yoooga 16.08.08, 12:37 interesują mnie wszystkie informacje na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Azetka Re: Troy Aqua Dolphinarium - PISZCIe IP: *.kalisz.mm.pl 16.08.08, 13:04 Jeśli chodzi o to w Belek to napisałam w wątku o pływaniu z delfinami. Jak potrzeba więcej informacji, chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
yoooga Re: Troy Aqua Dolphinarium - PISZCIe 16.08.08, 15:12 teraz przeczytałam co napisałaś w wątku pływanie z delfinami. polecasz mi tą wycieczkę czy raczej nie? jak rozumiem jest to zorganizowana wycieczka przez biuro podróży, tak? ja będę akurat w miejscowości belek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azetka Re: Troy Aqua Dolphinarium - PISZCIe IP: *.kalisz.mm.pl 18.08.08, 18:34 Nie umiem polecić bądź nie polecić tej wycieczki. Nie jest tania, pobyt w aqua parku dla mnie akurat żadną frajdą nie był....jedynie te pokazy bieług, delfina i lwa morskiego były dla mnie rewelacyjne i dla nich warto było wydać te pieniądze i czekać na występ.Tak więc zależy od osobistych preferencji i oczekiwań. Ja nie żałuję, wręcz przeciwnie :-) Wycieczkę wykupiliśmy u naszej rezydentki w hotelu. Tak jak wspomniałam, podobno indywidualnie nie można wejść, jedynie w grupach zorganizowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
marminia Re: Troy Aqua Dolphinarium - PISZCIe 19.08.08, 09:29 Myśmy mieli wersję bez aquaparku. Dzieci zachwycone (szczególnie mors ćwiczący brzuszki - rewelacyjny). Siedzieliśmy w I rzędzie (bez problemu podczas popisu można robić zdjęcia), ale ci, co przyszli kilka minut później zostali stłoczeni pod boczną ścianą na dodatkowych krzesłach! Miałam wrażenie, że wpuścili więcej ludzi niż mieli miejsc. Ogólnie - polecam, ale trzeba przygotować się na tłok, upał by uniknąć nieprzyjemnego zaskoczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
silanka Re: Troy Aqua Dolphinarium - PISZCIe 21.08.08, 12:57 tez interesuje mnie wersja bez aquaparku; prosze o info czy można tam wejść indywidualnie? ja będę w miejscowości Belek, więc nie jest mi potrzebna wycieczka zorganizowana. Jaki jest koszt? Odpowiedz Link Zgłoś