agoy.a 23.09.08, 21:46 gdzie można uczyć sie szwedzkiego w krakowie? prócz czwórki... www.edukacyjnykrakow.pl/?cget=artykul&from=201 ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unaventana Re: szwedzki- kraków 11.02.09, 21:02 ja chodziłem do szkoły Everest, to jest koło ul monte cassino, zajęcia miałem z nativem, myślę ze moge polecic Odpowiedz Link Zgłoś
albalonga Re: szwedzki- kraków 12.02.09, 16:16 hmm, a jak uczy szwedzkiego ten sam profesor od lat, to czarno widze, kto sie tego szwedzkiego nauczyl :( Jesli szwedzkiego uczy tak, jak uczyl niemieckiego ... to porazka Odpowiedz Link Zgłoś
majaroma Re: szwedzki- kraków 23.05.09, 16:58 Spróbuj sama z podręcznikami: www.naukaszwedzkiego.pl Ludzie uczą się z nich prawie za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
25wanilia Re: szwedzki- kraków 31.05.09, 23:09 Szwedzki - jaki to język? Można go jakoś porównać z ang., niem. żeby go określić? Czy znajomość tego języka przydaje się na dzisiejszym rynku pracy? Jakiego języka się teraz uczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
leni_molko Re: szwedzki- kraków 09.07.09, 16:26 Szwedzki w Krakowie tylko w Evereście. Mają tam naprawdę dobrych lektorów, niezłe ceny i poza innymi,uczą niepopularnych języków (norweski, hindi i jakieś jeszcze). Chodziłam tam na angielski i hiszpański - mogę spokojnie polecić, moja koleżanka za to poleca właśnie szwedzki, najpierw chodziła na lekcje indywidualne, a potem na kurs (uczyła się 2 lata przed wyjazdem za granicę). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tomarfak Re: szwedzki- kraków 21.01.14, 23:32 podbijam. Mozecie polecic jakas szkole szwedzkiego w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
lutique Re: szwedzki- kraków 28.01.14, 18:53 tomarfak napisał(a): > podbijam. Mozecie polecic jakas szkole szwedzkiego w Krakowie? Chodziłem jeden semestr do Lingualand na Karmelickiej, potem zrezygnowałem bo język przestał mi być potrzebny ale ogólnie szkołę mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.mosur25 Re: szwedzki- kraków 20.10.14, 12:34 hej, ja osobiście polecam szkołę języków obcych profi-lingua bo klada największy nacisk na konwersacje- czyli to z czym ma mam największy problem. cena jak najbardziej przystępna. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś