Dodaj do ulubionych

ela quality resort

21.02.09, 20:34
CZeśc szukam kogos, kto był w hotelu- Ela quality resort i może cos powiedziec na jego temat. Lecimy w 4 osoby9 2 dzieci: 6 i 4 lata,od 24 czerwca na 2 tygodnie. Mam nadzieję, ze nie będziemy jedynymi POlakami w tym hotelu. pozdarawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Beatrix Re: ela quality resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 14:13
      Nie będe się rozpisywać na temat tego hotelu bo nie ma to większego
      sensu. Poprostu najwyższy turecki poziom. My w tym roku wybraliśmy
      Albe Resort bo nie lubimy co roku jeżdzić do innego hotelu. Ele
      Quality szczerze polecam.
      • Gość: Beatrix Re: ela quality resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 14:15
        Nie lubimy jeżdzić do tego samego:))))
    • mirka2009 Re: ela quality resort 22.02.09, 15:31
      Hotel jest naprawde super, zobacz tutaj opinie
      www.holidaycheck.pl/hotel-Opinie_Hotel+Ela+Quality+Resort-ch_hb-hid_147804.html
    • Gość: . Re: ela quality resort IP: *.umwd.pl 23.02.09, 09:39
      byłam w tym hotelu w zeszłym roku.a co chcesz wiedzieć?hotel
      supeeeerrrrrrrrr!!!!!
      • ryb-cia16 Re: ela quality resort 23.02.09, 14:24
        Interesuje Mnie kwestia dzieci- w jakim pokoju byłs?, jak z jedzeniem dla dzieci?, lekarz-czy można się dogadac?, jak z animacjami- sa po Polsku czy tylko po angielsku?, czy jest duzo Rosjan?, czy sa komary, jak z dostępnoscią do leżaków. czy Polacy tam jeżdżą? Jedziemy z Itaki - czy sa na miejscu rezydenci czy są może z innych biur podróży
        • Gość: . Re: ela quality resort IP: *.umwd.pl 23.02.09, 14:45
          podaj email to napisze o to o co pytasz
          • ryb-cia16 Re: ela quality resort 23.02.09, 15:08
            krybarczyk@op.pl- dzieki za wszelkie info. Mam jeszcze pytanie czy rzeczywistośc jest taka jak w katalogach?
    • Gość: yasmin Re: ela quality resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 22:19
      tez lece do Eli z 2 dzieci-3 i 6lat, ale od 15 czerwca, czyli przez
      5 dni mamy okazje sie poznac :)
      • agatha61 Re: ela quality resort 10.03.09, 15:57
        najwyzszy poziom
        jedzenia wybor ogromny rowniez dla dzieci, duzy brodzik dla dzieci,
        wielki mini klub, zjezdzalnie dla malych i starszych.
        Polecam snack bar przy basenach w postaci a/la carte - rewelacyjne
        jedzonko w ramach All
        Generalnie bardzo fajny hotel.
      • ryb-cia16 Re: ela quality resort 11.03.09, 20:58
        super. Słyszałam, że w hotelu jest mało Polaków wiec sie spotkamy. Dzieciaki beda sie mogły pobawic. Z jakiego biura jedziecie?
        • Gość: yasmin Re: ela quality resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 19:57
          z tui, w zeszlym roku bylismy sami z mezem z wezyra w Cornelii de
          lux resort, tez w Belek i rezydentka polecila nam wlasnie Ele na
          pobyt z dziecmi.
          • Gość: kajkai Re: ela quality resort IP: 195.8.216.* 22.07.09, 16:32
            i jak bylo ?
            Jakie linie lotnicze ??
            LEce 12/8 o sie boję !!
            • ryb-cia16 Re: ela quality resort 22.07.09, 21:13
              Jednym słowem rewelacja.Hotel super, jedzenie wysmienite. Na poczatku problemy były ze sprzataniem ale po ankietach zabrali sie do pracy. Animacje dla dorosłych i dzieci super. Bylismy 2 tygodnie i nie chciało sie wracac. Pod koniec pojawiły sie komary więc weźcie cos ze sobą.Linie lotnicze w porzadku. Za jedzenie i picie trzeba płacic.Jak chcecie wiedziec cos konkretnie to pytajcie.
              • Gość: Tomaek Re: ela quality resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 21:13
                Witam, czy ktoś wybiera sie może do Ela 05.08.09, my lecimy z żoną
                na tydzień
                • Gość: Agata Re: ela quality resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 15:42
                  My z mężem i synkiem lecimy do Ela 4.08 z Łodzi na tydzień, więc się
                  pewnie spotkamy:)) My jedziemy z Wezyrem-trochę się boję w necie
                  znalazłam niezbyt pochlebne opinie na temat tego biura
                  • Gość: Agata Re: ela quality resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 16:04
                    Zapomniałam...
                    Jakbyście mieli ochotę to napiszciena priv może się jakos zdzwonimy
                    na miejscu
                    nasz mail:
                    cichy@perfect.lodz.pl
                    • Gość: Tomek Re: ela quality resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 16:51
                      Jak jeszcze jestescie w Polsce to moj nr 501 47 96 97, wylatujemy
                      05.08.09 o 7.50
                      , bedziemy w hotelu okolo 13
                      pozdrawiam i do zo ba cze nia

tomek i natalya z wroclawia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka