Gość: MIREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 09:58 dolar -20 euro -15 funt -10 \czy ktos juz płacił funtami czy sa problemy dowiadywałem sie w exim ,triada ,itaka nikt nic nie wie o funtach a moze nie chcą wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dora Re: wiza IP: *.vip-net.pl 16.06.09, 10:34 gdzies czytałam kilka dni temu na tym forum ze ktos płacił funtami i nie było problemów... sprobuj poszukac w wyszukiwarce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-ksie Re: wiza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 11:27 Ja nie widziałam by ktoś płacił funtami. Na okienkach jest napisana waluta jaką można płacić na tym do którego podeszłam funtów nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.MATI Re: wiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 12:30 ale nie próbowałas płacic funtami to nie wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
pawi81 Re: wiza 16.06.09, 12:47 Płaciłem i ja i moja dziewczyna funtami 3 czerwca. Nie było problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
l_amica Re: wiza 16.06.09, 12:49 Może w końcu rozstrzygnę wszelkie wątpliwości. Zapłaciłam za wizę funtami brytyjskimi-koniec maja 2009r. Na okienku nie było stosownej naklejki, ale urzędnik turecki nie czynił żadnych trudności. Inne osoby również nie miały problemów. To tyle "w temacie wizy".Życzę wszystkim udanego wypoczynku. Ja niestety mam to już za sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szirine Re: wiza IP: 84.38.26.* 16.06.09, 13:36 A mnie 27 maja nie pozwolono zaplacic funtami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryppl Re: wiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 18:16 Byliśmy w Turcji od 20.05 do 03.06.2009 roku , płaciliśmy siedem osób w Antaly na lotnisku za wizy funtami. Był mały problem ponieważ wizy tureckie różnią się w zależności jaką walutą się płaci. Pana celnika po wklejeniu wiz poinstruowałem że posiadam tylko funty on kulturalnie poodklejał wizy i poprosił o przejście do wskazanego okienka w którym zapłaciłem funtami i wklejono inne wizy. Także problemu na pewno nie ma z funtami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: wiza IP: *.icpnet.pl 17.06.09, 04:28 kierunek dowolne okienko na lotnisku nie ma znaczenia czy psze euro czy dolary, i mówisz że płacisz w funtach -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj. Re: wiza IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 14:37 Ja płaciłam 1 czerwca funtami na lotnisku w Dalamanie. Zero problemów. Na wizie jest zaznaczone, jaką walutą płaciliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graga123 Re: wiza IP: *.telpol.net.pl 21.06.09, 15:09 my tez 3.06 w Antalyi płacilismy funtami i zadnych problemow polecam Odpowiedz Link Zgłoś