adas.so 19.05.09, 20:56 Był ktoś może na jakimś sensownym obozie? Nie musi być za garnicą, choć tak by było najlepiej. Chodzi mi o to, żeby i podszkolić język i też trochę odpocząć i fajnych ludzi poznać. Coś polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bellkrakow Re: obozy językowe 22.05.09, 15:17 jesli masz 12-15 lat to mozesz jechac z nami do Poronina. Angielski + wycieczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
nubba Re: obozy językowe 22.05.09, 17:37 Mój młodszy brat był w zeszłym roku na obozie językowym z Almaturem. Faktycznie, dużo mu te dwa tygodnie dały i twierdzi, że świetnie się bawił. Fakt, że on był zagranicą i to też na pewno pomogło mu przełamać bariery i więcej się nauczyć. W tym roku też jedzie z tym samym biurem, ale już w Polsce, więc zobaczymy jakie będą wyniki. Sprawdź sobie, może coś Ci wpadnie w oko www.akcjenawakacje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adas.so Re: obozy językowe 25.05.09, 19:16 Dzięki serdeczne. Przejrzałem sobie i trochę jestem zdziwiony, że te zagraniczne obozy Almaturu w takich normalnych cenach są. Myślałem, że jakiś w Polsce obóz muszę, ale chyba uda mi się nawet zagranicę wyjechać :D Odpowiedz Link Zgłoś