mrocznaja 22.05.07, 15:31 hej, chcę kupić cos dla mojego kochanego z okazji naszej rocznicy. najlepiej jakieś perfumy, dobry dezodorant. co byście polecały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karuzella23 Re: prezent dla mężczyzn 22.05.07, 15:42 To zależy ile mozesz przeznaczyć na to kasy? z przystępnych poleciłabym Axe...tylko będziesz musiała pilnować tego swojego wybranka..he he Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko216 Re: prezent dla mężczyzn 29.05.07, 21:47 No własnie co na prezent dla faceta. Też mam z tym nielada problem. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna_pieknotka Re: prezent dla mężczyzn 30.05.07, 16:29 kurde, łaziłam po sklepach i widzialam caaale pólki w dezorantach axe. I kupiłam, zmienili puszki i nieźle to wyglada. Zapach też ma fajny Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka851 Re: prezent dla mężczyzn 30.05.07, 18:34 ja mialam ten problem ostatnio:) ale polecal fajne boxerki-prezent nie tylko dla niego ale i dla ciebie tez;)milo popatrzec na fajne cialko kiedy bedzie prezentowac prezent,prawda:)?a inna alternatywa to perfumy, łańcuszek, fajny t-shert. ja lubie cos co sie przyda, a nie bedzie sie kurzyc w szafie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko216 Re: prezent dla mężczyzn 02.06.07, 19:27 A ja mam problem z glowy. Mialam dośc bezsensownego łażenia po mieście i zapytałam się wpprost co chce. I mam kupiłam to co chiał przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mrocznaja Re: prezent dla mężczyzn 07.06.07, 01:41 no ja też już kupiłam po długim namyśle - wygrało axe i facet był zadowolony. niech ma, co chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
karuzella23 Re: prezent dla mężczyzn 08.06.07, 11:05 jaka była jego reakcja na twój prezent? nie zapytał dlaczego chcesz żeby tłum laseczek za nim biegał? No i pytanie najważniejsze podoba Ci się jego nowy zapach? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna_pieknotka Re: prezent dla mężczyzn 08.06.07, 11:37 hejka, axe jest calkiem niezły :)) tłum laseczek na szczęście nie biega, ale czujnie obserwuję reakcje swojego faceta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrocznaja Re: prezent dla mężczyzn 08.06.07, 12:19 no ubiegłaś mnie koleżanko ;) axe fajny, bez przesady, nie ma lasek idących za nami. Kupię do kompletu żel pod prysznic, żeby był efekt Odpowiedz Link Zgłoś
olek0001 Re: prezent dla mężczyzn 08.06.07, 21:16 Nowy zapach jest bardzo fajny, pobudza i daje sily:) cala zas kampania jest super takze prezent w postaci AXE jest udany:)!:P Odpowiedz Link Zgłoś
olek0001 Re: prezent dla mężczyzn 08.06.07, 22:17 wracajac raz jeszcze do tematu, strona mowi za siebie :) www.efektaxe.pl/efektaxe/ i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko693 Re: prezent dla mężczyzn 11.06.07, 21:05 Ostatnio w modzie stal sie Axe, i moze dobrze bo zapach jest nie ziemsko ladny Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: prezent dla mężczyzn 09.06.07, 14:54 Kup mu buty na szpilkach i skórzaną bieliznę... W jego rozmiarze oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś