Gość: Jorgus IP: *.gov.my 30.11.04, 20:45 Ska mozna wziąsc ciekawe materiały do gramy i czytania na korepetycje dla uczniów na róznych poziomach zaawansowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amused.to.death Re: Korepetycje 30.11.04, 21:31 z internetu wpisz w google esl+ grammar esl+ activities esl+ (nazwa zagadnienia gramatycznego, ktore cie interesuje) jest kilka fajnych stronek, ale musialabym znalezc adresy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorgus Re: Korepetycje IP: *.gov.my 30.11.04, 21:35 zawsze kombinowałem z efl nigdy nie wpadłem na esl...dziei, ale jak jakiesl inki masz to proprosze-najlepiej niepłatne bo płątnych troche znalazlem...tylko nie mam 20$ /miesiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: Korepetycje 30.11.04, 21:45 zerknij tutaj (nieuporzadkowane, bo wiekszosc co chce, mam ladnie na cd juz zachowane:): esl.about.com/od/teachingenglish/ www.caslt.org/research/music.htm home.earthlink.net/~eslstudent/assign/c_archive3.html www.eslgold.com/site.jsp?resource=pag_stu_speaking_phrases www.usq.edu.au/users/sonjb/projects/web_reviews/websites.asp www.edumatic.qc.ca/English/activities/vocabularypower.htm www.eslcafe.com/ www.onestopenglish.com/ i pewnie wiele wiele innych - te akurat mam jako zakładki w operze:) bardzo lubię tą ostatnią:) Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death i jeszcze... 30.11.04, 21:47 wejdź na to forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21006 jest tam gdzies post: fajne linki do free resources:) Odpowiedz Link Zgłoś