Dodaj do ulubionych

Orient Express z ITAKI - bardzo proszę o opinie

30.06.09, 20:53
Witam serdecznie proszę bardzo osoby, które były na w/w objazdówce o wszelkie opinie na ten temat. Również może ktoś wykupywał dodatkowo 1 tygodniowy pobyt w hotelu Sailors Beach 4* w ALL. Proszę o wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Orient Express z ITAKI - bardzo proszę o opin IP: *.wroclaw.mm.pl 30.06.09, 21:02
      www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Sailor+s+Beach+Club-hid_36571.html
      • 123voytek Re: Orient Express z ITAKI - bardzo proszę o opin 30.06.09, 21:16
        Tak, tak już sprawdzałem oraz szukałem wszelakich (na tyle ile udało się znaleźć) informacji. Przede wszystkich chodzi mi o opinie ludzi, którzy tam byli i taki właśnie wariant wybrali, czyli zwiedzanie + wypoczynek, tzw. 7+7.
        • 123voytek Re: Orient Express z ITAKI - bardzo proszę o opin 02.07.09, 18:57
          Czy nikt nie był na tej objazdówce z Itaki?? Zaczynam się martwić.
          • Gość: ktoś Re: Orient Express z ITAKI - bardzo proszę o opin IP: *.wroclaw.mm.pl 02.07.09, 21:12
            Ja lecę jutro..
            • 123voytek Re: Orient Express z ITAKI - bardzo proszę o opin 05.07.09, 12:26
              To owocnego zwiedzania i super odpoczynku życzę :)
    • 123voytek Wróciłem - gorąco polecam. 26.07.09, 15:39
      Jak w temacie. W razie pytań proszę pytać.
      • Gość: kicek25 Re: Wróciłem - gorąco polecam. IP: 212.244.68.* 27.07.09, 19:00
        witam, chciałem zapytac jak tam to wyglądało?jak z ta opłata 130 euro na początku za wstepy? i jak wrażenia ??
        • 123voytek Re: Wróciłem - gorąco polecam. 13.03.10, 10:26
          Przepraszam, że tak późno odpowiadam, chyba rekord.
          Wrażenia bardzo pozytywne, nam się bardzo podobało, polecam. Jazda autokarem jak dla nas w ogóle nieuciążliwa. Gdyby kogoś jeszcze interesowało to pytajcie.
          • Gość: Ela Re: Wróciłem - gorąco polecam. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.10, 22:10
            Witam:) Skoro mozna pytac ,to pytam.Powiedz jak przedstawia sie sprawa
            hoteli,wyzywienia,czy obiadokolacje sa w formie bufetu i czy nie bedziemy
            głodować:)Czy to nie była wycieczka taka na wysokich obrotach,czyli wszędzie
            biegiem?:)Pozdrawiam.
            • 123voytek Re: Wróciłem - gorąco polecam. 05.04.10, 22:15
              Hotele na tzw. objazdówce są OK, wiadomo nie są z górnej półki, ale spełniły nasze oczekiwania, nie głodowaliśmy, jedzenia pod dostatkiem. Śniadania zawsze "szwedzki stół", a co do objadokolacji to tylko jednego dnia nie było tzw. "szwedzkiego stołu". Co do tempa zwiedzania, jak dla nas OK, nie za szybko, wiadomo nie było obijania, a czas był wypełniony i wszystko było dograne, więc nie traciliśmy czasu na czekanie. Oczywiście w trakcie zwiedzania mieliśmy zawsze czas dla siebie na m.in. zakupy. Co do następnego tygodnia byliśmy w hotelu Sailor's Beach, rewelacja. Ogólnie wczasy bardzo miło wspominamy, a Turcję polecamy każdemu, kraj który naprawdę warto zobaczyć, choć w małym procencie takim jak wycieczka zorganizowana przez Itakę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka