agata.1970 16.08.09, 21:46 właśnie wróciliśmy super wakacje przepiękna zieleń raj dla dzieci mnóstwo jedzenia przemiła obsługa polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: Joy Pegasos Planet IP: 195.68.232.* 17.08.09, 12:16 ja właśnie Lecę 9.09 do Joy pegasos planet w Incekum proszę mi napisać czy kwaterują polaków w joy pegasos club i jaka jest sytuacja z ręcznikami na plaże.Zorientowałam się żę są tam trzy hotele Royal Resort i Club ,ja mam opłacony pokój dwu osobowy z dwoma dostawkami proszę mi napisać jak jest z zakwaterowaniem pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
agata.1970 Re: Joy Pegasos Planet 18.08.09, 18:41 jeśli chodzi o ręczniki do w każdym hotelu pobiera się na karte którą dostaniecie przy zakwaterowaniu .Pokój z dostawką ,to zależy w ile osób jedziecie ,my byliśmy z dwójką dzieci i zabrakło miejsca w pokoju na czwarte łóżko .Przenieśli nas za naszą zgodą do częśc klubowej ,tam o wiele więcej miejsca dzieci nawet spały w oddzielnym pokoju . Łazienka też lepsza bo z prysznicem ,a Resorcie wanna .Klima działała bez zarzutu ,jak chcesz coś jeszcze wiedzieć to napisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Joy Pegasos Planet IP: *.plock.mm.pl 18.08.09, 22:11 A jak jest z drinkami? Czy na plaży i na basenie są dostępne bez problemów w opcji all?? Czy są wyznaczone miejsca i tylko tam są dostępne napoje? A czy to prawda, że na recepcji jest dwóch Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
agata.1970 Re: Joy Pegasos Planet 19.08.09, 15:34 napoje typu soki cola piwo dostępne są na plaży i przy basenach bez ograniczeń ,co do polaków w recepcji w Resort nie było niewiem jak w pozostałych hotelach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Joy Pegasos Planet IP: *.plock.mm.pl 20.08.09, 13:41 Dzięki wielkie!:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia-bma Re: Joy Pegasos Planet Alanya - klimat IP: *.111.231.78.static.crowley.pl 22.03.10, 09:16 napiszcie proszę jaki tam jest klimat w sierpniu czy to prawda, że jest bardzo wysoka wilgotność powietrza i ma się odczucia przebywania w saunie znajomi bardzo polecają ten hotel, ale ja bardzo obawiam się duchoty i skwaru, podobno na wybrzerzu egejskim jest dużo lepszy klimat - bardziej suche powietrze, bryza od morza Odpowiedz Link Zgłoś