Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 23:39 Mam pytanko Czy w Alanyi potrzebne sa buty do wody?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajny.beata Re: BUTY DO WODY 29.07.08, 14:26 Potrzebne i do wody i do przejscia przez wscielke gorący piasek :) Sprawdzone empirycznie :). Pozdrawiam i zycze udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: BUTY DO WODY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 14:36 głupie pytanie:) ale jak mają wyglądac takie buty? czy zwykłe sandały wystarczą? Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.beata Re: BUTY DO WODY 29.07.08, 14:55 Najlepiej takie gumowe- specjalne , ale widziałam tez zwykłe tenisówki, w wodzie sa kamienie a plaże żwirowe wiec trzeba sie zabezpieczyc , sandały moga sie porwac- no chyba ze jakies stare na zniszczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: BUTY DO WODY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 14:58 Dziekuje:) widziałam gdzies bumowe baletki więc musze sie za takimi rozejrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaK Re: BUTY DO WODY IP: *.gorzow.mm.pl 29.07.08, 15:15 Takie buty kupisz w każdym hipermarkecie,w CCC lub innym masowym obuwniczym; na miejscu w Alanyi też na każdym kroku. Są lekkie, lepiej wziąć z Polski. Ja nie miałam i nie narzekam. Na plaży Kleopatry były mi potrzebne jedynie klapki, aby przejść po rozgrzanym piasku. Odpowiedz Link Zgłoś