Dodaj do ulubionych

polecacie biuro jettouristic?

16.01.08, 11:58
Jak wyzej. (nie wiem czy dobrze napisalam nazwe biura) Zadowoleni
jestescie z ich uslug?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania w. Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.gdynia.mm.pl 16.01.08, 13:10
      jesli wybierzesz dobry hotel to będziesz zadowolona,ja byłam z nimi 4 razy
      wszystko było ok
      • Gość: maxiu Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 13:29
        Ja osobiście nie jadę z Jettouristic lecz przeczytaj opinię wpisując
        w wyszukiwarkę nazwę tego Biura. Na tych forach jest wiele opinii na
        temat przymusowej zmany wykupionego Hotelu na Santanę. Mój kolega w
        tamtym roku był z nimi i sobie chwalił pobyt. Więc decyzja należy do
        ciebie. Pozdrawiam
        • Gość: ania w. Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.gdynia.mm.pl 16.01.08, 13:35
          jadąc z nimi do hotelu 3* w okolice Side ,Alanya trzeba się liczyć,że moga
          próbować wpakować Ciebie do Santany - jedyny sposób nie dac się i tyle
          • Gość: ania w. Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.gdynia.mm.pl 16.01.08, 13:38
            w tym roku będzie to dotyczyło hoteli Plaza i Club Verano, innych nie będą
            zamieniać na Santanę
            • a.dka Re: polecacie biuro jettouristic? 16.01.08, 14:04
              No a skad ta zamiana, nie maja chetnych na ta Santanę??
              • Gość: ania w. Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.gdynia.mm.pl 16.01.08, 14:15
                Santana jest własnoscią jettouristic i najchętniej ją obsadzaja- poczytaj opinię
                o tym hotelu to sie dowiesz dlaczego
                • Gość: ania w. Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.gdynia.mm.pl 16.01.08, 14:31
                  napisz do jakiego hotelu chcesz jechać to skrobnę parę słów
                  • Gość: iza Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.08, 15:28
                    a Club Verano jest ok?
                    • Gość: wp2007 Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.net81.citysat.com.pl 16.01.08, 17:06
                      A Kleopatra Savk jest O.K. ? WP2007
                      • Gość: ania w. Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.gdynia.mm.pl 16.01.08, 21:05
                        ja nie jestem znawcą hoteli,chociaż parę zwiedziłam (tak z ciekawości)nie znam
                        tego hotelu,ale myslę,że jak na portalu wakacje w ocenach hoteli dają mu 4,2 pkt
                        w skali do 5 to można śmiało brać - tym bardziej że leży przy plazy Kleopatry
                        (mogło by być bliżej centrum)- kto sprzedaje ten hotel i za ile?
                        • Gość: wp2007 Re: do ania IP: *.net81.citysat.com.pl 16.01.08, 21:25
                          Hotel jest w ofercie Rainbow w wersji 7+7/ ta opcja mnie
                          interesuje/ i kosztuje w wersji HB ok. 500 zł w wersji
                          pobytowej .wp2007
                          • Gość: ania w. Re: do ania IP: *.gdynia.mm.pl 16.01.08, 21:39
                            jesli zdecydujesz się na Alanye postaram sie wytłumaczyć Tobie jak trafic na
                            super kebap (za 3lira adana kebap na talerzu różnego zielska typu mięta , rukola
                            + kilka małych żółtych papryczek + ayran (taki ichni kefir)(jesli dobrze
                            pamiętam z forum egipskiego lubisz smaczne żarełko na mieście)- a znajduje się w
                            centrum w zacisznej uliczce w totalizatorze sportowym ,gdzie pełno tutejszych)
                            • Gość: wp2007 Re: do ania IP: *.net81.citysat.com.pl 16.01.08, 22:28
                              Tak , to prawda . Jeśli chodzi o mnie to najchętniej jeździłbym na
                              imprezy bez wyżywienia.W każdym zakątku świata można zjeść i napić
                              sie lepiej i taniej niz w hotelu.Z Twojej porady oczywiście
                              skorzystam a przy okazji może POSTAWIE NA JAKIEGOŚ KONIA.Dzięki -
                              wp2007
                              • Gość: ania w. Re: do ania IP: *.gdynia.mm.pl 17.01.08, 09:25
                                Sprawdziłam położenie hotelu - jest więcej niz dobre (myslałam,że znacznie dalej
                                od centrum)w zeszłym roku przechodziłam koło niego idąc na plażę - poczytaj o
                                nim na holidaychek (jest nawet krótki filmik widoku na ulicę w nawiasie b.
                                głośną 24 na dobę)- jeśli zdecydujesz się na Alanye to bierz bez zastanowieni
                                (ewentualnie pomysl jak zdobyc pokój od strony morza)
                                • Gość: ania w. Re: do ania IP: *.gdynia.mm.pl 17.01.08, 09:32
                                  Najblizsza okolica hotelu jest ładna,zagospodarowana (nie ma tureckiego
                                  dziadostwa- hoteli w budowie,braku chodników itd itp)i co bardzo miłe hotel jest
                                  przy plaży (w centrum Alanyi jest ich kilka)
                                  • Gość: ania w. Re: do wp2007 IP: *.gdynia.mm.pl 17.01.08, 09:57
                                    mam do Ciebie prośbę bo widzę że jesteś ,,swój człowiek,,- jak znajdziesz chwilę
                                    czasu napisz który hotel w Hurgadzie 3* jest ok (ma byc tani blisko centrum i
                                    żeby robali nie było - to raczej wymóg) i gdzie ewentualnie mozna się na mieście
                                    stołować - tanio i smacznie i bezpiecznie) alciawisnia@o2.pl - pytam się bo na
                                    forum mozna czasem głupot się naczytać,a o jedzeniu poza hotelem to tylko w Mc
                                    Donaldzie (nie jadam w Polsce to chyba na głowę bym upadła,żeby tam jadać)
                                    • Gość: wp2007 Re: do ania IP: *.net81.citysat.com.pl 17.01.08, 10:45
                                      Godnym polecenie jest hotel Empire3*/ forum hotele egipt/. Hotel
                                      znajduje się w centrum dzielnicy Dahar. Należy do kompleksu hoteli
                                      Empire i możesz korzystac z ich dobrodziejstw.Pokoje duze , czyste ,
                                      sprzątane codziennie/ 1 dolar bakszyszu/. Staraj sie / bakszysz/ o
                                      pokój od strony morza ,0d 4 piętra wzwyz/ gdyż hotel znajduje sie
                                      przy ruchliwej ulucy/ W pokoju jest telewizor, lodówka , klima ,
                                      sejf. W hotelu jest też ichniejszy kantor wymiany walut.Kursy z
                                      2007. 1 dol-5,8 EF 1 euro-7,8 EF. Wymieniając pieniądze uwazaj na
                                      banknoty 50 funtowe i 50 piastrowe. Czesto dochodzi do nieporozumień
                                      i będą chcieli wmówić ,że wydali albo dostali jeden lub drugi .50
                                      piastrówka to nominał praktycznie bezwartosciowy.Wychodzac z
                                      hotelu / w prawo/ za 300 m znajduje sie bazar a w środku bazaru
                                      ryneczek . Trudno mi polecać jakieś żarełka/ knajpek co niemiara/.
                                      Jedzenie w hotelu czy na mieści NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z ZEMSTA
                                      FARAONA. Jest to zmiana flory bakteryjnej i moze dopaść każdego. Na
                                      przeciw hotelu Empire 3* jest apteka i w razie ''w'' kup lek o
                                      nazwie Antinal/ kosztuje chyba 5 EF/ powinien pomóc.Co do jedzenia
                                      to bedąc na objeżdzie byliśmy w ichniejszej Pizzy Hut / znajdowała
                                      sie niedaleko naszego hotelu/ . Pizze fajne , ale w polskiej cenie -
                                      co jak na egipskie warunki to kosmos.Tak dla orientacji podam kilka
                                      cen- cola-1,5l- 5EF. mineralka1,5l 2EF, pizza 10 EF,piwo/ w knajpie/
                                      4-12 EF. Mozesz równiez poruszac sie miejskimi środkami likomocji.
                                      Busiki za 1EF/ nie polecam/ taxi 5 EF- ceną ustal przed wejściem do
                                      taxi - targuj sie. I jeszcze - jeżeli będziesz Miała jakiekolwiek
                                      problemy to używając zielonych banknotów Taki to kraj - najpierw
                                      Waszyngton a potem Allah. Jeżeli cos pominąlem to pytaj - wp2007
                                      • matanzas Re: do ania 10.04.08, 21:01
                                        Gość portalu: wp2007 napisał(a):

> Godnym polecenie jest hotel Empire3*/ forum hotele egipt/. Hotel
                                        > znajduje się w centrum dzielnicy Dahar. Należy do kompleksu hoteli
                                        > Empire i możesz korzystac z ich dobrodziejstw.Pokoje duze , czyste ,
                                        > sprzątane codziennie/ 1 dolar bakszyszu/. Staraj sie / bakszysz/ o
                                        Te znawca Egiptu byłeś tam raz i tylko w tym hotelu więc polecasz tak ???
                              • Gość: ania w. Re: do ania IP: *.gdynia.mm.pl 17.01.08, 10:13
                                jesli chodzi o ceny,Alanya nie jest bardzo tania(niestety),ale i tak najtańsza
                                ze wszystkich kurortów i trzeba się nachodzić i popróbować ,żeby znależć knajpkę
                                z regionalnym jedzeniem. Ja zawsze biorę all jak na tydzień kosztuje extra 100
                                zł (oczywiście na lasta w maju)ale nie odmawiam sobie obiadków i soków poza
                                hotelem - nie ma co gadać są po prostu lepsze,
                    • Gość: ania w. Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.gdynia.mm.pl 16.01.08, 21:13
                      club verano jest na pewno połozony lepiej od Vegi (bo przy plaży i bliżej
                      centrum plażą piechotką 1 h)ale standard usług w Vedze (głównie pokoje na pewno
                      wyższy - w zeszłym roku rozmawiałam z ludzmi którzy w nim byli). Do Verano nie
                      mozna jechać w scisłym sezonie - lipiec sierpień - bo tłok tam jest niesamowity
                      (ktoś naliczył 1200 osób) i pakują wtedy do masakrycznych pokoi . W maju i 1 poł
                      czerwca myślę,że można spokojnie pojechać. Zreszta z mojego doświadczenia
                      wynika,że im pózniej to w prawie każdych hotelach standard się pogarsza - pisze
                      o tych 3 *
    • a.dka Re: polecacie biuro jettouristic? 16.01.08, 17:41
      Aniu, a orientujesz sie tylko w ofercie Jettouristic? Bo ja chyba
      wybiore sie do hotelu Vega (Kumkoy k/ Side), oferta GTI. Jesli cos
      wiesz o tym hotelu to bardzo prosze o opinie. Dowiedzialam sie ze
      Jettouristic nie wylatuje z mojego lokalnego lotniska, a lece z
      malym dzieckiem wiec chce miec jak najblizej do lotniska.
      • Gość: Giga Re: polecacie biuro jettouristic? IP: 217.153.187.* 16.01.08, 17:53
        Vegę to lepiej z Wezyra, ja tez tam jade i sprawdzałam cena jest
        lepsza.
        • Gość: aishe1 Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.chello.pl 16.01.08, 18:05
          Nie polecam tego biura,poniewaz z sezona na sezon jest z nimi coraz
          gorzej... Robia w konia swoich klientow. A tym bardziej jak jediesz
          z malym dzieckiem to nie ryzykuj,bo na miejscu nie masz opieki z ich
          strony. Wybierz raczej wezyr lub gti.pzdr
    • a.dka do Giga 16.01.08, 20:21
      Giga, napisalas ze wybierasz sie do hotelu Vega z Wezyrem. Wreszcie
      znalazlam kogos kto wybiera sie do tego hotelu!!! Prosze napisz mi
      czy cos wiesz wiecej o tym hotelu poza opiniami ktore przeczytalam
      na portalu wakacje .pl. Chce sie tam wybrac z 2 letnim dzieckiem i
      chce wiedziec czy sa tam odpowiednie warunki, czysto, swieze
      jedzenie itp. Jesli masz jakies informacje to odezwij sie, dzieki. A
      moge wieziec kiedy lecisz i ile ta wycieczka kosztuje z wezyrem? Bo
      ja znalazlam ja w GTI.
      • Gość: Giga Re: do Giga IP: *.gprs.plus.pl 17.01.08, 10:36
        moi znajomi w zeszlym roku byli w vedze z wezyrem, potem natepna
        grupa pojechala za nimi (15 osob) wszyscy wrocili zadowoleni. hotel
        ma 3*, wiadomo ze nie jest to uch i ach, ale polozony jest blisko
        miejscowosci wiec jest gdzie wyjsc, jedzenie jest dobre, pokoje ok,
        widzialam mnostwo zdjec z Side i jest bardzo ladnie i sympatycznie.
        Ogolnie Wezyr bardzo dobrze sie sprawdzil jako organizator i ich
        linie lotnicze freebird sa uwazane przez moich znajomych jako
        najlepsze tanie linie lotnicze i jest catering na pokladzie a to
        przeciez tez jest wazne. Poza tym dla mnie jest tez wazne ze widze
        reklamy Wezyra na okladce Podrozy i Money.pl. Co do hotelu jestem
        przekonana i do firmy tez. Ja lece do Vegi w lipcu.
    • a.dka Re: polecacie biuro jettouristic? 17.01.08, 07:44
      Aniu, a hotel Vega polozony jest daleko od plazy?? Bo czytalam ze
      trzeba przejsc przez ruchliwa ulice. Okolica jest ok? Wiem ze do
      Side jest pare kilometrów.
    • a.dka Re: polecacie biuro jettouristic? 17.01.08, 07:48
      Aha, a propos sezonu, ja sie chyba wybiore w pierwszej polowie
      wrzesnia, to bedzie jeszcze sezon i masa ludzi, tak? Czy juz troche
      mniej, bo to przeciez po wakacjach.
    • a.dka Re: polecacie biuro jettouristic? 17.01.08, 08:01
      A o hotelu Sunberk ktos slyszal?? Znalazlam go w ofercie wezyra, 3*,
      polozony 150 m od plazy.
    • a.dka Re: polecacie biuro jettouristic? 17.01.08, 08:01
      Oczywiscie ten hotel Sunberk to w Side.
      • Gość: Pirat Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 12:13
        Bylem z tym biurem w ub roku i nie ma sie do czego przyczepic mam na
        mysli Jetta.Zalezy pewnie jak sie trafi nam sie udalo hotelu nam nie
        zmienili aczkolwiek byly osoby ktorym hotel juz na miejscu
        zmieniono...pozdrawiam
        • Gość: sonia Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 13:27
          verano zmieniali z rznych powodów ponoc verano w polowie sezonu podniosło cene za dobe co by wychodziło ok 200 zł wiecej za tydzien i nie interesowąłi ich nic wiec jet wysyła wszystkich do santany zeby ludzi nie musieli dopłacac.... ponoc . kij ich wie ale jedno wiem jak ktoś z nimi jedzie to duzo ryzykuje
          • Gość: zahir Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.chello.pl 01.05.08, 18:45
            Niestety to stała praktyka tego biura. Za wszelką cenę zapełnić
            Santanę bo właścicielem tego hotelu jest właściciel tego biura. Jak
            widzę zmienili powód zamiany /cena/ kiedyś było to masowe zatrucie,
            braki prądu. Właśnie ze względu na zmiany hotelu, o których
            dowiadujemy się po wylądowaniu - nie polecam tego biura! zahir
            • Gość: gość Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 08:51
              hej
              bylam z jetturistic w turcji na majówke - porażka
              zero zorganizowania! Wprawdzie calkiem inne hotele wchodzily w gre niż
              opisujecie...ale zmiana to juz norma.
              Totalny brak profesjonalizmu!!
              SZCZERZE ODRADZAM!
