wszystkie_czesci 14.07.08, 13:49 Witam Planuje wykupić wycieczkę w TRIADZIE do Turcji czy może ktoś był i ma coś do powiedzenia, tyle złego piszą o tym biurze, że sam już nie wiem, a może jakieś inne biuro tak do 2700 4* ALL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deoand Re: TRIADA 7+7 objazdówka czy warto? 14.07.08, 14:26 Nie ma lepszej objazdówki po Turcji od objazdówki Triady w ramach 7 + 7 ale sprawdź hotel który ci oferuja ... Triada w wyższych kategoriach hoteli sprawuje sie gorzej oraz sprawdź dokładnie ceny / wraz z kwotami które płaci sie pilotowi na miejscu / w innych biurach tzn Rainbow Itaka Wezyr GTI albo Jettouristic ... i wtedy podejmij decyzję ... objazd musi zawierać Kapadocje Ankare Stambuł Effez Troje Pergamon Pammukale pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: TRIADA 7+7 objazdówka czy warto? IP: 193.108.194.* 15.07.08, 08:38 popieram, byłam dwa lata temu z Triadą w Turcji. Nie mam żadnych zastrzeżeń do tego wyjazdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: contina Re: TRIADA 7+7 objazdówka czy warto? IP: *.chello.pl 15.07.08, 11:36 Witaj byłam na objazdówce z Triadą w czerwcu tego roku,zwiedziliśmy naprawdę bardzo wiele,polecam,przewodniczka tryskała wiedzą(nie czytała z książki jak robią to niektórzy).Jest tylko kiepski hotel w Istambule (3*)ale można przeżyć.Jest on blisko w centum i dlatego Triada korzysta z jego oferty.Po objazdówce wypoczywaliśmy w hotelu Lonicera (ok 20km od Alani).Hotel 4*all(startuje do *)Jedzonko wyśmienite,obsługa na najwyższym poziomie a do przyjaciół zza wschodu można sie przyzwyczaić.Hotel położony nad samym morzem,leżaki nad basenami i na plaży bezpłatne a to bardzo ważne!!! Naprawdę godny polecenia,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: TRIADA 7+7 objazdówka czy warto? IP: *.toya.net.pl 16.07.08, 20:08 my byliśmy we wrześniu ub, roku, bardzo fajna impreza fotki na stronie www.retelek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qele Re: TRIADA 7+7 objazdówka czy warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 22:04 ja wrocilem stosunkowo niedawno z tej imprezy triady(czerwiec/lipiec tego roku) i jestem bardzo ale to bardzo zadowolony.program triady jest bardzo obszerny i zwiedza sie naprawde wiele ciekawych miejsc.trafilem na super przewodniczke ktora bardzo fajnie opowiadala o turcji.co do hoteli na objezdzie mi nie przeszkadzal zaden poniewaz spedza sie w nich max 2 doby wiec nie potrzebne sa jakies luksusy.w moim przypadku triada spisala sie w 100% na plus wiec nie miej obaw.tez przed wyjazdem naczytalem sie mase negatywnych opini o biurze ale jak pojedziesz i uslyszysz na co potrafia nasi rodacy narzekac to zrozumiesz dlaczego tyle zlych opini :)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA 7+7 objazdówka czy warto? 16.07.08, 22:22 Pamiętajcie moi drodzy z Triadą to tylko na 7 + 7 a objazdówka po Turcji jest chyba najlepsza ... chyba nie ma słabego pilota po Turcji ??? w każdym razie moja pilotka p. Mariola była bardzo dobra .. Jak można przeczytać z forum Triada ma dużo różnych wpadek ale akurat 7 + 7 wpadki te raczej omijają .. pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
kkgorny Re: TRIADA 7+7 objazdówka czy warto? 17.07.08, 09:56 Witam. Byłem we wrześniu 2007 na objazdówce z Triadą i na pobycie w Sultan Sipahi Resort ***** all w Alanyi.Było super. Niżej masz linka do moich fotek z tej imprezy. Na fotoforum "Kraje arabskie znajdziesz jeszcze inne tematy: hotele, Kapadocja i wiele innych. W tym roku we wrześniu jadę na 7+7 do Egiptu. Liczę, że się nie zawiodę na Triadzie. fotoforum.gazeta.pl/72,2,687,71229031.html Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkie_czesci Re: TRIADA 7+7 objazdówka czy warto? 17.07.08, 20:25 Dziękuje wszystkim za zainteresowanie moim pytaniem, po Waszych odpowiedziach stałem się pewniejszy,w końcu odpowiedzieli mi sami weterani tej wycieczki mam nadzieje że jak ja już wrócę to będę miał przynajmniej tak miłe wspomnienia jak Wy.DZIĘKI :) Odpowiedz Link Zgłoś