Gość: malibu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.09, 14:51 prosze o aktualną ofertę cenową na lato 2009 biura Lena Pacho ... bardzo mi zależy :) Pozdrawiam - kwietniowy turysta ps. sorry za pomyłke z tym "malibu" ale ja tu dopiero zaczynam serfować :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena-pachotour Re: lena pacho - oferta ! 14.04.09, 15:51 Witam serdecznie! Tu jest moj e-mail: kemallena@msn.com Pozdrawiam Lena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malibu Re: lena pacho - oferta ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.09, 07:41 Dziękuję za expressową reakcję. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Odradzam biruo Lena IP: *.171.36.226.static.crowley.pl 14.08.09, 14:54 Odradzam biuro Lena w Alanya . Pani Lena jest miła na niby, jeśli dochodzi do jakiś problemów to jest bezczelna itd. Bardzo często kręci i zmyśla, gubi się w tym co mówi. Nie polecam jej biura, skorzystałem i już wiecej nie skorzystam. Jest tyle innych biur podróży na miejscu, a Lena żeruje na polskich turystach. Dajcie sobie z nią spokój, ja sobie już dałem. Więcej na mnie nei zarobiła. Znajomi byli, wydali tam 200 euro, a ona im dała rabat w wyskości 1 Euro... buahahhahah śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Odradzam biruo Lena IP: 89.108.251.* 14.08.09, 16:50 Tak to prawda !To stara cwaniara ,na szyldzie ma napisane polskie biuro.Jakie to polskie biuro ?Ruska z krwi i kości,stoi na ulicy jak żebraczka i naciąga na wycieczki ,obiecuje więcej od konkurencji a w rezultacie to lepiej iść do Mariolki lub do Jolci.Nie dajcie się nabierać na tą jej herbatkę jabłkową ,ona idzie na ilość a nie na jakość.Skorzystałam z jej biura pierwszy i ostatni raz .Wolę dać zarobić innym a nie jej.Jak dosło to płacenia to była miła a po wypisaniu pokwitowania ,to nawet z nami nie chciała rozmawiać odnośnie wycieczki.Wyrafinowane babsko. Odpowiedz Link Zgłoś