katharin 11.11.08, 18:53 Czy ktoś zna ceny wycieczek fakulty.biura GTI w Turcji? Na które naprawdę warto pojechać aby pozwiedzać stare ruiny i jaskinie?pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olin80 Re: Fakultety:+) IP: *.gdynia.mm.pl 11.11.08, 20:07 A po co Ci wycieczki z GTI jak w biurach lokalnych masz to samo za pół ceny??? Odpowiedz Link Zgłoś
rafi1015 Re: Fakultety:+) 11.11.08, 21:23 również jestem zainteresowany cenami wycieczek z GTI. Zaznaczam, że nie interesuję mnie wycieczki z jakieś Leny i inne wynalazki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graga123 Re: Fakultety:+) IP: *.chello.pl 11.11.08, 22:26 my bylismy z GTI a na wycieczkach byliśmy z Leną i było wszystko ok.więc po co brac o jeszcze raz drozej ,jak jest mozliwosc jechac taniej ,a byliśmy na pieciu imprezach od Leny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Fakultety:+) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 09:33 Najlepiej zadzwoń do GTI ,oni na pewno powiedzą Ci dokładnie o cenach i programie każdej wycieczki. Ja nie będę sie wypowiadać,bo posądzona zostanę o stronniczość. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazorba Re: Fakultety:+) 15.11.08, 19:49 hej, wiekszosc osób ma racje, wykupując wycieczke "na miescie" jest prawie o połowe taniej. Ja byłam w Alanyi i wykupiłam sobie rafting, quady, rejs statkiem własnie z takiego ulicznego biura i byłam zadowolona a do delfinarium wybralismy sie na wlasną ręke bo to nie daleko od Alanyi i mozna dojechac dolmuszem.pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś