Gość: katk-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 22:01 Zastanawiamy się nad wakacjami w hotelu Hane Garden w pobliżu Side, czy ktoś zna ten hotel? Proszę o jakieś informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emik32 Re: side -hotel hane garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 10:30 kliknij na gg 1443058 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixtravel Re: side -hotel hane garden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.08, 10:30 witam, wysyłam Państwu link do galeri zdjęć naszego autorstwa z hotelu Hane Garden w okolicach side www.mixhotel.pl/hhane_garden.htmlpozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katk-a Re: side -hotel hane garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 11:35 Dziękuję za pokazanie tych świetnych zdjęć. Chciałam zapytać, czy byliście Państwo zadowoleni z pobytu w tym hotelu? I czy polecilibyście go innym? Planujemy się tam wybrać w sierpinu z dwójką dzieci: 14lat i 4 lata. Hotel ( jego otoczenie, jak i pokój) wygląda super (rozumiem, że jest to pokój rodzinny), ale interesuje mnie wyżywienie, jakieś atrakcje dla dzieci. Proszę o więcej informacji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: side -hotel hane garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 17:27 Właśnie zapłaciłam zaliczkę na wyjazd 26 06 do Hane Garden jedziemy w dwie rodziny mam nadzieję że będzie fajnie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katk-a Re: side -hotel hane garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 19:16 A w jakim biurze wykupiliście wczasy? Czy wiecie coś więcej o tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: side -hotel hane garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 20:45 w Itace zawsze sprawdzamy hotele na stronie holidaycheck są tam zdjęcia i opinie wczasowiczów myślę że to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś