Gość: turysta IP: 213.186.70.* 09.06.09, 15:04 wczoraj wróciłem z oludeniz hotel tropicana super obsługa miła jedzenie bardzo dobre ładny basen mili goście polecam tym co chcą odpocząć lub osobą z dziecmi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ina101 Re: oludeniz 10.06.09, 09:44 Witaj , będę w Oludeniz od 15.06. w innym hotelu niż Ty więc zapytam o samą miejscowość. Czy już jest tłok na plażach,które wycieczki fakultatywne polecasz i z którego biura miejscowego, jaką pogodę miałeś bo prawdę mówiąc tym się najbardziej stresuję. Sprawdzałam w necie pogodę długoterminową i ma cały czas padać!!!! Powiedz mi , że to niemożliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lato Re: oludeniz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 22:28 Ja też będę od 15.06 w Oludeniz Resort Hotel i dołączam się do pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oil Re: oludeniz IP: *.jmdi.pl 11.06.09, 12:54 Z pogodą nie ma co się stresować, nie zawracajcie sobie głowy prognozami. Ja byłam w Oludeniz na początku maja tego roku i zapowiadali tydzień opadów, opady były- bo to początek sezonu, ale trwały 2 dni. Potem..plaża..:) Jak wyjeźdzałam z połowie maja to było 27 stopni. Pamiętajcie że tam słońce jest z 10 razy mocniejsze niż u nas. Ja jedząc z rana śniadania na tarasie na zewnątrz, nie mogłam wytrzymać na słońcu bo tak piekło :) Pozdrawiam wszystkich wielbicieli Oludeniz :) Odpowiedz Link Zgłoś
ina101 Re: oludeniz 12.06.09, 10:01 Dziękuję za pocieszenie. Wierzę że będzie tak jak piszesz :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś