Dodaj do ulubionych

Angielski kurs wakacyjny Warszawa-gdzie tanio?

01.06.11, 11:18
jak w temacie,
szukam kursu na wakacje w Warszawie
Obserwuj wątek
    • supermanhattan Re: Angielski kurs wakacyjny Warszawa-gdzie tanio 15.06.11, 07:17
      Polecam szkołę Manhattan - kurs wakacyjny 32 godziny kosztuje tam tylko 399 zł..! Szkoła jest w centrum przy ul. Miedzianej 11/ 7, to mała nowa szkoła, ale lektorka która mnie uczyła w ciągu roku szkolnego jest świetna dlatego zachęciłem się, żeby zapisać się na kurs wakacyjny: www.manhattan-edu.pl
      • daria.dwa Re: Angielski kurs wakacyjny Warszawa-gdzie tanio 15.06.11, 09:39
        też wybieram się do Manhattanu, koleżanka mi poleciła, a ceny kursów są niewiarygodnie niskie jak na Warszawę
      • venon34 Re: Angielski kurs wakacyjny Warszawa-gdzie tanio 09.12.11, 13:17
        supermanhattan napisała:

> Polecam szkołę Manhattan - kurs wakacyjny 32 godziny kosztuje tam tylko 399 zł.
        > .! Szkoła jest w centrum przy ul. Miedzianej 11/ 7, to mała nowa szkoła, ale le
        > ktorka która mnie uczyła w ciągu roku szkolnego jest świetna dlatego zachęciłem
        > się, żeby zapisać się na kurs wakacyjny: www.manhattan-edu.pl
        drogo , ja znalazlem w Wawie za 300 zł i to indywidualnie na-jezykach.pl
        • supermanhattan Re: Angielski kurs wakacyjny Warszawa-gdzie tanio 09.12.11, 13:35
          trzeba uważać na te podejrzanie tanie szkoły, często uczą tam studenci i to pierwszego roku nie potrafiący jeszcze sami dobrze mówić po angielsku. W szkole Manhattan lektorzy nie są anonimowi, dostajesz informacje o wykształceniu i doświadczeniu - co chyba nie jest praktykowane w żadnej szkole językowej w Warszawie, i są to naprawdę profesjonaliści. szkoła się nie reklamuje z tego co wiem i czytałem na forach ludzie przychodzą z polecenia. I cena jak na takie małe grupy i tak świetnych prowadzących jest rewelacyjna.
    • biedronka2only kurs 31.05.15, 11:28
      wczoraj empik school przysłał mi info mailem że rozpoczynają zapisy na wakacyjne kursy. Może tam?
    • kokski Re: Angielski kurs wakacyjny Warszawa-gdzie tanio 19.03.16, 14:49
      Tanio to chyba najgorsze kryterium wyboru czegokolwiek
    • mondralala22 Re: Angielski kurs wakacyjny Warszawa-gdzie tanio 13.06.16, 12:21
      Kurs wakacyjny z Native Speakerem w centrum Warszawy przy Metro Politechnika. Mają sale lekcyjne na 12 piętrze wieżowca w oszklonym budynku z widokiem na panoramę Warszawy . Polecam!
      Zobacz sobie ich filmy z nejtiwami:
      www.youtube.com/channel/UCCMxa2qp-TS-x1OYUayu1Bg
      Tu masz ich stornę i ofertę wakacyjną:
      www.weacademy.pl/kursy-wakacyjne-2016/
    • mondralala22 Re: Angielski kurs wakacyjny Warszawa-gdzie tanio 21.06.16, 10:08
      Polecam tę szkołę, fajne miejsce z widokiem na Warszawę z 12 piętra i super lektorzy!
      Na stornie są filmy z ich lektorami! Świetne!
      :)
    • mondralala22 [...] 21.06.16, 11:42
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • mondralala22 Re: Angielski kurs wakacyjny Warszawa-gdzie tanio 21.06.16, 11:44
      Kurs wakacyjny z Native Speakerem w centrum Warszawy przy Metro Politechnika.
      W tej szkole mają sale lekcyjne na 12 piętrze wieżowca w oszklonym budynku z widokiem na panoramę Warszawy . Polecam!
      Zobaczcie sobie ich filmy z nejtiwami:
      www.youtube.com/channel/UCCMxa2qp-TS-x1OYUayu1Bg

Tu macie ich stronę i ofertę wakacyjną:

Polecam w 100%
      :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka