Gość: zbynek IP: *.plock.mm.pl 31.05.09, 11:16 Hotel Kleopatra Dreams Beach - wszysko o hotelu i okolicy od tych co byli w 2009r. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Hotel Kleopatra Dreams Beach IP: 195.116.86.* 01.06.09, 09:43 A po co zakładać dwa razy ten sam temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Hotel Kleopatra Dreams Beach IP: *.plock.mm.pl 11.06.09, 12:29 po to by się czegoś dowiedzie Odpowiedz Link Zgłoś
justizory Re: Hotel Kleopatra Dreams Beach 21.06.09, 16:33 kiedy wybierasz się do tego hotelu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Hotel Kleopatra Dreams Beach IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 17:57 a co chcecie wiedziec bylam tam w ubeiglym roku w sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Wycieczki fakultatywne IP: 78.162.29.* 21.06.09, 19:03 Witam. Przed przyjazdem zapoznacie sie z nasza stronka:) lena-pachotour.pl.tl/_-ceny.htm A jak juz bedziecie na miejscu, to zapraszam na pyszna herbatke jablkowa! Pozdrawiam i zycze udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.pepik Re: Hotel Kleopatra Dreams Beach 10.07.09, 10:07 Witam, wlaśnie wróciłem z tego hotelu i jestem ogólnie zadowolony...hotel zupelnie przyzwoity (kuchnia OK, czystość OK, personal OK, basen OK, all inclusive OK), do ładnej plaży 3 minuty (leżaki i parasol za 7,5 liry), supermarket (dla tych bez all incl.) w uliczce obok, do miasta jest dalej niż sugerowanych 25 minut spacerkiem (ale ok. 500m w stronę miasta jest przystanek dolmuszy i za 1 lirę można jechać dokądkolwiek). Co dotyczy jedzenia, zaznaczam, że byłem na 1 tydzień i nie wiem, czy drugi tydzień jedzenie będzie powtórką pierwszego czy nie. Jedyne, co mnie zdziwiło jest to, że trzeba z domu zabrać ręczniki plażowe, bo hotelowe zabierać nie można. Oczywiście, obok jest pełno sklepików z tym towarem i można za okolo 15 lirów kupić, ale tej informacji mi na forum zabrakło. Pozdrawiam i życzę również przyjemnego i udanego pobytu w tym hotelu i całej Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś