Gość: ma-ja IP: *.md4.pl 19.09.08, 22:15 Witam! chciałabym się w tym roku ponownie wybrać do Turcji - w listopadzie niestety nie mogę znaleźć żadnych ofert... Ktoś może był w Turcji w takim okresie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hiacynta Re: Turcja w listopadzie IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.08, 22:28 Sezon w Turcji kończy się 15 października, w listopadzie to już raczej jest zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma-ja Re: Turcja w listopadzie IP: *.md4.pl 19.09.08, 22:39 :-) nie chce tam jechać się opalać tylko pozwiedzać więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ines Re: Turcja w listopadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 11:59 Polecam Ci ta strone...w listopadzie co prawda pogoda jest srednia, ale tu masz nawet juz zorganizowane wycieczki...zalezy gdzie masz ochote sie wybrac, ponieważ w takich miejscach jak Alanya życie turystyczne zamiera : www.wakacje.pl/index.php?page=wyniki&advSearch=&panstwo=16&id_destynacje=&dzien__gte=03.11.200 8&ile_dni=&dzien_zak__lte=&cena_dzis__gte=&cena_dzis__lte=&id_okol=0& kategoria_hotelu__gte=0&kategoria_hotelu__lte=0&ocena_srednia__gte=0& ile_opinii__gte=0&string__like= Mam nadzieje że choc troszke strona Ci sie przyda. A i www.wakacje.pl są naprawde pewna firma, juz nie raz korzystałam z ich usług...nigdy nie zawiedli:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma-ja Re: Turcja w listopadzie IP: *.md4.pl 20.09.08, 14:53 dziękuje za pomoc! w tym roku byłam właśnie w Alanyi - chiałam tam wybrać się jeszcze raz własnie w listopadzie. jednakże tak jak to określiłaś miasto wtedy "zamiera" - ale własnie taka turcję chce poznać - nieturysyczną :-) jeszcze raz dziękuję za pomoc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ines Re: Turcja w listopadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 18:48 Prosze bardzo...zawsze do usług;) Ja także w tym roku byłam w Alanya i zamierzam tam wrocic w przyszłym. Może uda sie także wyjechac w okresie tym nieturystycznym i poczuc ta prawdziwa, "naga" Turcje:) Pozdrawiam serdecznie i życze udanego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: Turcja w listopadzie IP: 83.238.44.* 21.09.08, 20:23 Jezeli mieszkasz na zachodzie Polski to proponuję wyjazd z Niemiec. Od listopada do kwietnia za 300-400 E mozesz spędzic 8 dni w 5* z ultra all inclusiv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma-ja Re: Turcja w listopadzie IP: *.md4.pl 21.09.08, 20:31 wow! to zaraz zaczne szukac:-) dzieki za podpowiedz !!! masz moze jakies sprawdzone biuro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: Turcja w listopadzie IP: 83.238.44.* 24.09.08, 12:24 Ja wyjezdzam w sobotę z Berlina z GTI Niemcy , a wycieczkę załatwiałem przez posrednika Dreamtours.pl - dodam ze za 10 dni zapłaciłem tyle samo co w GTI Polska za 7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janika Re: Turcja w listopadzie IP: 80.54.108.* 24.09.08, 14:43 A ja zamiast listopada poleciłabym marzec . Naprawdę piękny miesiąc w Turcji . Wiosna w rozkwicie, jeszcze nie upalnie , do zwiedzania super. Czemu chcesz jechać w ponurym listopadzie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma-ja Re: Turcja w listopadzie IP: *.md4.pl 24.09.08, 17:21 marzec :-) chętnie - ale nie dostanę urlopu .... dlatego listopad... Takie przyziemne powody niestety ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellam Re: Turcja w listopadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 20:56 A ja dziś właśnie zarezerwowałam Turcję od 27.11.-4.12. Side Pamukkale i Kemer = hotele 4* all inclusive - całość 229 euro. Wylot z Berlina. I nic to, że listopad. Ja tak chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ystar Re: Turcja w listopadzie IP: *.238.93.4.ip.airbites.pl 29.10.08, 23:19 witaj mam podobne plany na wyjazd niestety singlom jest trudniej wyjechac i drozej przede wszystkim. www.dreamtours.pl oferuje wycieczki z niemiec mysle ze tez sie na to skusze. zawsze mozna jechac razem napewno razniej.jak co to sie odezwij. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Turcja w listopadzie IP: *.cust.tele2.de 01.11.08, 20:08 Bylam w Turcji w listopadzie i bylo naprawde super! Pogoda dopisala, mozna bylo sie opalac, a woda w morzu byla taka cieplutka. Listopadowy tydzien byl naprawde udany, sporo w tym czysie zwiedzilismy (bez koszmarnych upalow- bylo wspaniale), turystow mniej, bardziej kameralnie, ogolnie super. Polecam listopad w Turcji! Odpowiedz Link Zgłoś