Gość: Smile IP: *.eranet.pl 02.06.08, 16:39 Czy w Turcji w morzu jest duzo komieni?? I czy trzeba kupic buty do wody?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mela Re: Morze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 17:43 Zależy gdzie jedziesz. W zeszłym roku byłam na Riwierze i dla dorosłego nie trzeba butów, dla dziecka- tak. Raczej jednak ze względu na wygodę a nie skaleczenia, chociaż lepiej dmuchać na zimne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Morze... IP: *.gorzow.mm.pl 03.06.08, 00:11 Witaj,ja byłam w Kemer to jak najbardziej jakies klapki ,są tez specjalne buty.Kamieni było bardzo duzo małych a w wodzie dużych.Mój mąż miał pecha bo w ostatni dzień własnie wbił mu sie w stope mały kamyk(nawet głęboko)nic przyjemnego.Ale tez są okolice piaszczyste. Znajdziesz te miejscowosci na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Morze... 03.06.08, 09:01 W Side nie ma kamieni. Ani dzieci ani my nie potrzebowaliśmy żadnych butów do wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Morze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 10:25 A w okolicach Bodrum jak jest Odpowiedz Link Zgłoś