Gość: Witek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.09, 19:46 Witam! wybieramy sie z dziewczyna w przyszlym tygodniu do Bodrum do hotelu AliBaba. Byl ktos moze? Jakies opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luckykasik Re: Hotel AliBaba Bodrum 17.07.09, 17:02 ja byłam pod koniec czerwca z synkiem prawie 3 letnim - chętnie odpowiem na pytania - ogólnie rzecz ujmując wróciłam zadowolona - o szczegóły pytaj śmiało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jomix Re: Hotel AliBaba Bodrum IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 21:18 Chętnie poznam szczegóły, wkrótce się tam wybieramy z sześciolatkiem. jak plaża? jak z jedzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartom Re: Hotel AliBaba Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 12:30 Tez wybieramy sie w najblizszym czasie do tego hotelu, wiec chetnie sie dowiemy czegos wiecej np. jakie warunki w hotelu, jakie jedzenie, obsluga, plaża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba Re: Hotel AliBaba Bodrum IP: *.chello.pl 06.08.09, 12:16 też wybieram się do alibaby , może ktoś jeszcze podzieli się opinią Odpowiedz Link Zgłoś