Dodaj do ulubionych

pytanie o sen

07.04.11, 00:32
Tak sie zastanawiam ale czesto powtarza mi sie jeden sen
tzn jak pies gryzie mnie w noge zawsze po tym sie z kims poklocę :)a moze to nie ma zadnego zwiazku?
Obserwuj wątek
    • norkana Re: pytanie o sen 09.04.11, 22:27
      noga oznacza dumę człowieka, jego wielkość, wspaniałość, postawę wyprostowaną, gryzienie w nią oznacza "ugryzienie w dumę", zwróć uwagę w jakich sytuacjach się kłócisz, jak ktoś doprowadza do tego że się kłócisz, może to twoja wrażliwość w jakimś szczególnym punkcie
      • pirankap Re: pytanie o sen 13.04.11, 23:15
        dawno nie mialam takiego snu

a mam jeszcze jedno pytanie pewna osoba snila o dziecku ktore *podobno jest jego w swiecie rzeczywistym )ale w tym snie wynik byl taki ze to nie jego jak taki sen interpretowac i z góry bardzo dziekuje za odpowiedzi i za zainteresowanie
        • norkana Re: pytanie o sen 17.04.11, 01:15
          sen pokazuje wątpliwości śniącego, albo podejrzewa że nie jest biologicznym rodzicem (brak zaufania do partnera, niechęć do partnera, złość itp) lub że nie chce mieć relacji z tym dzieckiem z różnych powodów, sen jest interpretrowany w kontekście innych okoliczności szczegółów a bywa że w połączeniu z innymi wątkami nie jest główną myślą, nie jest najważniejszy mimo że się taki wydaje.
          Jeśli mało szczegółów to i interpretacja bardziej ogólnikowa :D
    • passionplace Re: pytanie o sen 20.06.11, 12:07
      Poczytaj o tym tutaj:

sennik zęby oraz sennik pies

Pozdrawiam. Interpretacje się sprawdzają z reguły :)
    • maaarcinn Re: pytanie o sen 24.07.11, 19:25
      ja zawsze szukam interpretacji na www.sennik.biz - tam na pewno będzie Twój sen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka