mariatarocistka 28.05.10, 19:55 Tarocistka Maria zaprasza 510 420 510 Kraków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariatarocistka Re: zapraszam 15.06.10, 18:43 Witam Tarotem zajmuje się około 10 lat, Numerologią około 5 lat. Magia w moim życiu pojawiła się, gdy jej potrzebowałam ,by odmienić swój los Wszystko szło nie tak, a może tak…. Wiem ,że wszystko ma swój czas Odpowiedz i pytanie ,rezultat i działanie. Spotkałam na swojej ścieżce magicznej różnych ludzi mądrych i głupich , złych i dobrych, tak jak w życiu… Wiem , że każde z tych spotkań miało się wydarzyć i za to Bogu dziękuje. Każde z tych spotkań zbudowało jakąś cząstkę mnie I po to one miały swój czas i wymiar w moim życiu Teraz przyszedł czas na to bym w ten magiczny sposobom zaczęła pomagać inny. Mam nadzieje, że znajdę odpowiedź na Państwa pytania Zapraszam serdeczne i ciepło CENNIK TAROT Jedno pytanie -jedna odpowiedź 10 zł. Problem sytuacja przyczyna rada możliwy efekt 25 zł. Ogólna prognoza , odpowiedz na 3 pytania 50 zł. Mandala - układ życia 100zł. NUMEROLOGIA Należy podać dokładną datę urodzin osoby której analiza dotyczy Analiza numerologiczna osoby 75zł. + Zgodność numerologiczna związku 85zł. SPOTKANIE W GABINECIE Seans 1 godzinny 100zł Pytania zadajemy mailem Czas uzyskania odpowiedzi do 96 godzin od potwierdzenia otrzymania potwierdzenia wpływu i zaksięgowania wpłaty na konto podane poniżej. DATA ZAKSIĘGOWANIA TO DATA WIĄŻĄCA W uwagach należy wpisać adres mailowy oraz ewentualnie numer telefonu kontaktowy Seanse w gabinecie ustalamy telefonicznie , potwierdzając sms 1 dzień wcześniej przed wizytą. Numer konta 96 2490 0005 0000 4000 4510 8648 ALIOR BANK Oddział w Krakowie, Al. Kijowska 22B, 30-079 Kraków Adres mailowy mariatarocistka@poczta.onet.pl Telefon kontaktowy 510420510 Odpowiedz Link Zgłoś
magma29 Re: zapraszam 16.06.10, 08:22 A nie zauważyłyście ze to jest forum o Aniołach a nie forum reklam? Odpowiedz Link Zgłoś
kesit Re: zapraszam 17.06.10, 16:15 Mario, zajmuje sie tym saym fachem co ty, od 4 lat ale zeby brac czeba dac i dlatego zapytalam na innym forum jak pomagasz,bo licze ze swoim talentem obdarzysz wszystkich ktorzy potrzebuja pomocy, zeby wyjasnic swoje problemy, czy jestes gotowa do wspolpracy non profit? Odpowiedz Link Zgłoś