ona_1983 05.09.10, 08:42 Czy ktoś z was uczył się w tej szkole(zajęcia przez internet)? czy znacie może ceny takiego kursu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
under-grund Re: empik e-school 31.10.10, 20:54 nie wiem w sumie jaka jest cena tego typu kursów, ale wydaje mi się, że tego typu nauka może nie być zbyt opłacalna, jednak języka lepiej się uczyć rozmawiając z innymi osobami i mieć możliwość komunikowania się osobistego z osobami które również się uczą, także może lepiej wybierz kurs tradycyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
freekruszynka Re: empik e-school 07.11.10, 22:59 Ja jednak zdecydowałabym się na kurs tradycyjny. W końcu jakby nie było ma się wtedy realny kontakt z lektorem, prawda? Jeszcze nie jestem do końca przekonana do tych kursów on-line,ale to może wynika z mojej ignorancji- jeszcze w żadnym nie uczestniczyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
loren1 Re: empik e-school 04.01.11, 22:15 Witam a ja właśnie jestem na tym kursie troszkę za wysoki poziom jak dla mnie,ale sama metoda jest rewelacyjna ,spotkania 2 razy w tygodniu średnio 3 osoby i lektor.po godzinie mózg odpada :)).Tu nie nadrobimy wyglądem uśmiechem .Wiedza jest ważna ,polecam nie jest to tania szkoła ,ale warto Irena Odpowiedz Link Zgłoś
venon34 Re: empik e-school 09.12.11, 14:31 loren1 napisała: > Witam > > a ja właśnie jestem na tym kursie troszkę za wysoki poziom jak dla mnie,ale sam > a metoda jest rewelacyjna ,spotkania 2 razy w tygodniu średnio 3 osoby i lektor > .po godzinie mózg odpada :)).Tu nie nadrobimy wyglądem uśmiechem .Wiedza jest > ważna ,polecam nie jest to tania szkoła ,ale warto > Irena korzystalem ale dla mnie okazaly sie za wysokie progi sprawdzilem sobie na-jezykach.pl oferty szkół w mojej okolicy ale jednak ostatecznie wybralem sobie korepetytora ktory sie na tej stronie oglaszal. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_brz Re: empik e-school 03.02.11, 12:21 Ja uczę się przez Internet (co prawda w innej szkole, LingoLab) na żywo z lektorem już trzeci miesiąc i jestem bardzo zadowolony. Wcześniej uczyłem się w zwykłej szkole i muszę powiedzieć, że nie ma dużej różnicy, jest nawet lepiej bo grupa jest trzyosobowa i lektor poświęcam nam więcej czasu :) pozdrawiam, Marek Odpowiedz Link Zgłoś