Gość: allan IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.08, 23:17 Pierwszy raz do Turcji. Wybraliśmy Turgutreis - hotel Eda. Napiszcie coś o hotelu, o miejscowości i o cenach. Jedziemy z 4-latkiem i wypadałoby coś wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafał99 Re: Turgutreis- Hotel Eda IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.08, 18:25 Witam, byłem w Edzie w zeszłe wakacje w lipcu o to moja opinia:Hotel fajnie położony na samej plaży, niewielki 3 piętrowy budynek który nie jest nowy (a tak pisze Alfa Star)tylko po remoncie na zewnątrz wszystko nowe oki, ale nie wszystkie pokoje są po remoncie a propo pokoi nie są duże ale czyste tak jak cały hotel.Klima chodzi sprawnie a to ważne tam jak byliśmy to temp.47C była normą.Jedzenie dosyć smaczne śniadania monotonne zawsze to samo obiadokolacje już większy wybór ale najlepsze mięcho zawsze kuchasz ładuje i to mnie wkurzało.Miedzy posiłkami żeby coś zjeść trzeba duzo wydać (frytki 10 zeta,ich hamburger 12 zeta piwo 0.4 8 zeta ceny z lipca 2007)a potrawy słabo doprawione i porcje nie za duże.Lepiej wię wybrać się na miasto gdzie ceny niższe a porcje większe i smaczniejsze.Jeżeli chodzi o rozrywki to trzeba wszystko samemu organizować,w hotelu zero atrakcji dla dzieci, basen mini 3 dorosłych w środku i już tłok i to jest głowna atrakcja dla dzieci.Okolica hotelu oki jest gdzie spacerować fajna promenada prowadzi od Edy do centrum miejscowości 800m.Plaża mała ale są leżaki za free,oprócz plaży jest fajny pomost z leżakami i parasolami można sobie z niej poskakać do morza.Wycieczki nie kupować od Alfa Staru to zło......, przepłacicie 50% a wszystko to samo z lokalnego biura które się mieści 150m od frontowego wejścia do Edy.Weżcie na wakacje mocny plecak nie przezroczysty żeby sobie przynieść napoje ze sklepu bo jak wam Turcy zobaczą co wnosicie to każą wyrzucić są uczuleni na punkcie NIE WNOSIĆ JEDZENIA ZAKUPIONEGO W MARKECIE DO HOTELU taki napis was przywita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał99 Re: Turgutreis- Hotel Eda IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.08, 11:18 Acha , można wziąć swojego lapka bo jest hot spot za free w całym hotelu a hotelowe kompy to złodziejstwo za 1 godz 5 euro.Jakby ktoś miał jeszcze pytanka mój mail rafa-werdin@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś