Gość: gośćć IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.09, 19:19 czy sa takie wycieczki kurcze mam dylemat bo chce zobaczyc pamukkale i lagune a pamukkale chyba nie ma z oludeniz co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: z bodrum na lagne oludeniz? IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.09, 10:41 no prosze o odpowiedz bo nie wiem co wybrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: z bodrum na lagne oludeniz? IP: 195.137.246.* 27.07.09, 10:59 Z Oludeniz jak najbardziej sa organizowane wycieczki do Pammukale. Moze tez byc polaczona - Pammukale+Efez - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: z bodrum na lagne oludeniz? IP: 195.137.246.* 27.07.09, 11:02 Oludeniz polecam - piekne widoki. Wejscie na lagune platne, ok.2 lirow, gdyz jest to rezerwat. Za lezaki tez trzeba placic. Ale przed platnym wejsciem jest duza plaza bezplatna, ale niestety na niej za lezaki i parasol tez sie placi. Lagune polecam obejrzec z gory - Oludeniz slynie z lotow paralotnia, koszt ok.90 euro, ale wrazenia nie zapomniane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: z bodrum na lagne oludeniz? IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.09, 11:19 dziekuje Ci,myslalam ze nie pamukkale z oludeniz a tez mi sie marzy;) Odpowiedz Link Zgłoś