amat1 29.06.09, 08:46 Czy ktoś był?? Jakie wrażenia???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janan2 Re: Turcja- Fascynująco Różnobarwna ???? 29.06.09, 22:19 amat1 napisał: > podnoszę :) Pooglądaj na fotoforum "Podróże"wyżej.Jest o Turcji.-fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,28279896html-Jedno zdjęcie to jakby 1000 słów.Do tego poczytaj przyszpilony wątek isabeau "Dla tych co pierwszy raz" i mniej więcej będzie wiadomo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Turcja- Fascynująco Różnobarwna ???? 29.06.09, 22:25 amat1 napisał: > podnoszę :) Coś nie wchodzi. fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,28279896html lub wątek Wawelski "Turcja znana i nieznana"na pierwszej stronie.Znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Turcja- Fascynująco Różnobarwna ???? 30.06.09, 08:52 Dalej nie wchodzi, bo zjadłaś kropkę w adresie :) fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,28279896.html Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: Turcja- Fascynująco Różnobarwna ???? 30.06.09, 09:43 Pytanie było bardzo precyzyjne i dotyczy wybranej objazdówki brzmiało: Czy ktoś był?? Jakie wrażenia???? . Może dla wielu pisze niezrozumiale. więc dopisze. Nie interesują mnie zdjęcia ani porady typu € czy $, co na zemstę itp. Proszę o info dotyczące logistyki, zakresu zwiedzania, hoteli na trasie, uciążliwości itp. Może jeszcze raz: Pytanie dotyczy objazdówki z Rainbow Tours - Turcja Fascynująco Różnorodna. tylko do tych, co byli Odpowiedz Link Zgłoś
nehti Re: Turcja- Fascynująco Różnobarwna ???? 30.06.09, 11:49 Mam nadzieję, że znajdziesz tu kogoś kto tak dokładnie, konkretnie i wyczerpująco będzie odpowiadał na pytania jak Ty ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eve Re: Turcja- Fascynująco Różnobarwna ???? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.06.09, 12:04 Witam! Byłam w Turcji 2 lata temu...a we wrześniu wracam tam ponownie. Można zakochać się w tym kraju. Jego różnorodność, odmienność i życzliwość ludzi jest urzekająca:) Znam wiele osób które po prostu tak jak ja zakochały sie w Turcji i tylko tam spędzają wolne chwile. Polecam zwiedzenie nie tylko tej "turystycznej" Turcji ale również tej prawdziwej...biednej ale gościnnej:) Pzdr i życze niezapomnianych wspomnien :) Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: Turcja- Fascynująco Różnobarwna ???? 01.07.09, 16:21 może jednak ktoś był???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Turcja- Fascynująco Różnobarwna ???? IP: *.urpl.gov.pl 29.07.09, 16:24 ja byłam, zapraszam na stronę forum.gazeta.pl/forum/w,660,96181503,97350345,Re_Ula_prosze_pisz_tutaj_przeciez_my_czekamy_.html Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: Turcja- Fascynująco Różnobarwna ???? 29.07.09, 16:41 Serdeczne dzięki. Nie podnosiłem tematu bo znalazłem twój wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Turcja- Fascynująco Różnobarwna ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 08:38 Interesuje mnie ten kierunek na przyszłoroczny urlop. Po zapoznaniu się z katalogiem RT zauważyłem pewną istotną zmianę w porównaniu z ostatnimi wakacjami : nie ma już 3 dni wypoczynku w Synopie nad Morzem Czarnym w trakcie objazdu, natomiast tenże objazd kończy się 3 noclegami w okolicy Alanyi. Jednakże podobną imprezę na przyszły sezon szykuje też po raz pierwszy Triada. Analizując programy obydwu firm doszedłem do wniosku, że są one dość podobne, ale cena w RT jest po prostu niższa. Odpowiedz Link Zgłoś
yrec61 Re: Turcja- Fascynująco Różnobarwna ???? 10.11.09, 13:08 już zarezerwowałem w RT na lipiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Turcja- Fascynująco Różnobarwna ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 14:26 Aha, zapomniałem o Itace. Też taką imprezę w swojej ofercie mieli, ale katalogu na sezon 2010 jeszcze nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Turcja- Fascynująco Różnobarwna ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.09, 11:47 Właśnie ukazał się nowy katalog Itaki na lato 2010. Impreza "W poszukiwaniu zaginionej arki" podobna do tych, co organizują Triada i RT, lecz nie ma wizyt w Antiochii i Tarsie, no i te koszmarnie wysokie obowiązkowe opłaty na miejscu (180 euro za wstępy + podobno jeszcze 30 euro na napiwki). Lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś