jettouristic? IP: 217.153.242.* 14.05.08, 14:48 Jeśli chodzi o Jeta,nie znasz dnia,ani godziny..Czytajcie uważnie posty.Gdybyś przeczytała wątek,do którego link wkleiłam w poprzednim poście,wiedziała byś jak to wygląda w Marmaris Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: polecacie biuro jettouristic? 14.05.08, 14:59 niestety link jest niepoprawny i dlatego go nie przeczytałam. Skróć go na www.tnij.org bo ten powyższy nie działa. Wychodzi mi, ze forum nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.aster.pl 14.05.08, 15:42 nie działa ten link ale po co sobie tak marnować wakacje? W jecie wcale nie ma super cen, są jak wszędzie, a nerwy trzeba mieć ze stali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.aster.pl 14.05.08, 15:44 link się nie otwiera ale po co sobie aż tak marnować urlop, wakacje, ceny mają jak wszyscy, a szkoda zdrowia natakie niespodzianki Może wreszcie zamknęliby to biuro, bo aż żal to wszystko czytać. Ludzie naiwnie dalej z nimi jeżdżą i skończy się jak w Opentravel lub innych biurach, które padły i nie odebrły turystów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.aster.pl 14.05.08, 15:45 coś się knoci w forum, bo nie wrzuca listów, sorry, ze dwa razy dałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.um.wroc.pl 06.06.08, 13:13 Własnie wróciłam z Turcji, i jestem bardzo zadowolona!!!!!!! Jedzenie super, hotel ok, rezydenta pani Kasia-super (pozdrawiam!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: polecacie biuro jettouristic? 06.06.08, 13:43 Asia a w jakim hotelu byłaś? Może w Marmaris? Ja chce do Sunmaris jechać ale nigdzie nie ma opinii. Widziałaś go może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.177.stk.vectranet.pl 30.06.08, 16:41 wróciłam 26 czerwca z Bodrum z Jeta/Antik hotel/. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Opieka super, hotel jak na 3 gwiazdki ok, jedzenie w opcji all też ok. Po rozmowach z innymi którzy wracali z nami to napewno Club Onura też był ok. Przed wyjazdem też naczytałam się różnych opinii i skóra mi cierpnęła. Nie wiem skąd ludziom się wzięły te problemy. Może niektórzy sami dla siebie są problemem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 16:51 Lece z tym biurem za dwa dni do Club Verano. Odpowiedz Link Zgłoś
oskarek05 Re: polecacie biuro jettouristic? 30.06.08, 18:22 ja wróciłam 16. czerwca z Club Verano hotel - jak hotel - takie słabe *** ale firma ok, żadnych zastrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: polecacie biuro jettouristic? 16.07.08, 13:44 Czy ten hotel nadaje sie na wakacje rodzinne z 2 małych dzieci? Jest czysto? Odpowiedz Link Zgłoś