Dodaj do ulubionych

Moja ocena forum....

02.09.08, 17:12
Oj lichutkie ,chudziutkie i biedniutke jest nasze forum ale się nie dziwię
lepiej pisać i myśleć jak Ferdek Kiepski i jego cyc Walduś na innych forach a
nie na tym ."Kto nami rządzi ?"ja wiem ale nie powiem i zatrzymam to dla siebie.
Obserwuj wątek
    • Gość: wnuk ola Re: Moja ocena forum.... IP: 82.139.37.* 12.09.08, 21:44
      oj prawda że biduleńkie ono jest ale co zrobić jak małolaty piszą same mało
      istotne rzeczy ...a jest tyle spraw do poruszenia ..
      • lech.niedzielski Re: Moja ocena forum.... 16.09.08, 19:06
        Gość portalu: wnuk ola napisał(a):

> oj prawda że biduleńkie ono jest ale co zrobić jak małolaty piszą
        same mało
        > istotne rzeczy ...a jest tyle spraw do poruszenia ..
        Lepiej sobie skórą poruszaj to ci przejdzie ... .
        • Gość: ola Re: Moja ocena forum.... IP: 82.139.37.* 19.09.08, 10:22
          Nawet niezła rada jak na istotę rozumną i mającą troszkę oleju w głowie,pewnie
          jesteś z tych co piszą same "mądrości " co posiadły wszystkie umysły tego
          świata.Moja rada pisz mniej ale mądrze i nie o głupotach które cechują takich
          jak ty.Widzę że myślisz tak,jak pewien pan z Gdańska ....twój imiennik....
    • Gość: lew Re: Moja ocena forum.... IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.08, 14:01
      Prawda i tylko szczera prawda w niektórych postach troszeczkę przebija .
    • Gość: jeden z wielu for Re: Moja ocena forum.... IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.08, 14:37
      olo1935 napisał:

> Oj lichutkie ,chudziutkie i biedniutke jest nasze forum ale się nie dziwię
      > lepiej pisać i myśleć jak Ferdek Kiepski i jego cyc Walduś na innych forach a
      > nie na tym ."Kto nami rządzi ?"ja wiem ale nie powiem i zatrzymam to dla siebi

<<<<Prawda,prawda szczera prawda w ocenie forum.Trzeba stwierdzić że przechodzi ono teraz wielki kryzys i chyba ulegnie samorozwiązaniu a zdrugiej strony jest interesujące i ciekawe..Za dużo na nim jest ludzi którzy jeszcze do niego nie dorośli,pisząc byle co i byle jak.
    • Gość: smród radomski Re: Moja ocena forum.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 02:01
      to forum śmierdzi pastuchami radomskimi, feee
      • Gość: rad..n Re: Moja ocena forum.... IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.08, 14:29
        Gość portalu: smród radomski napisał(a):

> to forum śmierdzi pastuchami radomskimi, feee

..a ty " zmieniający nicki" waniajet starym capem !
        • Gość: hahahaha Re: Moja ocena forum.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 02:47
          warcholska ruska zakała polski, bolszewia i zacofanie, syf i patologia, jedym słowem ------> radom!
          • Gość: olka Re: Moja ocena forum.... IP: 82.139.37.* 12.03.09, 16:41
            To jest szczera prawda o tym forum które opanowane jest przez klan szczekaczy i
            judaszów.
            • axel-1033 Re: Moja ocena forum.... 17.03.09, 20:00
              >>>To nie klan lecz gang oszołomów,nawiedzonych z wypaczonym mózgowiem.Ciekawe
              kto się poczuje do winy i kto się odezwie .???
    • Gość: takie oczywiste Re: Moja ocena forum.... IP: 77.255.244.* 21.03.09, 21:42
      Chcą nami rządzić opiekunowie radomskiego forum.Przecież nie przez
      przypadek ten temat znalazł się w temacie KTO NAMI RZĄDZI.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka