Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 15:08 czy normalnie kobiety opalają sie topless pod hotelami?nikt na to nie zwraca uwagi?czy raczej sa w strojach?Chodzi mi dokladnie o miejscowosc side Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nudist Re: opalanie topless w side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 15:13 spoko, wszedzie sie opalaja topless, nikt na to nie zwraca uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skiba Re: opalanie topless w side IP: 195.20.110.* 30.06.09, 15:16 Wg mnie "normalne" kobiety w ogóle się nie opalają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: opalanie topless w side IP: *.chello.pl 30.06.09, 16:02 Przy hotelu na basenie nigdy nie widziałam nikogo w toples, natomiast na plazy w Side widziałam owszem ale tylko Niemki i to powyżej 50 -tki młodych dziewczyn nie widziałam ( nawet mnie to zastanawiało). Wróciłam w tamtym tygodniu więc info jest aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakiJeden Re: opalanie topless w side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 17:26 Chamstwo jest wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś