Gość: muminek IP: *.kwsa.pl 09.02.08, 18:26 Kto leci z katowic w maju do Turcj i czy mógł by mi coś powiedziec o bp GTI bo wybieram sie z tego biura pierwszy raz konkretnie do hotelu GRAND ART SIDE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olin80 Re: GTI IP: *.gdynia.mm.pl 09.02.08, 18:44 Dobre biuro,specjalizuje się w Turcji.Nie ma zbytnich niedociągnięć,na pewno będzie ok :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona68 Re: GTI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 19:35 Witam , bylam z GTI w ubieglym roku i lece rowniez w tym roku do Turcji . Biuro rzetelne bez wpadek , bedziesz zadowolony czego Ci zycze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: GTI 09.02.08, 21:22 Byłam z nimi 2 razy, bez zastrzeżeń. Dobra organizacja, szybkie transfery, wygodne autokary lub busy. Miłe rezydentki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: GTI IP: *.kwsa.pl 09.02.08, 21:31 Dzieki za informacje bardzo mnie ucieszyły ale mam jeszcze pytanko jak wycieczki fakultatywne polecacie czy lepiej z innego tam na miejscu biura wykupic Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: GTI 09.02.08, 21:40 Z wycieczek GTI nie korzystałam bo byłam z nimi tylko na pobycie. Objazdówkę zaliczyłam już wcześniej. Nie wiem jakie mają ceny, ale w Alanii jest kilka biur z których możesz skorzystać. Jesli chcesz Kapadocję czy Pamukkale to weź z polskim przewodnikiem np. Jolcia i Adam czy Pacho Tours. Trudno nie zauważyc ich szyldów w Alanii. Jesi jakies inne typu: rejs po morzu, łaźnia turecka, to mozesz wziąść od Turka z plaży i bedzie jeszcze taniej niz u Jolci bo sie troche potargujesz. Jak jedziesz we wrzesniu to zwroc uwage czy nie ma koncertów w amfiteatrze w Aspendos. Sa niesamowite. Warte swoich pieniedzy. Tu masz przykladowy koncert Mustafy Sandala: pl.youtube.com/watch?v=Qxq_AXTbmmM ja byłam na koncercie Bolero, Carmen, i inne, w tamtym roku był koncert Fire of Anatolia i widziałam zajawki na lotnisku i żałowałam, że nie poszłam. Tak jakoś wyszło. Ale w tym roku we wrześniu może znowu cos bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: GTI IP: *.kwsa.pl 09.02.08, 21:54 No to mam niefart bo lece w maju ale i tak nudzic sie nie zamierzam napewno przydadza mi sie Twoje rady dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: GTI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 11:28 Jadę z GTI po raz pierwszy w czerwcu ale "komunikacja" z Panem Marcinem z tego biura jest godna polecenie (szybkie, wyczerpujące informacje na temat przelotu). POLECAM!!! Mam nadzieję że wypoczynek z tym biurem będzie równie udany jak korespondencja Marcin Małysz [marcin.malysz@gtitravel.pl] Odpowiedz Link Zgłoś