    • Gość: robek Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.skynet.net.pl 08.05.08, 20:42
      bylem w turcji 2x
      raz z wezyrem - wszystko ok
      drugi, tydzien temu z Jet turistic - kompletna klapa, w pelnym zakresie brak
      profesjonalizmu, zmiany hotelu to rutyna, ew. mozna dostac hotel, ktory jest w
      remoncie. Zastanowcie sie kilka razy zanim wybierzecie Jet turistic
    • Gość: beata Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.aster.pl 14.05.08, 11:49
      absolutnie nie polecam
      • Gość: monika Re: polecacie biuro jettouristic? IP: 217.153.242.* 14.05.08, 13:20
        poczytajcie tu o Jet forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
        f=660&w=79254159
        • pariss1 Re: polecacie biuro jettouristic? 14.05.08, 14:25
          A jak z zamianami w części egejskiej? też są? Kto był? Intereseuje
          mnie hotel Sunmaris to dawne Dolphina Beach prawdopodobnie.
          • Gość: monika Re: polecacie biuro jettouristic? IP: 217.153.242.* 14.05.08, 14:48
            Jeśli chodzi o Jeta,nie znasz dnia,ani godziny..Czytajcie uważnie
            posty.Gdybyś przeczytała wątek,do którego link wkleiłam w poprzednim
            poście,wiedziała byś jak to wygląda w Marmaris
            • pariss1 Re: polecacie biuro jettouristic? 14.05.08, 14:59
              niestety link jest niepoprawny i dlatego go nie przeczytałam. Skróć
              go na www.tnij.org bo ten powyższy nie działa. Wychodzi mi, ze forum
              nie ma.
            • Gość: Beata Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.aster.pl 14.05.08, 15:42
              nie działa ten link

ale po co sobie tak marnować wakacje? W jecie wcale nie ma super
              cen, są jak wszędzie, a nerwy trzeba mieć ze stali
            • Gość: Beata Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.aster.pl 14.05.08, 15:44
              link się nie otwiera

ale po co sobie aż tak marnować urlop, wakacje, ceny mają jak
              wszyscy, a szkoda zdrowia natakie niespodzianki
              Może wreszcie zamknęliby to biuro, bo aż żal to wszystko czytać.
              Ludzie naiwnie dalej z nimi jeżdżą i skończy się jak w Opentravel
              lub innych biurach, które padły i nie odebrły turystów
              • Gość: Beata Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.aster.pl 14.05.08, 15:45
                coś się knoci w forum, bo nie wrzuca listów, sorry, ze dwa razy dałam
    • Gość: Asia Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.um.wroc.pl 06.06.08, 13:13
      Własnie wróciłam z Turcji, i jestem bardzo zadowolona!!!!!!!
      Jedzenie super, hotel ok, rezydenta pani Kasia-super (pozdrawiam!!!).
      • pariss1 Re: polecacie biuro jettouristic? 06.06.08, 13:43
        Asia a w jakim hotelu byłaś? Może w Marmaris? Ja chce do Sunmaris
        jechać ale nigdzie nie ma opinii. Widziałaś go może?
      • Gość: mariola Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.177.stk.vectranet.pl 30.06.08, 16:41
        wróciłam 26 czerwca z Bodrum z Jeta/Antik hotel/. Jesteśmy bardzo
        zadowoleni. Opieka super, hotel jak na 3 gwiazdki ok, jedzenie w
        opcji all też ok. Po rozmowach z innymi którzy wracali z nami to
        napewno Club Onura też był ok.
        Przed wyjazdem też naczytałam się różnych opinii i skóra mi
        cierpnęła. Nie wiem skąd ludziom się wzięły te problemy. Może
        niektórzy sami dla siebie są problemem. Pozdrawiam.
        • Gość: mic Re: polecacie biuro jettouristic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 16:51
          Lece z tym biurem za dwa dni do Club Verano.
          • oskarek05 Re: polecacie biuro jettouristic? 30.06.08, 18:22
            ja wróciłam 16. czerwca z Club Verano
            hotel - jak hotel - takie słabe ***
            ale firma ok, żadnych zastrzeżeń
          • azyli Re: polecacie biuro jettouristic? 16.07.08, 13:44
            Czy ten hotel nadaje sie na wakacje rodzinne z 2 małych dzieci? Jest czysto?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka