hele123 01.06.11, 11:18 jak w temacie, szukam kursu na wakacje w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
supermanhattan Re: Angielski kurs wakacyjny Warszawa-gdzie tanio 15.06.11, 07:17 Polecam szkołę Manhattan - kurs wakacyjny 32 godziny kosztuje tam tylko 399 zł..! Szkoła jest w centrum przy ul. Miedzianej 11/ 7, to mała nowa szkoła, ale lektorka która mnie uczyła w ciągu roku szkolnego jest świetna dlatego zachęciłem się, żeby zapisać się na kurs wakacyjny: www.manhattan-edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
daria.dwa Re: Angielski kurs wakacyjny Warszawa-gdzie tanio 15.06.11, 09:39 też wybieram się do Manhattanu, koleżanka mi poleciła, a ceny kursów są niewiarygodnie niskie jak na Warszawę Odpowiedz Link Zgłoś
venon34 Re: Angielski kurs wakacyjny Warszawa-gdzie tanio 09.12.11, 13:17 supermanhattan napisała: > Polecam szkołę Manhattan - kurs wakacyjny 32 godziny kosztuje tam tylko 399 zł. > .! Szkoła jest w centrum przy ul. Miedzianej 11/ 7, to mała nowa szkoła, ale le > ktorka która mnie uczyła w ciągu roku szkolnego jest świetna dlatego zachęciłem > się, żeby zapisać się na kurs wakacyjny: www.manhattan-edu.pl drogo , ja znalazlem w Wawie za 300 zł i to indywidualnie na-jezykach.pl Odpowiedz Link Zgłoś
supermanhattan Re: Angielski kurs wakacyjny Warszawa-gdzie tanio 09.12.11, 13:35 trzeba uważać na te podejrzanie tanie szkoły, często uczą tam studenci i to pierwszego roku nie potrafiący jeszcze sami dobrze mówić po angielsku. W szkole Manhattan lektorzy nie są anonimowi, dostajesz informacje o wykształceniu i doświadczeniu - co chyba nie jest praktykowane w żadnej szkole językowej w Warszawie, i są to naprawdę profesjonaliści. szkoła się nie reklamuje z tego co wiem i czytałem na forach ludzie przychodzą z polecenia. I cena jak na takie małe grupy i tak świetnych prowadzących jest rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka2only kurs 31.05.15, 11:28 wczoraj empik school przysłał mi info mailem że rozpoczynają zapisy na wakacyjne kursy. Może tam? Odpowiedz Link Zgłoś
kokski Re: Angielski kurs wakacyjny Warszawa-gdzie tanio 19.03.16, 14:49 Tanio to chyba najgorsze kryterium wyboru czegokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
mondralala22 Re: Angielski kurs wakacyjny Warszawa-gdzie tanio 13.06.16, 12:21 Kurs wakacyjny z Native Speakerem w centrum Warszawy przy Metro Politechnika. Mają sale lekcyjne na 12 piętrze wieżowca w oszklonym budynku z widokiem na panoramę Warszawy . Polecam! Zobacz sobie ich filmy z nejtiwami: www.youtube.com/channel/UCCMxa2qp-TS-x1OYUayu1Bg Tu masz ich stornę i ofertę wakacyjną: www.weacademy.pl/kursy-wakacyjne-2016/ Odpowiedz Link Zgłoś
mondralala22 Re: Angielski kurs wakacyjny Warszawa-gdzie tanio 21.06.16, 10:08 www.weacademy.pl/kursy-wakacyjne-2016/ Polecam tę szkołę, fajne miejsce z widokiem na Warszawę z 12 piętra i super lektorzy! Na stornie są filmy z ich lektorami! Świetne! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mondralala22 [...] 21.06.16, 11:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mondralala22 Re: Angielski kurs wakacyjny Warszawa-gdzie tanio 21.06.16, 11:44 Kurs wakacyjny z Native Speakerem w centrum Warszawy przy Metro Politechnika. W tej szkole mają sale lekcyjne na 12 piętrze wieżowca w oszklonym budynku z widokiem na panoramę Warszawy . Polecam! Zobaczcie sobie ich filmy z nejtiwami: www.youtube.com/channel/UCCMxa2qp-TS-x1OYUayu1Bg Tu macie ich stronę i ofertę wakacyjną: www.weacademy.pl/kursy-wakacyjne-2016/ Polecam w 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś