Gość: 100-krocia IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.08, 07:36 Witam ,czy ktoś leci 10.06 do tego hotelu.My lecimy z SUN&FUN. Proszę też o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość 81 Re: Club bella sun Side IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.09, 14:49 My też lecimy 10.06.2009 z SUN&FUN do tego hotelu. Wylatujemy z Wrocławia. Pewnie się spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100-krocia Re: Club bella sun Side IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.09, 07:10 My też z Wrocka :) My z 4 letnia corka, a Wy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 81 Re: Club bella sun Side IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.09, 18:55 My lecimy z 6 letnim synkiem. Może dzieci będą się razem bawić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100-krocia Re: Club bella sun Side IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.09, 07:25 Myślę,że napewno :) Dzieci zawsze znajdą wspólny język :-) My jesteśmy z Lubina a Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 81 Re: Club bella sun Side IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.02.09, 12:10 Ja jestem z Bolesławca. Na miejscu na pewno zobaczymy jak to z naszymi dziećmi będzie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
100-krocia Re: Club bella sun Side 15.05.09, 11:58 hej gosc81,jak przygotowania do wyjazdu ? Podaj swoje emiala lub nr gg. Mam pytanie odnosnie przylotu i wylotu,bo juz napisałam reklamacje do SUN&FUN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 81 Re: Club bella sun Side IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.09, 15:47 O co chodzi z tą reklamacją jeszcze przed wyjazdem!? Mój e-mail gragos81@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Club bella sun Side IP: 195.164.254.* 18.02.09, 09:33 Byłam w tym hotelu w ubiegłym sezonie. Hotel ze wspaniałą atrmosferą, blisko plaża.W sezonie jest tam zawsze tłum ludzi, trudno znaleźć wolne leżaki prz basenie, ale na plaży o każdej porze dnia są jakieś wolne.Dwie małe zjeżdżalnie dla dzieci ale dorośli też magą korzystać i świetnie się bawić.Zajęcia dla dzieci i dorosłych sa prowadzone w ciągu dnia.Każdego wieczoru występy w amfiteatrze na terenie hotelu.Jedzenie i picie w dużym asortymencie.Lody i wata cukrowa niestety dodatkowo płatne, ale to koszt ok. 1-2 dolarów.Pokoje w porządku, codziennie sprzatane.Centrum handlowe blisko tak, że wieczorkiem jest gdzie pochodzić. Masa małych kawiarni gdzie można posmakować miejscowych gań czy wypalić fajkę.Plażą można spacerować zwłaszcza wieczorkiem gdy jestbtrochę chłodniej. Można dojść do starej części Side.Polecam wycieczki, które można kupić na plaży, są dużo tańsze niż w hotelu, a prowadzone bardzo dobrze.Na terenie hotelu jest łaźnia turecka za opłatą, ale sauna w cenie pobytu.Sa też sklepiki z napojami. słodyczami, zegarkami, bizuterią i pamiątkami.Trzeba mieć swoje ręczniki na plażę. Odpowiedz Link Zgłoś
kijanka37 Re: Club bella sun Side 02.06.09, 14:08 My też tam lecimy z dwójką dzieciaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
100-krocia Re: Club bella sun Side 02.06.09, 14:24 Super! a w jakim wieku dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg22 Re: Club bella sun Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 18:54 byłem tam w zeszłym roku. hotel ok. jedzenie znośne bardzo miła obsługa chociasz można odczuć że polacy to goście drugiej kategorii. na pierwszym miejscu są rosjanie których jest 95% wszystkich gości.animacje w języku naszych "prszyjaciół". najbardziej co mi przeszkadzało to chamstwo rosjan które można było oglądać na każdym kroku. walka o miejsce w restauracji bo "przyjaciele" ustawiali się w kolejkę przed czasem tak jakby miało zabraknąć jedzenia. najlepszym wyjściem jest pójść na posiłek nieco póżniej kiedy to najbardziej głodni się nasycą. moja porada dla wybierających się do tego hotelu:nie pić wody z kranu a nawet do mycia zębów stosować wodę butelkowaną. mieliśmy nieprzyjemną sytuację z problemami żołądkowymi i to nie tylko my. przy pierwszych objawach radzę udać się do lekarza który jest na miejscu i doskonale wie co zalecić. oczywiście mam nadzieję że nikt nie będzie miał takiej potrzeby. i jeszcze jedno osoby które piją trunki wysoko procentowe żadziej mają jakieś problemy. dziecom natomiast polecam cole najlepiej prawdziwą ze sklepu bo ta rozlewana w barach to imitacja coli . udanego urlopu. napisałem to co ja chciałbym wiedzieć przed swoim wyjazdem przed rokiem i myślę że komuś to pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysie Re: Club bella sun Side IP: 213.134.186.* 07.06.09, 23:34 My lecimy z Krakowa 10 czerwca w podróż poślubną i nie mamy dzieci :) ale chętnie spotkamy się z rodzicami :) Nasz nr gg 1510045, Ola i Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
maaciejkaa Re: Club bella sun Side 21.07.09, 20:55 Czy ktos z osob piszacych tutaj wczesniej moglby sie wypowiedziec na temat wrazen po powrocie z hotelu. Na forum sa opinie zeszloroczne. Czy cos sie zmienilo, jest lepiej/gorzej? Wpadl mi w oko ten hotel i chyba wybiore sie pierwszy raz do Turcji pod koniec wrzesnia. Tak przy okazji jakiej moge sie spodziewac wtedy pogody w Side? Z gory thx za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farfalina Re: Club bella sun Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 11:38 Byłam, w Club Bella Sun wróciłam 2 dni temu. Hotel bardzo fajny. Leżaków na plaży nie brakuje, zawsze się jakieś miejsce znajdzie. Na basenie ciut gorzej trzeba rano wstać żeby coś zająć, ale jak się siedzi długo przy barze to spokojnie można zając leżak wieczorkiem. Kelnerzy bardzo fajni,wszystko szybciutko sprzątają, uwijają się jak tylko mogą!!Ogólnie obsługa bardzo pomocna i miła. Jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie, wiadomo jedzenie jest inne niż u nas ale ja byłam zawsze najedzona :)) Jedynym mankamentem może być mała łazienka ale idzie się przyzwyczaić i jest OK !Polecam hotel z czystym sumieniem na pewno tam jeszcze wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
maaciejkaa Re: Club bella sun Side 19.08.09, 11:19 No dzieki za swieżą odpowiedź. Upolowalem sobie wyjazd 25 wrzesnia i czekalem zeby stanial a tu nagle Itaka podniosla wszystkie wrzesniowe ceny o jakies 1000 zeta. Na dodatek nie ma wylotu tego 25 wrzesnia. Myslicie ze podstawia jeszcze jakis dodatkowy czarter na te datę. Tzn wylot jest bo oferta tygodniowa jest a na dwa tygodnie juz nie ma, czyli tak jakby nie bylo lotu powrotnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teska Re: Club bella sun Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 10:39 My lecimy 26 maja 2010 z Katowic Z SUN&FUN czy ktoś leci w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: Club bella sun Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.10, 16:52 Witam,też myślimy o tym terminie do tego hotelu ponieważ ma on dość dobre opinie i również z Katowic i Sun&Fun.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teska Re: Club bella sun Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 11:23 Fajnie to spotkamy się na pewno nas jest już 6 osob dorosłych i 2 dzieci i wszyscy lecimy z Katowic, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: Club bella sun Side IP: 77.223.195.* 25.01.10, 16:21 To dobrze przynajmniej będzie ekipa ze Śląska,do zobaczenia w maju- pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: Club bella sun Side IP: *.rybnik.vectranet.pl 04.02.10, 20:37 my wybiramy sie z żoną 04.08.2010 czy ktos sie wybiera? oczywiście z SUN&FUN. Jedziemy z katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.chello.pl 05.02.10, 15:14 a może wybiera się ktoś na przełomie sierpnia i września? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Club bella sun Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.10, 15:27 My lecimy z Katowic 12 maja do tego hotelu, wyjeżdża jeszcze ktoś w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.chello.pl 22.03.10, 14:47 oj coś widzę małe zainteresowanie tym hotele i chyba zaczynam żałować że go wybrałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Club bella sun Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 12:12 Magdzja kiedy lecisz do tego hotelu? małe zainteresowanie bo ludzie dopiero wybierają miejsce wypoczynku, przed wakacjami będzie tutaj ruch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Club bella sun Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 13:12 My lecimy do tego hotelu 30 czerwca na 2 tygodnie z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 28.03.10, 09:19 my lecimy na przełomie sierpnia i września z selectursa, już nie ma ofert do tego hotelu albo mieli tak mało miejsc wykupionych, że szybko się skończyły,ten hotel ma jeszcze sun fun i też nie ma ofert Odpowiedz Link Zgłoś
uma76 Re: Club bella sun Side 01.04.10, 11:05 czy w tym roku już ktoś był może? my (4 dorosłych + 4 dzieci) lecimy 2 i 3 czerwca (W-wa i K-ce). Biuro sun&fun, jakieś świeże opinie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Club bella sun Side IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.04.10, 16:10 My lecimy 30 czerwca z Katowic ze Selectoursa i mam nadzieje ,że trafie do tego hotelu . SUNfUN PISZE ,ŻE MA WYLĄCZNOSĆ na ten hotel , a selectours juz go nie sprzedaje . W selecturs pani mnie zapewnia ,że nic się nie zmienilo ,ale GWARANCJI NA PIŚMIE nie da ,bo takie sytuacje się zdarzają . Po zajściach z REZYDENTEM selectursa w EGIPCIE wszystkiego mozna się spodziewac .Nie zdziwiwłbym się jak wszystkich będą umieszczać w innych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
uma76 Re: Club bella sun Side 26.05.10, 11:48 równo za tydzień wylatujemy :) może teraz ktoś napisze świeżą opinię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 24.06.10, 22:23 uma może teraz na bieżąco podzielisz sie opinią, coś temat umilkł Odpowiedz Link Zgłoś
uma76 Re: Club bella sun Side 25.06.10, 12:17 nie ma sprawy, co chcesz wiedzieć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 25.06.10, 17:58 przede wszystkim czy jesteś zadowolona, jaka jest obsługa, czy plaża jest taka ładna jak na zdjęciach, czy za ładniejszy pokój trzeba dać bakszysz? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
uma76 Re: Club bella sun Side 28.06.10, 10:55 Przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale byłam na bezneciu ;) Oczywiście moja opinia jest czysto subiektywna! :D ja wróciłam bardzo zadowolona z wyjazdu. Hotel - takie 4 gwiazdki, bez szaleństwa ale też bez poważnych wad. Łazienki faktycznie małe i zalewa się przy kąpaniu. My poświęcaliśmy jeden z ręczników i przecieraliśmy podłogę po skorzystaniu z prysznica. Codziennie wymieniane, więc nie było problemu. Jeśli chodzi o pokój, to faktycznie bardzo duży i ładny jak na zdjęciach :) Wielki taras mieliśmy ze stolikiem i krzesłami. Nie wszystkie budynki mają duże balkony! Byliśmy ze znajomymi, którzy przyjechali po południu (my wieczorem) i chcieli załatwić żeby nasze pokoje były obok siebie (robiliśmy już tak wcześniej na innych wyjazdach). Przeznaczyliśmy na ten cel odpowiednią ;) kwotę, ale okazało się, że pani w recepcji nie przyjęła "napiwku", a pokój zarezerwowała od razu obok! Szok normalnie. Widziałam też sytuację, jak pan basenowy dostawiał dla jakiś kobiet 4 leżaki, te chciały podziękować banknotem jednodolarowym, a on podziękował, nie wziął pieniędzy i odszedł. Nie wiem o co chodzi, ale byłam zaskoczona. Nie są tak roszczeniowi jeśli chodzi o bakszysz, choć naszemu ulubionemu barmanowi daliśmy co nieco i codziennie zostawialiśmy panią sprzątaczką euro. Hotel czysty, baseny bardzo czyste! Wokół sprzątane cały czas na bieżąco. Obsługa przemiła, ciągle uśmiechnięta i nastawiona na pomaganie. Mało napisano o drodze nad morze, a jest świetna! Deptakiem wzdłuż sklepików i straganów, bez samochodów :) No czasem trafi się jakiś autobus pod mijanym po drodze hotelikiem :) Plaża jest ładna, ale hotelowa zatłoczona. My nie korzystaliśmy z niej w ogóle. Idąc wzdłuż morza w lewo, dosłownie 50 dalej jest molo (to pierwsze) obłożone kamieniami, tuż za nim, jest cudowna, czyściutka zatoczka! tam chodziliśmy. To jest plaża pięciogwiazdkowego hotelu, bardzo mało tam ludzi, ale nikt nas nie przeganiał. Dzieciaki szalały, a chłopaki nurkowali i podziwiali ogromne kolorowe ryby, rafę i kraby :) Fantastyczna jest też promenada nad morzem! Można dojść nią do starożytnej części Side (ok. 3,5 km). Taksówka kosztuje 7 euro w jedną i 9 :D w drugą stronę. jakby coś jeszcze Cię interesowało to pisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 30.06.10, 07:58 czesc jeszcze mam pare pytanek. z jakiego biura leciałas , jak wygladaja tam ceny i czy brałas jakies wycieczki a i jak z jedzeniem i alkoholem hotelowym pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
uma76 Re: Club bella sun Side 30.06.10, 11:52 leciałam z sun&fan, miałam opcję all :) nie wiem jakie ceny Cię interesują? Napiszę, że najlepiej płacić w lirach lub dolarach, niektórzy sprzedawcy traktują na równi euro i dolar (tylko pan w ostatnim sklepie przed plażą przeliczał solidnie). Lody przy basenie są droższe - 80 centów, 1 euro. W sklepikach po drodze nad morze - 40 centów :), woda 50 centów, batoniki czekoladowe 80 centów, babeczki 40 centów (piszę o euro). Chałwa 2,5 euro, pyszne są miody z zatopionymi orzechami - ceny w zależności od wielkości od 3 euro - polecam! Drobiazgi typu bransoletki, magnesy na lodówki, koraliki, bardzo_silne_magnesy do zabawy dla dzieci (ostatni stragan po prawej stronie na dole - pakowane po dwa, takie jajeczka stalowe) - radocha dzieciaków niesamowita, po 1 dolarze. Kółko do pływania z siedziskiem, mój mąż wytargował po 4 euro (chcieli 10). Generalnie warto kupować na straganach, a nie przy basenie, lub wyjść z hotelu i przy głównej drodze jest jeszcze taniej. Podaję Ci ceny z połowy czerwca, teraz mogą się zmienić myślę ;) aha, czereśnie, truskawki były po 2 euro. Wycieczek nie wykupowaliśmy, bo byliśmy z małymi dziećmi. Jeździliśmy do Side (starożytnej części) za 7 euro taksówką, jeździ też dolmusz. Znajomi byli na raftingu - polecali. Nie polecali za to city tour, którą mieli w cenie - przewózka po sklepach i konieczność zakupu drogiego obiadu :/ W knajpie - zależy na jaką trafisz - piwo 2 euro, albo lampka wina za 10 ;) Jedzenie hotelowe w porządku. Nie jedliśmy z korytek typu "trzecie życie kurczaka" czy "przegląd tygodnia" ;), a raczej rzeczy przygotowywane przy nas na świeżo; naleśniki, jajka sadzone, placuszki warzywne, placki serowe, pizza, steki z tuńczyka, kurczaka, kotleciki rybne. No sosy do makaronu i zupy też :) No i zielone... roszponka, rukola, sałata rzymska, pomidory, marynowane papryczki, oliwki... mniam! Każdy znalazł coś dla siebie - boskie jogurty i sery np. Alkohol tradycyjnie, jak wszędzie, nalewali solidnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 30.06.10, 21:15 dziekuje za bardzo obszerne wiadomosci:):):) i mam pytanko jak wyglada z kantorami tam a i jak mozesz to napisz cos jeszcze od siebie a jak cos mi sie jeszcze przypomnie to pozwole sobie zadac pytanko pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRIS Re: Club bella sun Side IP: 212.156.223.* 02.07.10, 16:30 Witam, piszę obecnie z hotelu Club Bella Sun, gdzie w lobby można połączyć się z netem przez Wi-Fi.Zgadzam się z opinią bodajże Umy.Hotel jak na tą cenę bardzo odpowiedni, w drugim tygodniu pobytu jedzenie monotonne , ale tak jest w każdym hotelu, również w w bardzo dobrych w Polsce.Obsługa b.miła.Polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi (ja jestem z roczną corką i synem 10 lat).Rosjan faktycznie większość, ale jest ok, chętnie nawiązują z nami kontakty.Ktoś pisal opinię, że brudna plaża, to nie jest do końca prawda, choć brudasów nie brakuje i nie są to wcale Rosjanie, ani Polacy.Dzisiaj szedłem za Niemcem, który rzucił "peta" do morza.Widzę, że hotel jest na wyłączność Sun&Fun, jestem z nimi po raz drugi i się nie zawiodłem, choć jeszcze pięć dni pobytu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margulinka Re: Club bella sun Side IP: 79.139.0.* 14.07.10, 16:22 wylatujemy 21 z krakowa leci ktos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Club bella sun Side IP: 79.139.0.* 14.07.10, 16:24 ja tez i wyglada na to ze dałam sie wypuscic w maliny teraz żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 14.07.10, 20:14 mona czemu dałaś się wypuścić w maliny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Club bella sun Side IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.10, 00:08 Dla wszystkich nie zorientowanych sun & fun nie ma wyłączności na ten hotel . Ja dziś wrócilem z tego hotelu , a bylem z selectursa . A podczas mojego pobytu spotkałem też polaków z gti- więc ta wyłączność to ściema biura sun&fun ,a także pobożne życzenie pana Tomasza rezydenta z tego biura bardzo nadętego bufona ,który zapomina zabrać ludzi z hotelu na wycieczke-pełny profesionalizm.Ale bardzo wielkie dzięki dla Boskiej pani RENATY z sun &fun ,która prowadzi miniclub dla dieci , a dzieciaki ją kochają .Ta dziewczyna robi lepszą robote dla swojego biura ,niż wszyscy rezydenci sun&fun na całym świecie.Specjalne pozdrowienia od tego pana co wywalczył zmiane muzy na basenie.Pozdrawiam także panie rezydentki z selectours panią Agnieszke oraz Monike -bardzo chętne i uczynne. A żeby nie było za różowo - powiem tylko tyle ,że byłem ostatni raz z selectoursem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Club bella sun Side IP: 79.139.0.* 15.07.10, 12:55 dlatego ze w biurze powiedziano mi ze san fan ma wyłacznosc i ze z tego powodu w hotelu sa głównie polacy jest w miare spokojnie i kameralnie ale nie na pustkowiu oraz ze jest sporo terenów zielonych a z postów wynika ze to sciema i moloch przy głównym deptaku o ni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margulinka Re: Club bella sun Side IP: 79.139.0.* 15.07.10, 13:54 chyba pani która polecała ten hotel pomyliła go z club sun side nazwa bardzo podobna a hotele zupełnie inne ten jest taki własnie o jakim pisałas niewielki jedno piętrowy bardziej kameralny itp .ale nie ma tego złego co na dobre nie wychodzi, moze spotkasz fajnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 15.07.10, 13:57 mozesz cos wiecej powiedziec na temat tego biura bo my tez lecimy z selectour ale pod koniec sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Club bella sun Side IP: 79.139.0.* 15.07.10, 14:05 Ja byłam u posrednika nie kupowałam bezposrednio u san fanie, bo gdybym to zrobiła na pewno bym sie dowiedziała ze to spory hotel,a zależało mi na niewielkim ale z atrakcjami typu zjezdzalnia. chyba rzeczywiscie nastapiła pomyłka club sun side z club bella sun side Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margulinka Re: Club bella sun Side IP: 79.139.0.* 15.07.10, 17:44 bedzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margulinka Re: Club bella sun Side IP: 79.139.0.* 15.07.10, 19:39 kris odezwij sie jakiw wrazenia po powrocie .nie było jakis przypadków zachorowań? czytałam przed chwila szokujace wiesci z santany i chce sie zabezpieczyc. lece z dziecmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: Club bella sun Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 20:37 ten hotel to porażka. Zjeżdżalnie są czynne ok 2,5 godz. do obiadu i tyle samo po. Animatorka polska to porażka.Dziewczyna która kompletnie nie nadaje się do tej pracy. Na posiłkach ścisk i przepychanki. Uważajcie na dzieci , bo mogą zostać stratowane. Nigdy więcej Bella Sun i Selectours!!!!!!!!!!! To nie tylko moja opinia , ale wielu Polaków, którzy niedawno wrócili z tego "wspaniałego" hotelu!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 15.07.10, 21:09 no to teraz się podłamałam aż tak bardzo źle było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: Club bella sun Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 21:35 Dla nas tak. Ale każdy ma prawo do własnej opinii ,może komuś się podobało. Byliśmy w innych krajach, także mamy porównanie. Ale to jest moje zdanie. Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć,że tureccy sklepikarze, nie są tak nachalni jak np. Egipcjanie.Mimo wszystko życzę udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
uma76 Re: Club bella sun Side 16.07.10, 10:42 no to mieliście pecha :( Jak my byliśmy, to tak nie było. Teraz sezon, to może się coś zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 07.08.10, 18:34 siemka a mam jeszcze pytanko czy mozesz mi cos powiedziec na temat tego baru na plazy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 16.07.10, 13:34 mozesz cos wiecej wypowiedziec sie na ten temat hotelu i biura selectours bo bardzo nas to interesuje co jest nie tak z tym hotelem i biurem.... z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: Club bella sun Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 15:40 Nie wiem czy was poinformowali(nas nie),ale Selectours nie występuje pod swoją nazwą w Turcji.Z lotniska jechaliśmy busem z firmy Karya , z którym Selectours współpracował.Po kilku dniach pobytu już w Turcji okazało się,że Karya zbankrutowała.Zostaliśmy bez rezydentów, ponieważ komornik zablokował im tel. i zabrał samochody.Najgorsze było to,że nie wiedzieliśmy , czy będziemy mieli transfer na lotnisko. Także drugi tydzień naszego "wypoczynku" był bardzo stresujący.Dzień przed odlotem w końcu dotarła rezydentka i zapewniła , że nie będzie problemu z dotarciem na lotnisko. Przyjechali po nas (mieli spóznienie,ale to biuro tak ma),na dzień naszego odlotu nie mieli podpisanej jeszcze umowy z nowym przewoznikiem, ale rezydentka zapewniała,że taka umowa już jest "prawie" gotowa. Co do hotelu: jest to moloch.Zawsze jedziemy do dużych,ale ten jest aż za. Na basenach ścisk.W stosunku do wielkości hotelu- mało leżaków.Musisz wcześnie wstać ,jak chcesz mieć miejsce przy basenie. Na plaży też ścisk, ale tam łatwiej znależć wolny leżak.Posiłki lepiej jedz w restauracji do której wchodzi się po schodach(jak wchodzisz od basenów to po prawej stronie), bo w tej po lewej nie było klimatyzacji. Zresztą klima często im się psuła,w lobby barze nie było jej w ogóle przez pierwszy tydzień naszego pobytu. W pokojach panie sprzątaczki średnio się starały. Zdarzało się ,że zabrały brudne ręczniki , a "zapomniały" zostawić czyste. łazienki maleńkie i obskurne. W ostatnim dniu odpadła nam pólka pod lustrem-szklana. Dużo było niedociągnięć. Zdarzały się niedomyte kubki i szklanki.Znajomi dostali colę "pachnącą" piwem.Uważaj z klimą w pokoju, bo dużo ludzi chorowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Club bella sun Side IP: 79.139.0.* 16.07.10, 16:46 Cholera juz mam go dosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margulinka Re: Club bella sun Side IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 12.08.10, 16:54 Fajnie było..wróciłam hotel na -4 minus za nieciekawe łazienki... i spory hałas Fantastyczne animacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 13.08.10, 12:17 czesc a z jakiego biura bylas?? i mozesz mi cos powiedziec o barze na plazy i osamej plazy z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Club bella sun Side IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 18.08.10, 11:47 W barze na plazy od 12 sa podawane przekaski w postaci zimnych frytek i chamburgerów tez zimnych ,napokje typu fanta cola itp z alk. tylko piwo w jednorazowych kubeczkach.150ml. na szczescie i ono jest zimne. plaza jest zatłoczona nie ma mowy o odrobinie prywatnosci a i z czystoscia kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margulinka Re: Club bella sun Side IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 01.09.10, 00:17 lepiej widziec szklanke do połowy pełna niz w połowie pusta. nie doszukiwałam sie minusów na siłe, a ze cena była ok.to na niedociagniecia trzeba przymykac oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystek Re: Club bella sun Side IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 25.09.10, 23:34 byłem i bardzo mi sie nie podobało. szkoda mojego czasu i pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Club bella sun Side IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 22.10.10, 15:03 krystek co było nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS ŁÓDŹ Re: Club bella sun Side IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.10, 23:51 byłem w ubiegłym roku,hotel na 3+ max,zbyt duzy hałas po nocach(byłem z 4 letnim malcem),jedzenie zbyt monotonne,tłok,ale za cene ok.5400(poczatek czerwca) za rodzine na 2tyg.adekwatnie,dodam tylko,ze był to mój 4 wyjazd do Turcji i mam jakis przeglad sytuacji,oczyiscie animatorzy ok i all inc(alko) jest pod dostatkiem,po interwencji 50 usd (na 2 rodziny)dosallismy b.dobry pokój w budynku recepcji,pozdawiam i zycze milego wypczynku w Turcji,jak ktos ma konkretne pytania(byłem z sun&fun w ubiegłym roku :) )moze napisac w tym watku,zajrze tu przez kilka najblizszych dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Club bella sun Side IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 09.12.10, 19:58 na portalach jest sporo negatywnych opini i sa one prawdziwe niestety przekonałam sie o tym sama.nigdy wiecej bella sun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Club bella sun Side IP: *.kreis-sbk.de 24.06.11, 14:22 był ktos w 2011 roku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margulinka Re: Club bella sun Side IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 20.07.11, 15:19 widać nie i nie ma się czemu dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margulinka Re: Club bella sun Side IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 05.08.11, 18:54 no i co nikt tam w tym roku nie był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ti Re: Club bella sun Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 21:19 ja byłem w lipcu, masa ruskich, mało miejsc przy basenach i na brudnej plaży. Pokoje jednakowe dla 2 i 4 osób. 4 gwiazdki to na pewno nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Club bella sun Side IP: *.kreis-sbk.de 25.08.11, 09:52 A jak jedzenie w hotelu, łazienki, personel? Odpowiedz Link Zgłoś