Gość: k. IP: *.aster.pl 03.06.09, 10:13 Mam pytanie dostałam 2 oferty biur. Jedno nazywa się Pacho, a drugie Lena & Kemal Karatas. Które jest tańsze i w którym obsługują polscy przewodnicy? Bo już się pogubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusytka Re: Lena i Pacho? 03.06.09, 11:12 Lena i Pacho to ta sama firma, pewnie masz Jolcię na mysli. W obu sa polscy przewodnicy, ceny porównywalne, choc może Lena jest ciut tańsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Lena i Pacho? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.06.09, 13:13 zgadzam sie że Lena jest tańszym biurem. Ja 2 tyg temu byłam na organizowanej przez nią wycieczce w Kapadocji. Oczywiście mieliśmy polskojęzycznego przewodnika. W zeszłym roku też korzystałam z tego biura ale tylko do łaźni. Nie mam zastrzeżeń. miłej podróży:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Lena i Pacho? IP: *.net.azartsat.pl 03.06.09, 13:33 Ja właśnie dziś wróciłam z Alanyi i byłam na wycieczkach od Leny 4- ech (w tym łaźnia). Ceny połowę tańsze niż u rezydenta, przewodnicy mówiący w jęz.polskim, weseli i bardzo żartują! Organizacja i wszystko pozostałe takie samo! Pani Lena to bardzo sympatyczna osoba. Na początek idźcie do łaźni. Rewelacja!!! Relaks niesamowity a ciało po łaźni jak aksamit... Odpowiedz Link Zgłoś