Dodaj do ulubionych

CZY KOCHACIE SIE W CZASIE 7 DNIOWEJ PRZERWY

IP: *.devs.futuro.pl 17.03.05, 19:25
...w tabletkach czy nie? bo juz nie wiem co robic, skoro mowicie ze plemniki
zyja tydzien....to mam sie nie kochac co miesiac przez 2 tyg, czyli na tydz
przed 7 dniowa przerwa zeby plemniki wszystkie wyginac zdazyly?
Obserwuj wątek
    • Gość: a-cha Jaki problem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 19:44
      Branie regularnie tabletek zabezpiecza przez caly czas i 7-dniowa przerwa nie
      stanowi zagrozenia ciaza. Zreszta to powinno byc napisane w ulotce.
      • Gość: anulka 20 Re: Jaki problem??? IP: *.devs.futuro.pl 17.03.05, 19:51
        ale lekarz mi powiedzial ze nie jest do konca bezpiecznie w czasie 7 dniowej
        przerwy
        • Gość: a-cha Re: Jaki problem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 19:53
          Jestem zdziwiona, przez 8 lat bralam trojfazowe hormony i nie zaszlam w ciaze.
    • kklamerka Re: CZY KOCHACIE SIE W CZASIE 7 DNIOWEJ PRZERWY 17.03.05, 20:07
      No bo nigdy nie masz 100% pewności, co nie zmienia faktu, że biorąc tabletki jesteś zabezpieczona.
      Swoją drogą powinien wtedy wypaść okres (różnie bywa...) a podczas okresu to i bardziej boli i jest mniej higieniczne. Próbowałam raz w wannie pełnej ciepłej wody z pianą, mmm... - dla zachowania choć cienia higieny - NIE POLECAM!!!
      • capa_negra Re: CZY KOCHACIE SIE W CZASIE 7 DNIOWEJ PRZERWY 17.03.05, 20:34
        Tak w czasie okresu wanna ciepłej wody jest szczególnie wskazana....taaa
        Krwotoku przypadkiem nie dostałaś???
        Jeśli nie to jestem szczerze zdziwiona
    • Gość: baba Re: :-) IP: *.crowley.pl 17.03.05, 22:23
      Tak - kochamy się. On mi mówi "kocham cię", ja mu mówię "ja też cię kocham"
      hehe. Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać... :DD

A teraz poważna odpowiedź - TAK, przecież tabletki cały czas działają, nawet w
      ciągu tego tygodnia, kiedy ich nie zażywasz.
    • Gość: doda Re: CZY KOCHACIE SIE W CZASIE 7 DNIOWEJ PRZERWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 22:55
      kto napisal ze plemniki zyja tydzien?????
      • Gość: mareiann_18 Re: CZY KOCHACIE SIE W CZASIE 7 DNIOWEJ PRZERWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 23:03
        Pewne , że możńa się kochac w trakcie tej przerwy, bo to jest okres w którym
        nie ma owulacji. Jajka nie ma :] . A plemniki mogą żyć do ośmiu dni - jak
        wykazały ostatnie badania.
    • jestes.idiota Re: CZY KOCHACIE SIE W CZASIE 7 DNIOWEJ PRZERWY 17.03.05, 23:05
      Ty juz naprawdę zgupiałaś do reszty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka