cool64 10.08.06, 23:26 w takim sensie ze jestem jego tramwajkiem a on musi się mna zajmowac i na mnie uważać zebym sie nie wykoleiła:D Jak jest w waszych związkach jak mówią do was faceci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elamodela Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 11.08.06, 13:48 Fajnie na Ciebie mówi:))) Ja jestem zwykłym misiem pysiem:D Ale nie wiem czemu, w końcu jestem chuda:/ Może te policzki;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fibre1 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 20.11.06, 13:51 normalnie z ust mi to wyjelas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
justynah82 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 26.11.06, 22:51 Moj ukochany nazywa mnie "Huhn" bo jest Niemcem a to znaczy kura. jak myslicie czy powinnam byc urazona...???? Odpowiedz Link Zgłoś
coorcia Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 20.01.07, 17:32 Nie przejmuj sie , moj mnie nazywa 'Hexe' - czarownica lub 'Swiniowa'- Krolowa swinek(sam to wymyslil), czasami mi cos spadnie na obrus lub podloge:)) No coz Odpowiedz Link Zgłoś
olimpka18 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 11.08.06, 18:10 fajne okreslenie..."tramwajku"...jest nietypowe, inne, miłe...facet Cię kocha!!! moj Misiek mowi do mnie kwiatuszku, myszko, cukiereczku ale jeszcze nie usłyszałam od niego "tramwajku"....sympatyczne...ciekawi mnie jedynie jak Ty do niego mowisz?taka rozmowa musi fajnie wygladac...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia79 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 12.08.06, 15:34 mój mówi do mnie dzióbdziulku{nie wiem nawet czy poprawnie to napisałam} Odpowiedz Link Zgłoś
evil_woman666 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 22.08.06, 15:52 A ja jestem "mordką" i najbardziej lubie jak do mnie mowi "Chodz mordka" :D Odpowiedz Link Zgłoś
kinga38 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 22.08.06, 19:38 a ja jestem Dziubersikiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
agaciha Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 23.08.06, 14:13 Tramwajku hihi ladnie. Moj mowi do mnie baklazanku a ja do Niego kalafiorku :) Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_86 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 23.08.06, 14:24 Moj mowi do mnie Nunia, Niucha, czasem wymysli cos na zyciu;) ale raczej nie porownuje mnie do pojazdow MZk ;-)))))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 23.08.06, 15:48 ślicznie do Ciebie mówi:) Do mnie niebieska wisienko:) Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 23.08.06, 19:06 mój malzonek zwykl byl do mnie mawiać per "chabaninka" :D obecnie sobie miśkujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
madi_luki Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 24.08.06, 23:10 Jak ładnie... tramwajku... Hihi... Na mnie mówi "pilczątko" cokolwiek to znaczy. :) A jak chce mnie powkurzać, kiedy zaczynam narzekać na jakieś fałdki czy cos, to mówi do mnie kluseczko, kuleczko... itd. I tak mu to wkurzanie rzadko wychodzi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marsz11 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 25.08.06, 19:15 Mój mąż mówi do mnie Pysia, a ja nazywam go Pysio. Jesteśmy rodzinką Pysiaczków. Gdy się kłócimy mówimy do siebie po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
elf1977 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 27.08.06, 18:33 a my mówimy do siebie po imieniu, jak widać, to wcale nie takie częste:-) Jakoś te wszystkie określenia wydają nam się śmieszne, niezbyt do nas pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
elf1977 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 27.08.06, 18:33 a przepraszam, oczywiście wyjątkiem jest "elfik", ale w końcu jestem prawdziwym elfem, to się chyba nie liczy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
summer2306 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 30.08.06, 13:58 mój mąż mówi do mnie "ty locho" a ja do niego "ty pierdzielu" :))) mało milusińskie ale zabawne i dla nas wiele znaczące. powstało to jeszcze za czasów narzeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
firebird44 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 31.08.06, 17:50 a my jesteśmy Ofce! tak do siebie mówimy. I nawet nasze dzieciatko zostalo malenka Owieczka. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
magasi9 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 01.09.06, 17:53 migu, magu, magulenka, embrion (bo jestem podobno mala), magazyn albo magazynek (pelny amunicji), tajfun/ka (no chyba ze maly, to tajfunik) moj maz jest obcokrajowcem, czasami cos na ulicy palnie, w stylu "moj ty embrionie", "o idzie tajfun/ tajfunka" (gorzej jak na polskiej ulicy) Odpowiedz Link Zgłoś
syloszka Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 06.09.06, 22:44 Ja jestem Misssssiakiem, Sylwusią, Kochaniem, ale najczęściej Małpeczką, Małpiątkiem i Małpiatką. Mój narzeczony mówi tak na mnie, bo uważa,że tak go do siebie przytulam jak mamy małpeczki, swoje małe dzieci. A tak poza tym to oboje jesteśmy Małpeczkami, "bo Małpeczki muszą się trzymac razem" Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 07.09.06, 22:20 Różnie, różniście. Ostatnio mówi do mnie "Pycholu, Pycholu" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalaruszek Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 08.09.06, 00:06 ja jestem papryczką :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita83 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 25.10.06, 22:16 Mój Rafael ( tak nazywam mojego chłopca) kiedyś mówił do mnie chrupo, ponieważ zawsze wieczorem jak oglądaliśmy tv coś chrupałam a to paluszki a to chipsy itd obecnie już nie chrupię, i zostałam jego bzzyykiem poniweż jak mnie czsami przebudza w nocy żeby mnie pocałowac to brzęczę....hihi ale mówi że to słodziutkie.... Odpowiedz Link Zgłoś
tofik78 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 08.09.06, 12:44 moj mowi na mnie "Tofik"... ale nie pytajcie dlaczego bo nie wiemy skąd to sie wzieło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaziel Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 14.09.06, 12:28 a mojmowi do mnie Wielorybek!!!Nie przeszkadza mi to ale moglby mowic cos bardziej milszego:D Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczek_168 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 20.09.06, 17:22 misia slonko itp ozywiscie ale czesto nazywa mnie sloniatkiem :< i to tylko dlatego ze kiedys bylam gruba i schudlam 20 kg i nieopatrznie mu o tym wydarzeniu powiedzialam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
svia69 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 25.10.06, 22:46 Tofik- może z kabaretu ANI MRU MRU ....:) Odpowiedz Link Zgłoś
azova Tofik - ... 15.11.06, 21:43 Tofik - pierwowzór w wersji Ani Mru Mru... dość stary skecz... miłego oglądania... www.youtube.com/watch?v=jydp2RS-X58&eurl= Odpowiedz Link Zgłoś
tofik78 Re: Tofik - ... 15.11.06, 23:15 tiaaa,skecz jest znany oczywiście ale czemu ja Tofikiem zostałam to baldego pojęcia nie mam :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
azova Re: Tofik - ... 20.11.06, 15:27 może odpowiedź jest najprostsza z możliwych - bo dla Niego jesteś wyjątkowa... najważniejsze jest przecież to jak nas widzą Ci najważniejsi w naszym życiu... pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ruszka77 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 20.12.06, 21:03 Pewnie naoglądał się kabaretu "Ani Mru Mru" Odpowiedz Link Zgłoś
cave Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 18.10.06, 16:52 a ja do mojego "kochaniatka" mówie "paciatko" i czasem sobie pohrumkamy jak małe świnki :D Odpowiedz Link Zgłoś
angry21 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 09.11.06, 13:15 my sobie myskujemy lub pyskujemy... czasem jestem mordką lub świntuszkiem ze względu na moje wybitne zdolności w brudzeniu się... wlasnie sobie uswiadomilam ze dawno nie zwracalismy sie do siebie po imieniu Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 16.11.06, 10:10 oj roznie roznie ;) najczesciej niunia;) Odpowiedz Link Zgłoś
dana30.06 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 02.02.07, 13:58 ...mój do mnie mówi Niunia albo Pluszka (to od pluszowych przytulanek)! Ja do niego bardzo różnie: Miśku, Kotku, Pluszaku, Książe, Brzydal (choć jest niesamowicie przystojny i nie tylko w mojej opinii) Odpowiedz Link Zgłoś
elto1 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 19.11.06, 23:38 A moj chłopak mówi do mnie "Pulpecie-Kotlecie", i wcale nie ma na mysli mojej wagi, bo twierdzi, że pulpeciki są pyszne :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropa30 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 20.11.06, 16:25 www.zgredbend.fora.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
ilonides Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 21.11.06, 19:49 Moj mowi do mnie pierozku, pierwiosnku, pieniazku, romanku, dziobatku, bobatku i ja do niego mowie tak samo.To jest takie slodkie, takie nasze :) Odpowiedz Link Zgłoś
darunia21 A mój mówi do mnie Łośku:)))) 07.12.06, 16:27 Kiedys raz tak do mnie powiedział tak juz zostało...teraz to nawet czasem ktoś z rodziny (mojej i jego ) sie "przejęzyczy":))) Odpowiedz Link Zgłoś
mailenstwo Re: A mój mówi do mnie Łośku:)))) 07.12.06, 17:12 A ja jestem buraczkiem, albo kurczaczkiem- bo kobieta jest jak kurczaczek podobno- najlepsze są uda i piersi:-) I Miś czasem chce mnie zjeść w związku z tym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 08.12.06, 20:35 A moj do mnie mowii "miotelko":D i o co chodzi hehe:P Odpowiedz Link Zgłoś
shire1986 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 15.12.06, 15:54 Dziwnie okreslienie jak do kobiety :D Moj Misiek mowi do mnie przeroznie... kotku, kotus,kicius, dziubus, dziubek,slonce,skarbie,myszka,malenka,kwiatuszku...sporo tego, wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rogata_diablica Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 15.12.06, 23:19 Żeby to było możnabyło tak prosto powiedzieć... kiedyś gdy pisał smsa z T9, zamiast Jaoasiu, wyskoczyło mu Knapciu i tak mu sie to spodobało,że zaczął mnie tak nazywać jako zdrobnienie hehe, ale cale szcęście już mu przeszło dawno temu.Mi "Knapcia" kojarzyła się z klapkiem, a fuu..takim starym:)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena268 Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 22.12.06, 16:59 a moja przyjaciola mowila do swojego faceta SIUSIACZKU. ja jestem Koliberek ze wzgledu na wymiary:) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_cookie :| 23.01.07, 16:55 niedobrze mi się robi od tych wszystkich wymyślonych zdrobnień etc. ... dla mnie okej jest tylko kochanie. Odpowiedz Link Zgłoś
styga.gdy Re: :| 02.02.07, 22:04 Podejrzewam,że dlatego,że nikt tak do ciebie nie mówi, lub ty do kogo nie masz. Mój mąż mówi do mnie Księżniczko (wzięło się to z powiedzenia "JAK KRAŚĆ TO MILIONY, JAK PIE...YĆ TO KSIĘŻNICZKĘ" -ja to bardzo lubię, tylko nie lubię tego tłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
joannanow Re: mój Misiek mówi do mnie "tramwajku" 05.02.07, 14:21 jestem obłoczek , robaczek , kwiatuszek a czasami jestem dziadówa hihi to gdy mówię na Niego ty dziadu ;-) on do mnie żem dziadówa a ja do niego , że dziadówą będę po ślubie :P Odpowiedz Link Zgłoś
nakretkowa _________________________A do mnie ............ :) 08.02.07, 12:39 Mój facet mówi do mnie EWUNIATKO - bo mam na imię Ewka. Spacjalnie nie urzywa polskich znaków "ą" tylko tak jak się czyta :) MYZIATKO - bo bardzo lubię jak mnie myzia, kizia i w ogóle :) SERDUSZKO - bo twierdzi, że jestem jego najukochańszym serduszkiem Poza tym czasami mówi: Gwiazdeczko, Kwiatuszku, i standartowo KOCHANIE :) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś