27.06.09, 23:40
Mam dosc ludzi mowiacych mi ze moj slub sie nie liczy no nie byl koscielny - dzis po raz kolejny dowiedzialam sie ze moje moje malzenststwo to bullshit.
Mam dosc ludzi uwazajacych sie za religyjnych jezeli ich religijnosc polega na pojsciu raz na miesiac do kosciola.
Mam dosc ludzi uwazajacych sie za lepszych ode mnie tylko dla tego ze sa "wierzacy", jednoczesnie nie przesrzegajac podstawych zasad wiary.
Nie kradne, nie zabijam, nie cudzoloze, nie zazdroszcze, nie pozadam zony blizniego mego -mysle ze czyni mnie to nienajgorszym czlowiekiem.

LUDZIE - dajcie zyc.

P.S.Jestem z Gdanska.
P.S.1. Nie mialam chrztu ani komunii - dobrze mi z tym.
P.S.2. Nie plakalam po papiezu.
P.A.3. Jak chcecie to jedzcie po mnie - I don't give a shit - musialam sie wygadac.
Obserwuj wątek
    • just-for-fun Re: MAM DOSC 28.06.09, 18:19
      Ok. Proszę bardzo, jeśli tobie z tym dobrze, to mi nic do tego:).
      • zuza7625 Re: MAM DOSC 29.06.09, 13:43
        Popieram. Kazdy ma prawo do własnego,zdania,zycia i wiary!!!!! Pozdrawiam:):):)
        • awokado22 Re: MAM DOSC 30.06.09, 10:47
          Ci ludzie, którzy oceniają, a są wierzący nie rozumieją sensu swojej wiary.
          Nauki kościoła głoszą: "nie potępiaj, a nie będziesz potępiony" czy coś w tym
          stylu. A tu proszę jak łatwo jest ocenić innych, a u siebie nic nie widzieć.
    • tedesca1 Re: MAM DOSC 03.07.09, 12:23
      to trafiasz chyba na samych palantów, sama osobiscie jestem wierząca, ale do kościoła praktycznie nie chodzę, natomiast sama nie trawię ludzi, którzy co niedzielę wielce na mszę zapieprzają, ale ich zachowanie jeste zupełnie odwrotne od tego, jakiego oczekiwać należy od chrześcijanina
    • oliwkagold Re: MAM DOSC 04.07.09, 23:45
      jak dla mnie to nie patrz na to co mówią ludzie - lej na to. Czy przez to że Cię
      komentują kochają Cię mniej? Martwią się może. Powiedz innym, że cieszysz się że
      Ci doradzają i że jest to dla Ciebie cenne, ale Ty sama wiesz co jest dla Ciebie
      najważniejsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka