Gość: pytek IP: *.gprs.plus.pl 28.07.08, 21:51 czy można kupić w Turcji prepaid by taniej korzystać z sieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pytek Re: karta prepaid w Turcji IP: *.gprs.plus.pl 07.08.08, 20:31 nikt nie korzystał w Turcji z internetu bezprzewodowego???:-( Odpowiedz Link Zgłoś
plakaplaka Re: karta prepaid w Turcji 10.08.08, 19:04 No niestety, ja również się kilka razy pytałem i nikt widocznie nie korzystał, albo wszyscy są na tyle bogaci, że płacą za roaming jak za zboże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nechka Re: karta prepaid w Turcji IP: 62.29.172.* 11.08.08, 12:30 mam ten sam problem: karty prepaid do komórek. dostałam jedynie odpowiedź na temat automatow telefonicznych, ale ani słowa o komórkach. może to się tam po prostu nie opłaca przy pobytach turystycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
plakaplaka Re: karta prepaid w Turcji 25.08.08, 15:47 No niestety: "Korzystanie z karty SIM operatorów tureckich zgodnie z lokalnym prawem będzie skutkować blokadą nie zarejestrowanych w Turcji telefonów." Co za po... prawo. Nie dadzą ci korzystać z ichniego internetu przez GSM, bo takie u nich prawo jest, że blokują albo telefon, albo kartę. Fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś