Gość: zula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 11:47 szukam w miarę taniej oferty na wypoczynek dla czteroosobowej rodziny w Turcji z opcja HB lub ALL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ana Re: oferta IP: *.chello.pl 09.06.08, 13:45 Odwiedź dowolne biuro podróży i poproś o wyszukanie takiej oferty. Staną na uszach i znajdą coś ciekawego dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: oferta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:55 ja tez poprosiłabym o jakieś konkretne namiary, bo jak ide do biura podrżóy to ceny sa zupełnie inne jak w reklamówkach typu Triada. Mam też pytanie czy zmieszczę sie w kwocie 6 000 tys. za rodzinę 4 osobową- już ze wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: oferta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 14:18 Pierwsze słyszę żeby ceny w biurze były inne niż w ofercie internetowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: oferta IP: *.devs.futuro.pl 09.06.08, 14:30 scanholiday ma fajne oferty, dla dzieci sa znizki, poza tym wejdz sobie na wakacje.pl jest sporo tanich ofert, firma Acapulco Travel w BIałymstoku tez CI cos fajnego przygotuje POlecam ich szczerze, sama od nich latam a mieszkam na drugiom koncu POlski, na pewno Ci cos fajnego znajdą!!!POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natalka114 Re: oferta 09.06.08, 17:00 Zula postaram się pomóc odezwij się do mnie na maila natalka1141@op.pl to podeślę ci najkorzystniejsze cenowo oferty jakie mamy w tej chwili. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 19:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paryżanka Re: oferta IP: *.gdynia.mm.pl 09.06.08, 19:57 Oferta Jet Touristic na 16.06. dla rodziny 2+2 = 4396 zł (hotel green nature resort 5* Ultra all), najlepiej u nich kupować tydzień przed wylotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zula Re: oferta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 09:41 do paryzanki, super ofwerta tylko nie zaznaczyłam ze mam urlop w I połowie sierpnia i tu jest problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paryżanka Re: oferta IP: *.gdynia.mm.pl 10.06.08, 21:31 To czekaj na super lasta. W tym akurat biurze mają dobre oferty, ale niestety opinia biura nie jest zbyt dobra. Jednak hotel wygląda nieźle. Ja sama jadę z nimi po raz pierwszy i okaże się jak to jest, a może będę mieć szczęście i wszystko bedzie ok. W sierpniu niestety bedzie drozej, ale obserwuj lasty. Naszykuj sie na jakąś konkretną datę i patrz w kilku biurach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zula Re: oferta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 07:41 Nie wiem czy mogę liczyć na lasta w takim goracym terminie, wczoraj byłam w biurze podróży i niby Pani znalazła mi w miarę przyzwoitą ofertę jak dla mnie ale później jak poczytałam sobie o tym hotelu i poszłam jeszcze do innego biura podróży to mi obrzydzono i jestem znów w kropce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zula Re: oferta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:05 Hotel Hermes i Kleopatra Inn Odpowiedz Link Zgłoś